Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Μακάμπι Χάιφα-Σερίφ Τίρασπολ, ξεσηκωμός στους Ισραηλινούς!

Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2023 - 11:33

Ανοιχτή η υπόθεση-πρόκριση στην Χάιφα μετά την επικράτηση της μολδαβικής ομάδας στο πρώτο ματς.

Προκριματικά Champions League: Μακάμπι Χάιφα-Σερίφ Τίρασπολ, ξεσηκωμός στους Ισραηλινούς!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μακάμπι Χάιφα – Σερίφ Τίρασπολ.

Ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Α’ Αγώνας: Σερίφ – Μακάμπι Χάιφα 1-0

Μακάμπι Χάιφα

Η Μακάμπι δυσκολεύτηκε πολύ στην Μολδαβία κόντρα στην μπαρουτοκαπνισμένη Σέριφ και δεν απέφυγε την ήττα έστω και με μίνιμουμ σκορ. Προσπάθησε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο. αλλά δεν ήταν αρκετό για να αλλάξει τα δεδομένα, θα μπορούσε να ισοφαρίσε, αλλά και να δεχθεί δεύτερο γκολ σε αντεπιθέσεις, Ξεσηκωμός στον κόσμο για την ρεβάνς, θα είναι γεμάτο το «Σάμι Οφέρ».

Εξετάσεις

Ο άπειρος κόουτς Μιεσάι Ντεγκό που ανέβηκε από την ομάδα νέων, δίνει διαρκώς εξετάσεις και ο κόσμος ακόμα δεν έχει αποδεχθεί την παρουσία του. Επιλέγει φουλ επιθετικογενή τακτική, με κόστος; στην άμυνα που παραμένει ευάλωτη.

Σερίφ Τιρασπόλ

Η Σερίφ είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει φάει με το κουτάλι τους πρώιμους γύρους ευρωπαϊκών διοργανώσεων και ξέρει να προχωρά. Το έδειξε και στο πρώτο ματς, όπου σε μια σκληρή αναμέτρηση λίγων εκατέρωθεν ευκαιριών ήταν αυτή που πήρε την πολύ σημαντική νίκη. Ανάλογη τακτική αναμένεται και στην ρεβάνς, με ελάχιστα ρίσκα.

Η άμυνα

Αμυντική λειτουργία για σεμινάριο μέχρι στιγμής από τους Μολδαβούς στο ξεκίνημα της περιόδου. Πέντε επίσημα και φιλικά ματς έχουν δώσει και έχουν δεχθεί μόνο ένα γκολ. Ο κόουτς Ρομπέρτο Μπορντέν είναι άξιος εκφραστής της ιταλικής σχολής. Σταθερά βασικός ο Έλληνας μπακ Αποστολάκης.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.42 4.25 6.5 1.78 1.91 1.28 3.3 2.15 1.6 1.07 1.17 2.57
Μακάμπι Χάιφα - Σερίφ Τιρασπόλ / Εκτίμηση

Κορμιά θα πέσουν στο "Σάμι Οφερ", πάντως η Μακάμπι παρά την ήττα στο πρώτο ματς έδειξε ότι είναι καλύτερη και θα την εμπιστευτούμε με τις τιμές του άσου πάντως να είναι μικρές.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr