Ποδόσφαιρο

Προκ. Conference League: ΑΕΚ Λάρνακας - Τορπέντο Ζόντινο, η τύχη στα χέρια της ΑΕΚ!

Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2023 - 10:58

Οι Κύπριοι σε αγώνα ροντέο επικράτησαν με 3-2 και πλέον κρατάνε τη τύχη στα χέρια τους. 

Προκ. Conference League: ΑΕΚ Λάρνακας - Τορπέντο Ζόντινο, η τύχη στα χέρια της ΑΕΚ!

Α΄ Γύρος: Τορπέντο Ζόντινο - ΑΕΚ Λάρνακας 2 - 3

Αγώνας ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Τορπέντο με 1 γκολ διαφορά μετά τη λήξη του δεύτερου 90λέπτου ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο με τον νικητή του ζευγαριού Μακάμπι Τελ Αβίβ - Πετροκούμπ. Χωρίς VAR.

ΑΕΚ Λάρνακας

Η ΑΕΚ Λάρνακας (Κύπρος) απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση, μετά την επικράτηση της με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι. Θα μπορούσε, πάντως, να είχε πιο εύκολο έργο, καθώς είχε προηγηθεί 3-0. Κρατάει την πρόκριση στα δικά της χέρια. Παίζει στην ισχυρή της έδρα, έχοντας ακόμα μία εβδομάδα προετοιμασίας στα πόδια της και παίρνει το εισιτήριο ακόμα και σε περίπτωση ισοπαλίας. «Το να κερδίζεις στην Ευρώπη δεν είναι εύκολο. Δεν πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες στον αντίπαλο να είναι μέσα στο παιχνίδι», επεσήμανε ο κόουτς Όλτρα.

Αγωνιστικά νέα

Επιστρέφει ο βασικός μπακ Γκαρσία και ο πολύτιμος Γκουστάβο.

Torpedo Zhodino

Η ομάδα από τη Λευκορωσία στο πρώτο παιχνίδι, το οποίο διεξήχθη σε ουδέτερο έδαφος (Ουγγαρία), κατάφερε τουλάχιστον να μειώσει το σκορ και να μείνει ζωντανή στη διεκδικήση της πρόκρισης. Στο πρωτάθλημα, είναι στην 3η θέση, πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή. «Είμαστε σε μειονεκτική θέση αλλά θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση», είπε ο Μολός για το ματς.

Αγωνιστικά νέα

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.34 4.75 6.35 2.32 1.48 1.52 2.22 1.75 1.85 1.04 1.1 2.7
ΑΕΚ Λάρνακας - Torpedo Zhodino / Εκτίμηση

Ευάλωτες οι δύο άμυνες με αρκετά θέματα. Η φιλοξενούμενη είναι υποχρεωμένη να βρει τουλάχιστον ένα γκολ. Θα ανοίξει το ματς με ένα γρήγορο γκολ. Over 2.5 (1.57).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr