Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Αστάνα - Ντινάμο Ζάγκρεμπ, τυπική διαδικασία!

Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2023 - 10:32

Η Ντιναμό έχει αποκτήσει τεράστιο προβάδισμα με 4 γκολ και είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στον επόμενο γύρο.

Προκριματικά Champions League: Αστάνα - Ντινάμο Ζάγκρεμπ, τυπική διαδικασία!

Α' ματς: Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Αστάνα 4-0

Αγώνας ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση που η Αστάνα επικρατήσει με 4 γκολ διαφορά, μετά τη λήξη του δεύτερου 90λέπτου ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο με την ΑΕΚ, ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ με τη Λουντογκόρετς.

Αστάνα

Η Αστάνα θεωρούσε πως θα μπορούσε να σταθεί ανταγωνιστικά στο Ζάγκρεμπ, αλλά έπεσε σε μια εκπληκτική Ντιναμό που την… πετσόκοψε. Θα μπορούσε να πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις το σκορ, επικρατεί απογοήτευση στις τάξεις της, αν και εξ’ αρχής ήταν το αουτσάιντερ του ζευγαριού. Ακολούθησε και η εντός συνόρων ήττα από την Κιζίλ-Ζαρ που την έριξε στη δεύτερη θέση και με ματς παραπάνω από την πρωτοπόρο Ορνταμπάσι. Παραμένει το θέμα στην δημιουργία, δεν έχει βάλει γκολ στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια.

Αγωνιστικά νέα

Πιθανές οι αλλαγές στην ενδεκάδα για να πάρουν ανάσες βασικοί παίκτες. Αμφίβολος μόνο ο Αρογιάν, αλλά λογικά θα τον προφυλάξει ο προπονητής του.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η Ντιναμό ήταν εξαιρετική στην πρώτη επίσημη αναμέτρηση της σεζόν. έκανε φύλλο και φτερό έναν θεωρητικά επικίνδυνο αντίπαλο, έβγαλε ποιότητα και πολλά τρεξίματα για τα δεδομένα της εποχής. Δίκαιη η αποθέωση από τον κόσμο στο «Μαξιμίρ» αλλά και από τον κόουτς Ιγκόρ Μπίστσαν. Στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος πήγε με φόρα στην Πούλα και κέρδισε πολύ εύκολα την Ίστρα με 3-0. Η επίθεση αποτελεί το όπλο των Κροατών στο ξεκίνημα της περιόδου, δημιουργούν πολλές ευκαιρίες και σκοράρουν με άνεση. Ο παλιός διεθνής άσος κάνει από νωρίς ροτέισον, αλλάζει εύκολα την ενδεκάδα ανάλογα με τις ανάγκες του ματς.

Αγωνιστικά νέα

Διαθέσιμος είναι ο Πέριτς (αμυντικός) και ο Μπίσκαν θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.6 3.4 1.91 1.78 1.92 1.28 3.3 1.78 1.87 1.75 1.25 1.23
Αστάνα - Ντιναμό Ζάγκρεμπ / Εκτίμηση

Ουσιαστικά έχει κριθεί η πρόκριση. Η Αστάνα παίζει επιθετικά και δεν έχει να χάσει τίποτα. Ίσως ανοίξει το σκορ. Καλοπληρωμένο το Over 2.5 στο 1.91.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr