Ποδόσφαιρο

Conference League: Άρης - Αραράτ-Αρμένια, με έντονο φαβοριτισμό οι γηπεδούχοι!

Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2023 - 10:31

O Άρης άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς από το πρώτο ματς στην Αρμενία, αλλά έχει την ευκαιρία εντός έδρας να τους κλείσει!

Conference League: Άρης - Αραράτ-Αρμένια, με έντονο φαβοριτισμό οι γηπεδούχοι!

Α' Ματς: Αραράτ Αρμένια - Άρης 1-1

Αγώνας ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο. Δεν ισχύει ο κανονισμός τού εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, ακολουθεί παράταση και, αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο με την Ντινάμο Κιέβου.

Tηλεοπτική μετάδοση: Novasports Prime

Άρης – Αραράτ 1:1.38 Χ:4.60 2:7.90

Άρης

Ο Άρης έδειξε προβληματικός και "λίγος" μπροστά στην κατώτερη θεωρητικά Αραράτ. Έκανε μια συνηθισμένη καλοκαιρινή εμφάνιση όπως συνηθίζει τόσα χρόνια. Συνεπώς το 1-1 μάλλον πρέπει να τον αφήνει ευχαριστημένο. Ναι μεν αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τη πρόκριση, αλλά μπορεί να το διαχειριστεί μέσα στο σπίτι του. Αναμένεται πολύς κόσμος στο γήπεδο, με την ΠΑΕ να ζητά κόσμια συμπεριφορά για την αποφυγή τιμωρίας. Να αποδείξει η ομάδα του πως η εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας ήταν κακή παρένθεση σχολίασε ο κόουτς Τερζής.

Αγωνιστικά νέα

Παραμένει εκτός ο Μπράμπετς. Αμφίβολος ο Κάρλσον, θα κριθεί τελευταία στιγμή.

Πιθανή ενδεκάδα

Κουέστα – Εμπακατά, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Φεράρι – Νταρίντα, Τζούρασεκ, Ρουπ – Μενέντες, Μορόν, Πάλμα

Αραράτ-Αρμένια

Όση εμπειρία της έλειπε από την Ευρώπη, την πρόσθεσε σε πείσμα και τσαγανό. Έδειξε για μια ακόμη φορά πως εντός έδρας είναι μια δύσκολη ομάδα και άφησε ελπίδες για πρόκριση. Μάλλον αιφνιδίασε τον Άρη και εκμεταλλεύτηκε τόσο το γήπεδό της όσο και την ανετοιμότητά του. Γενικά, ήταν δραστήριοι μεσοεπιθετικά, προσπάθησαν να βάλουν την μπάλα κάτω και επέδειξαν τακτική προσήλωση. Δεν θα έκανε εντύπωση αν είχαν σκοράρει και δεύτερο γκολ. Την Κυριακή ξεκίνησαν νικηφόρα το πρωτάθλημα επικρατώντας εκτός έδρας με 3-1 της Αραράτ, με τον κόουτς Μινασιάν να εμφανίζεται αισιόδοξος στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης.

Αγωνιστικά νέα

Δεν υπάρχουν προβλήματα στους φιλοξενούμενους.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.45 4.25 7.15 1.95 1.78 1.37 2.9 2 1.71 1.09 1.21 2.67
Άρης - Αραράτ-Αρμένια / Εκτίμηση

Δεν υπάρχει λόγος να πέσουμε στην παγίδα των τόσων χαμηλών αποδόσεων του Άρη. Προτιμότερο να ποντάρουμε στο goal/goal (2.10).

Tο άσος ημίχρονο – άσος τελικό του Άρη προσφέρεται σε απόδοση 2,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr