Ποδόσφαιρο

Copa Libertadores: Ο Βραζιλιάνικος «εμφύλιος» και η Μπόκα Τζούνιορς

Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2023 - 10:06

Αναλύσεις και προτάσεις για τα τρία παιχνίδια που θα διεξαχθούν απόψε στο πλαίσιο της φάσης των «16».

Copa Libertadores: Ο Βραζιλιάνικος «εμφύλιος» και η Μπόκα Τζούνιορς

Το Copa Libertadores συνεχίζεται και σήμερα Τετάρτη (2/8) στο κουπόνι υπάρχουν τρεις αναμετρήσεις με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος.

Είναι το πρώτα τους ματς για την φάση των «16» του Λιμπερταδόρες, δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ, μετά και την ρεβάνς, θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΝΑΣΙΟΝΑΛ-ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Η Νασιονάλ τερμάτισε 2η στον 2ο όμιλο (3-2-1) πίσω από την Ιντερνασιονάλ και μπροστά από τις Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν, Μετροπολιτάνος. Είναι αήττητη με 3 νίκες στα 4 τελευταία εντός στην διοργάνωση με τα 3 από αυτά να ήταν 2-3 γκολ. Μια νίκη και μια ισοπαλία έχει στα 4 τελευταία εντός με ομάδες της Αργεντινής στην διοργάνωση.

Η Μπόκα Τζούνιορς πήρε την πρώτη θέση στον 6ο όμιλο (4-1-1) αφήνοντας πίσω τις Ντεπορτίβο Περέιρα, Κόλο Κόλο, Μονάγας. Με no goal και under έβγαλε τα 5 τελευταία εκτός στην διοργάνωση έχοντας 2 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Προηγήθηκε 5άδα αγώνων με 4 ήττες και 1 ισοπαλία όπου δεν σκόραρε. Είναι αήττητη με 7 νίκες στα 8 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Προχώρησε στην απόκτηση του σταρ επιθετικού Εντίσον Καβάνι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπόκα Τζούνιορς έχει ανεβάσει στροφές και είναι πρόκληαη ρο διπλό του 2.70.

ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΠΕΡΕΙΡΑ - ΙΝΤΕΠΕΝΤ. ΝΤΕΛ ΒΑΛΕ

Η Περέιρα έκανε την έκπληξη με το να πάρει την 2η θέση στον 6ο όμιλο (2-2-2) πίσω από την Μπόκα Τζούνιορς και μπροστά από τις Κόλο Κόλο, Μονάγας. Είναι η παρθενική εμφάνιση στο Λιμπερταδόρες. Δεν σκόραρε στα δύο τελευταία παιχνίδια στον όμιλο και θέλει να βάλει ένα τέλος. Η ομάδα του Ρεστρέπο προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Ατλέτικο Ουίλα για την 3η αγωνιστική του Κολομβιανού πρωταθλήματος, έχοντας μια ισοπαλία και χωρίς μάλιστα να σκοράρει.

Δυνατή η Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε τερμάτισε 1η στον 5ο όμιλο (4-0-2) αφήνοντας πίσω τις Αρχεντίνος, Κορίνθιανς, Λίβερπουλ. Το 2019 και το 2022 κατέκτησε το Κόπα Σουνταμερικάνα. Το 2019 και το 2022 κατέκτησε το Κόπα Σουνταμερικάνα. Από τις 16 έως τις 23 Ιουλίου βρέθηκε στην Ισπανία. Έδωσε τον τελικό του UEFA/Conmebol Challenge Cup με την Σεβίλλη φέρνοντας 1-1 ενώ ηττήθηκε στα πέναλτι. Μετά ηττήθηκε 2-1 σε φιλικό με την Χετάφε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύσκολη αναμέτρηση για να βγει σημείο από το βασικό σετ αποδόσεων με καλύτερη πρόταση το 2-3 γκολ που είναι στο 1.90.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ - ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ

«Εμφύλιος» της Βραζιλίας. Η Ατλέτικο Μινέιρο τερμάτισε 2η στον 7ο όμιλο (3-1-2) πίσω από την Ατλέτικο Παραναένσε και μπροστά από τις Λιμπερτάδ, Αλιάνσα Λίμα. Πέρσι αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Λιμπερταδόρες από την Παλμέιρας με 2-2 εντός, 0-0 στην ρεβάνς και ήττα 6-5 στα πέναλτι. Επίσης το 2021 αποκλείστηκε εκ νέου από την Παλμέιρας αλλά στα ημιτελικά με 0-0 εκτός και 1-1 στην ρεβάνς.

Η Παλμέιρας πήρε την πρώτη θέση του 3ου ομίλου (5-0-1) αφήνοντας πίσω τις Μπολίβαρ, Μπαρτσελόνα Σπ. Κλαμπ, Σέρο Πορτένιο. Έχει 6 νίκες και 2 ισοπαλίες στα 10 τελευταία εκτός στο Λιμπερταδόρες ενώ το 2020 και το 2021 πήρε τον τίτλο στην διοργάνωση. Με νίκες έβγαλε τα δύο τελευταία της στο πρωτάθλημα. Αμφίβολος ο επιθετικός Ντουντού και ο αμυντικός Ατουέστα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ιδιαίτερο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να έχουν προηγούμενα. Καλύτερη πρόταση το γκολ - γκολ είναι στο 1.95.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr