Ποδόσφαιρο

Conference League: Σαμπάχ και Λέφσκι Σόφιας με σημαντικό προβάδισμα!

Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2023 - 11:21

Aκόμα έξι πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια των προκριματικών του Europa Conference League. 

Conference League: Σαμπάχ και Λέφσκι Σόφιας με σημαντικό προβάδισμα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Conference League.

ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ-ΛΙΝΦΙΛΝΤ

Α' ματς: Λίνφιλντ - Πογκόν 2-5

Ο νικητής με Γάνδη (Βέλγιο) ή Ζίλινα (Σλοβακία). Η Πογκόν (Πολωνία) είναι, πλέον, αγκαλιά με την πρόκριση έπειτα από την επικράτηση της με 5-2 στο πρώτο παιχνίδι. Στο πρωτάθλημα, επικράτησε εντός έδρας 2-1 της Βίντζεβ Λοντζ. Δέχθηκε γκολ (4'), έκανε την ανατροπή (46', 64').

Η ομάδα από τη Β. Ιρλανδία, ουσιαστικά, στη ρεβάνς αναζητά ένα θαύμα, προκειμένου να πάρει την πρόκριση. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τη Βλάζνια Σκόδρας (3-1, 0-1), αντιμετωπίζοντας πάντως έναν, σαφέστατα, υποδέεστερο αντίπαλο σε σχέση με τον Πογκόν. Το νέο πρωτάθλημα ξεκινάει στις 12/8.

Εκτίμηση: Είναι στην όρεξη των δύο ομάδων. Μόνο αν αποφασίσουν να παίξουν ελεύθερα και έχουμε γκολ θα επιβεβαιώσουμε το over 2.5 (1.60).

Άρης – Αραράτ 1:1.38 Χ:4.60 2:7.90

ΣΑΜΠΑΧ-ΡΙΓΑΣ ΣΚΟΛΑ

Α' Ματς: Ρίγας Σκόλα – Σαμπάχ 0-2.

Ο νικητής με Παρτιζάν (Σερβία). Η Σαμπάχ (Αζερμπαϊτζάν) απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση μετά την επικράτηση της με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι, πιστοποιώντας την ανωτερότητα της. Το νέο πρωτάθλημα ξεκινάει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, όπου θα υποδεχθεί την Καμπάλα.

Δύσκολη η υπόθεση-πρόκριση για τη Ρίγας Σκόλα (Λετονία), μετά την ήττα της στο πρώτο παιχνίδι. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, πάντως, ήταν σαρωτική, συντρίβοντας εντός έδρας την Τούκουμς με 7-0 (4', 17', 28', 37, 39', 69', 76'). Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Γκιόργκε Πετρόφ (4-1, 1-0).

Εκτίμηση: Θα το παλέψει η Ρίγας αλλά δεν έχει και εύκολο έργο. 2-3 γκολ (1.95).

ΖΑΛΑΕΓΚΕΡΣΕΓΚΙ-ΟΣΙΓΕΚ

Α΄ ματς : Όσιγιεκ - Ζαλαεγκερτζέγκι 1-0

Ο νικητής με Κλουζ (Ρουμανία) ή Ντεμίρσπορ (Τουρκία). Η Ζαλαεργκερσέγκι (Ουγγαρία) καλείται να ανατρέψει το 0-1, σκορ με το οποίο έχασε στο πρώτο παιχνίδι. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και έχασε εντός έδρας από την Κισβάρντα με 0-2 (7', 15').

Η κροατική ομάδα απέκτησε προβάδισμα, έπειτα από την επικράτηση της στον πρώτο αγώνα. Στο πρωτάθλημα, πέτυχε απίστευτη νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ρούντε, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ 0-3 (23', 34', 39'), αλλά στη συνέχεια πέτυχε τέσσερα γκολ (43', 76', 83', 88') και επικράτησε 4-3!

Εκτίμηση: Πάμε με το combo της φιλοξενούμενης. 2X & over 1.5 (2.10).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΛΕΦΣΚΙ ΣΟΦΙΑΣ-ΣΚΟΥΠΙ

Α’ Ματς: Σκούπι – Λέφσκι Σόφιας 0-2.

Ο νικητής με Χάποελ Μπιρ Σιβά (Ισραήλ) ή Παναβέζις (Λιθουανία). Η Λέφσκι Σόφιας (Βουλγαρία) απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση, έπειτα από την επικράτηση της με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι. Στο πρωτάθλημα, συνέτριψε εντός έδρας την Λοκομοτίβ Σόφιας με 6-0!

Δύσκολη η υπόθεση-πρόκριση για την ομάδα από τα Σκόπια, μετά την ήττα της στο πρώτο ματς. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τη Χέγκελμαν (5-0, 0-0), τώρα όμως η κατάσταση είναι διαφορετική. Το νέο πρωτάθλημα ξεκινάει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (παίζει εκτός έδρας με τη Ραμποτνίσκι).

Εκτίμηση: Iδιαίτερο ματς που θα έχει ένταση. 1 & under 3.5 (2.00)

ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ-ΖΕΛΕΖΝΙΤΣΑΡ

Α’ Ματς: Ζελέζνιτσαρ – Νέφτσι Μπακού 2-2.

Ο νικητής με Μπεσίκτας (Τουρκία) ή Τίρανα (Αλβανία). Ανοιχτή είναι η υπόθεση – πρόκριση στο συγκεκριμένο ζευγάρι, μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα. Η Νέφτσι (Αζερμπαϊτζάν) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα παίξει εκτός με την Καπάζ. Εκτός ο αμυντικός Κόφι (1/0).

Η Ζελέζνιτσαρ (Βοσνία) έφτασε μία ανάσα από τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι, αλλά ισοφαρίστηκε στο 95' και πλέον θα προσπαθήσει να περάσει νικηφόρα από το Αζερμπαϊτζάν. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Ντιναμό Μινσκ (2-2, 2-1). Εκτός ο αμυντικός Γιασάρεβιτς (1/0).

Εκτίμηση: Ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα έχουν αμυντικά κενά. Goal/goal (1.87).

Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ – ΠΑΟΚ 1:3.90 Χ:3.45 2:1.91

ΝΤΙΛΑ ΓΚΟΡΙ-ΒΟΡΣΚΛΑ ΠΟΛΤΑΒΑ

Α' Ματς: Βόρσκλα – Ντίλα Γκόρι 2-1

Ο νικητής με ΑΠΟΕΛ (Κύπρος) ή Βοϊβοντίνα (Σερβία). Η Ντίλα Γκόρι (Γεωργία) καλείται να ανατρέψει το 1-2, σκορ με το οποίο έχασε στο πρώτο παιχνίδι. Στο προηγούμενο γύρο απέκλεισε τη Ντουνάισκα Στρέντα. Το νέο πρωτάθλημα ξεκινάει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (θα υποδεχθεί την ΝτιναμόΤιφλίδας).

Η ουκρανική ομάδα απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση, μετά την επικράτηση της στο πρώτο παιχνίδι (διεξήχθη σε ουδέτερο έδαφος, στην Πολωνία), σημειώνοντας μάλιστα το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις! Το νέο πρωτάθλημα ξεκινάει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο όπου θα παίξει εκτός έδρας με την Ρουκχ Βίνικι.

Εκτίμηση: H Nτίλα έχει βρεθεί ξανά σε παρόμοια κατάσταση και τα έχει καταφέρει. Η Βόρσκλα διαθέτει ποιότητα. Πάμε με το Χ (3.15).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr