Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Γαλατασαράι – Ζαλγκίρις, πάρτι πρόκρισης στο 1.80!

Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2023 - 10:55

Οι φιλόδοξοι και ποιοτικοί γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο στην ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης και συνδυάζουμε τη νίκη τους με ειδικές επιλογές.

Προκριματικά Champions League: Γαλατασαράι – Ζαλγκίρις, πάρτι πρόκρισης στο 1.80!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Γαλατασαράι - Ζαλγκίρις

Ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.
Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Α’ Αγώνας: Ζαλγκίρις – Γαλατασαράι 2-2

Γαλατασαράι – Ζαλγκίρις 1:1.11 Χ:7.70 2:22.00

Γαλατασαράι

Η Γαλατά επιβεβαίωσε με την εμφάνισή της στο Βίλνιους πως είναι ακόμα ανέτοιμη για να αποδώσει σύμφωνα με το μπάτζετ και τις προσδοκίες των επιτελών της. Αν και καλύτερη, χρειάστηκε να επιστρέψει στο σκορ, αλλά παρότι προηγήθηκε δέχτηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Προφανώς θα χρειαστεί βελτίωση και σοβαρότητα για να κλειδώσει την πρόκριση. Συνεχίζει το μεταγραφικό ντεμαράζ, απέκτησε και τον φορ Ικάρντι.
Συν και πλην
Ο νεοφερμένος Αργεντινός σταρ δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα όπως και ο επίσης νέος Ζαχά λόγω τραυματισμού. Τραυματίας και ο βασικός μέσος Τορέιρα. Το πρωτάθλημα αρχίζει στις 13 Αυγούστου οπότε όλη η προσοχή επικεντρώνεται στην ρεβάνς για να αποφευχθούν παρατράγουδα από το ξεκίνημα της περιόδου.

Ζαλγκίρις Βίλνιους

Η Ζαλγκίρις έδωσε την μάχη της κόντρα στην Γαλατά και δικαιώθηκε με την ισοπαλία που πήρε στο φινάλε. Σπατάλησε δυνάμεις πάντως καθώς ακολούθησε εντός έδρας ήττα (πρώτη μετά απο 13 ματς σε όλες τις διοργανώσεις) με 2-1 στο ντέρμπι κορυφής με την Πανεβέζις και έχασε έδαφος στη μάχη του τίτλου. Άπαντες βέβαια αποδέχονται τον ρόλο του αουτσάιντερ. Ο ηττημένος θα αγωνιστεί τον με τον ηττημένο του ζευγαριού Κλάκσβικ – Χάκεν στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουροπα Λιγκ.
Χωρίς Καζλάουσκας
Δεν υπολογίζεται ο βασικός μέσος Καζλάουσκας που αποβλήθηκε στα τελευταία λεπτά της πρώτης αναμέτρησης.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.1 8.25 17 3.05 1.32 1.9 1.8 2.17 1.58 1.03 5.5
Γαλατασαράι - Ζαλγκίρις Βίλνιους / Εκτίμηση

Η φιλόδοξη Γαλατασαράι αναμένεται να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα της κόντρα σε μια μαχητική αλλά με συγκεκριμένο αγωνιστικό ταβάνι ομάδα. Ο άσος πληρώνει χαμηλά όπως αναμενόταν και θα τον επιλέξουμε απο το πρώτο ημίχρονο και θα τον συνδυάσουμε με over στο 1.80.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr