Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Καραμπάκ – Ρακόβ, με την έδρα!

Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2023 - 11:22

Η πρωταθλήτρια Αζερμπαϊτζάν παρουσιάζεται σταθερά ανταγωνιστική μπροστά στο κοινό της και θα την εμπιστευθούμε κόντρα στους άπειρους φιλοξενούμενους.

Προκριματικά Champions League: Καραμπάκ – Ρακόβ, με την έδρα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Καραμπάγκ – Ρακόβ.

Ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.
Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση νίκης της Καραμπάγκ με ένα γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Α’ Αγώνας: Ρακόβ – Καραμπάγκ 3-2

Καραμπάκ

Με τις εντυπώσεις επέστρεψε απο την Πολωνία η Καραμπάγκ. Απο τα πρώτα λεπτά είχε την κατοχή, αλλά δεν ενέπνεε σιγουριά στην άμυνα και δέχτηκε δύο γκολ απο τους αποτελεσματικούς γηπεδούχους. Σε ένα τρίλεπτο απάντησε, έψαξε και την ανατροπή αλλά εν τέλει δέχτηκε και τρίτο γκολ που αλλάζει τις ισορροπίες για τη ρεβάνς. Μπορεί το πρωτάθλημα να αρχίζει την επόμενη Κυριακή, αλλά η Καραμπάγκ έχει ήδη βρει ρυθμό. Στην επίθεση σκοράρει με ευχέρεια, πέτυχε δέκα γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Δεν υπολογίζεται όπως και στον πρώτο αγώνα ο βασικός αμυντικός Χουσεϊνοφ.

Ράκοβ

Η Ρακόβ δυσκολεύτηκε κόντρα στην μαχητική Κραμπάγκ αλλά με όπλο την εξαιρετική της επίθεση πήρε έστω στα σημεία την νίκη και την ψυχολογία για να κλειδώσει την ρεβάνς στο Μπακού. Το Σαββατοκύριακο δεν έδωσε ματς για το πρωτάθλημα έπειτα από απόφαση της ομοσπονδίας ώστε να ξεκουραστούν οι παίκτες της για την δύσκολη αποστολή στο Αζερμπαϊτζάν.
Συν και πλην
Βασικοί αναμένονται εκ νέου ο κεντρικός αμυντικός Σβάρνας και ο μεσοεπιθετικός Παπανικολάου, που αγωνίστηκαν 90λεπτο στο πρώτο ματς. Ξανά εκτός οι Λόπεζ (μ), Κοβάσεβιτς (α) και Ρούντιτς (μ.) που έχασαν και τον πρώτο αγώνα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2 3.45 3.25 1.8 1.9 1.28 3.3 1.75 1.91 1.27 1.25 1.68
Καραμπάκ - Ράκοβ / Εκτίμηση

Απο τα δυνατά ματς της ημέρας ανάμεσα σε δύο ομάδες χωρίς πολλές διαφορές. Η Καραμπάγκ διαθέτει πάντως περισσότερη εμπειρία, εντός έδρας έχει πάρει σπουδαία αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια και θα την εμπιστευθούμε στο 2.15.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr