Ποδόσφαιρο

Σούπερ Καπ Ολλανδίας: Φέγενορντ – Αϊντχόφεν, “κούπα” με γκολ!

Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2023 - 10:33

Γκολ και θέαμα… υπόσχονται και οι δύο ομάδες στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν και ακολουθώντας τους αριθμούς θα ποντάρουμε σε… φεστιβάλ τερμάτων στο ματς του Ρότερνταμ.

Σούπερ Καπ Ολλανδίας: Φέγενορντ – Αϊντχόφεν, “κούπα” με γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Φέγενορντ – Αϊντχόφεν.

Σούπερ Καπ Ολλανδίας.
Η αναμέτρηση διεξάγεται στο “ντε Κάιπ” του Ρότερνταμ, έδρα της Φέγενορντ.
Μονός αγώνας, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.
Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν για 6η φορά σε Σούπερ Καπ (δύο νίκες Φέγενορντ – τρεις η Αϊντχόφεν).

Μια προσφορά* σε περιμένει

Φέγενορντ

Η Φέγενορντ παρουσιάστηκε απολαυστική πέρυσι, βρέθηκε στην 1η θέση από την 14η αγωνιστική και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στους λοιπούς μεγάλους, κατακτώντας άνετα εν τέλει το πρώτο πρωτάθλημα μετά από έξι χρόνια. Ο επιτυχημένος Αρνε Σλοτ αρνήθηκε πρόταση της Τότεναμ και οι Ροτερντάμερς ψάχνουν φέτος και το παραπάνω βήμα και εκτός συνόρων όπου πέρυσι έφθασε στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ και το 2022 αγωνίστηκε στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ. Η παραχώρηση του ηγετικού Κοκσού στη Μπενφίκα (25 εκατ. ευρώ) γέμισε τα... ταμεία της και ενισχύθηκε σε κάθε γραμμή, με τις προσθήκες των Στενς (Νις), Ζερούκι (Τβέντε), Ουεντά (Σερκλ Μπριζ) να ξεχωρίζουν.

Χωρίς Τράουνερ

Δεν υπολογίζεται ο ενίοτε βασικός στόπερ Τράουνερ, ανέτοιμος και ο νεοφερμένος επιθετικός Ουεντά. Αμφίβολος ο νεοφερμένος μεσοεπιθετικός Στενχς που προορίζεται για βασικός.

Πιθανή σύνθεση:
Φέγενορντ: Μπάιλοου – Πέντερσεν, Χέιρτραουντα, Χάντσκο, Χάρτμαν – Βίεφερ, Ζερούκι, Στενχς – Γιάχανμπακς, Χιμένες, Παϊσάο

Αϊντχόφεν

Η Αϊντχόφεν πόνταρε πέρυσι στην επίθεση (περισσότερα γκολ στην κατηγορία), δεν πτοήθηκε από την αποχώρηση του σταρ Χάκπο (Λίβερπουλ) τον Ιούνιο και εν τέλει επιβραβεύτηκε με την 2η θέση και την κατάκτηση του κυπέλλου. Άφησε πίσω της την απρόσμενη αποχώρηση του φαν Νιστελρόι πριν το φινάλε της σεζόν και έδωσε τα... κλειδιά του μαγαζιού στον Πίτερ Μποζ που επέστρεψε μετά από επτά χρόνια στην Ολλανδία έχοντας θητεύσει σε Ντόρτμουντ, Λεβερκούζεν και Λυών. Έχασε τον MVP της περυσινής σεζόν Σίμονς που επέστρεψε στην Παρί Σεν Ζερμέν και σπατάλησε περίπου 25 εκατ. ευρώ για τις προσθήκες των Πέπι (φορ) και Λανχ (εξτρέμ). Δεν έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές, διαθέτει πάντως την οικονομική ευρωστία να κοιτάξει λύσεις από το... πάνω ράφι.

Τα… γνωστά
Ο χρήσιμος στόπερ Ομπίσμπο έχασε το φινάλε της περυσινής σεζόν και δεν υπολογίζεται, εκτός και ο αναπληρωματικός μπακ Οπγκαρντ.

Πιθανή σύνθεση:Αϊντχόφεν: Μπενίτες – Σαμπό, Ραμάλο, Μποσκαλί, Φαν Άανχολτ – Σανγκαρέ, Φέιρμαν, Μπαμπαντί – Μπακαγιόκο, Ντε Γιονγκ, Λανχ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.07 3.5 3.1 2.12 1.62 1.45 2.55 1.55 2.25 1.3 1.24 1.65
Φέγενορντ - Αϊντχόφεν / Εκτίμηση

Παραδοσιακά οι αναμετρήσεις του Σούπερ Καπ κρίνονται σε υψηλό σκορ καθώς οι δύο μονομάχοι αγωνίζονται χωρίς ιδιαίτερες σκοπιμότητες και με πειραματικές συνθέσεις. Περιμένουμε μια απο τα ίδια και θα ποντάρουμε στον συνδυασμό γκολ/γκολ με over.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr