Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Χάκεν-Κλάκσβικ, με προσοχή οι Σουηδοί

Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2023 - 11:43

Βορειοευρωπαικό ντέρμπι στην "Μπράβιντα Αρένα", με την πρωταθλήτρια Σουηδίας να έχει βεβαίως το πάνω χέρι.

Προκριματικά Champions League: Χάκεν-Κλάκσβικ, με προσοχή οι Σουηδοί

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Χάκεν-Κλάκσβικ.

Ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Α’ Αγώνας: Κλάκσβικ-Χάκεν 0-0

Χάκεν

Η Χάκεν ήταν καλύτερη αλλά δεν βρήκε τρόπο να διασπάσει την άμυνα της Κλάκσβικ στα Φερόε στο πρώτο ματς. Εμπλεξαν οι Σουηδοί που δεν έχουν περιθώριο χαλάρωσης στην ρεβάνς αν δεν θέλουν να πέσουν θύματα μεγάλης έκπληξης. Παρατηρείται ξεσηκωμός στις τάξεις των οπαδών, γεμάτη θα είναι η αρένα στο Γκέτεμποργκ.

Η ψυχολογία

Με την ψυχολογία στα ύψη πάνε στην ρεβάνς οι κιτρινόμαυροι καθώς προηγήθηκε εξαιρετική εμφάνιση και νίκη στο ντέρμπι κορυφής με την Ελφσμποργκ (3-1) μειώνοντας την απόσταση στον πόντο. Προσέχει εσχάτως την άμυνα, δύο γκολ παθητικό στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια.

Κλάκσβικ

Η Κλάκσβικ έκανε την μεγάλη έκπληξη στον πρώτο γύρο όταν απέκλισε την Φερεντσβάρος, πάει τώρα ν βγάλει εκτός μάχης και την πρωταθλήτρια Σουηδίας. Άγχος μηδέν, άψογη τακτική συγκέντρωση, κερδισμένες προσωπικές μονομαχίες, δίκαια πήρε την ισοπαλία στο πρώτο ματς. Πολύ πιο δύσκολη η αποστολή τώρα, αλλά δεν θα αλλάξει ο τρόπος προσέγγισης από τους νησιώτες.

Μπετόν αρμέ

Αμυνα για σεμινάριο παραδίδουν οι πρωταθλητές Φερόε. Σε τρία ματς επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ δεν δέχθηκαν ούτε ένα γκολ. Στο πρωτάθλημα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη κάνουν πάρτι με διψήφια διαφορά από τον ανταγωνισμό και θα διατηρήσουν εύκολα, τον τίτλο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.28 5.15 8.25 2.25 1.57 1.5 2.42 1.98 1.7 1.03 1.11 3.2
Χάκεν - Κλάκσβικ / Εκτίμηση

Χωρίς φόβο η ομάδα από τα Φερόε που στον προηγούμενο γύρο έκανε το μεγάλο μπαμ με την Φερεντσβάρος, κάτι που όμως κάνει υποψιασμένους τους γηπεδούχους. Εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να νικήσει η Χάκεν, θα ρισκάρουμε τον συνδυασμό άσου με γκολ-γκολ (3,00).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr