Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Κοπεγχάγη - Μπρέινταμπλικ, για το 2/2!

Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2023 - 10:44

Η Κοπεγχάγη ήταν εξαρχής το μεγάλο φαβορί του ζευγαριού και το απέδειξε περίτρανα. 

Προκριματικά Champions League: Κοπεγχάγη - Μπρέινταμπλικ, για το 2/2!

Α' ματς: Μπρέινταμπλικ - Κοπεγχάγη 0-2

Αγώνας ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση νίκης της Μπρέινταμπλικ με 2 γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο με τη Σπάρτα Πράγας, ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Κοπεγχάγη

Η Κοπεγχάγη έκανε το καθήκον της στην αποστολή στην Ισλανδία, επιβεβαίωσε την ποιοτική ανωτερότητά της και πήρε δίκαια σκορ πρόκρισης. Προφανώς θα πρέπει να κινηθεί σε ανάλογα επίπεδα για να σφραγίσει το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο και ενώ στόχος είναι η συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ιδανικό το ξεκίνημα και στο πρωτάθλημα όπου μετρά δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Κέρδισε με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα εκτός έδρας 3-2 και την Βέιλε. Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός αγωνιστικής για τους επόμενους 3 μήνες περίπου ο βασικός αμυντικός Νταβίτ Κοτσολάβα, που αναρρώνει από επέμβαση. Εκτός για σήμερα και οι Κλάεσον, Κορνέλιους και Μπόιλεσεν.

Μπρέινταμπλικ Κοπαβογκούρ

Στην Μπρέινταμπλικ πήγαν με θάρρος στο πρώτο ματς με την Κοπεγχάγη, έπαιξαν όπως πάντα επιθετικά αλλά δεν τους βγήκε. Οι δικές τους ευκαιρίες δεν ευοδώθηκαν, ενώ αντίθετα οι Δανοί ήταν εύστοχοι. Δεν τα παρατάνε πάντως οι πρωταθλητές Ισλανδίας στις δηλώσεις τους παρουσιάζονται υπέρ του δέοντος αισιόδοξοι για την ρεβάνς. Το θετικό είναι πως δημιουργούν και σκοράρουν με άνεση, αλλά από την άλλη πλευρά είναι ευάλωτοι στα μετόπισθεν οι Ισλανδοί. Γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.

Αγωνιστικά νέα

Όλοι οι βασικοί παίκτες των μπλε είναι διαθέσιμοι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.25 5.5 8.25 2.47 1.48 1.58 2.22 1.9 1.77 1.03 1.09 3.37
Κοπεγχάγη - Μπρέινταμπλικ Κοπαβογκούρ / Εκτίμηση

Ουσιαστικά η πρόκριση έχει κριθεί. Μπορεί μια νίκη ακόμη η γηπεδούχος. 1 & under 4.5 (1.65).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr