Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Ιρλανδίας: Το πάνω χέρι η Μποέμιανς

Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2023 - 11:28

Με δύο αναμετρήσεις αρχίζει η 26η αγωνιστική, με την Μποέμιανς να έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην Ντροχέντα ενώ δύσκολη αποστολή περιμένει την Σεντ Πάτρικς στην έδρα της Σλίγκο Ρόβερς.

Πρέμιερ Ιρλανδίας: Το πάνω χέρι η Μποέμιανς

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α' Ιρλανδίας.

ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ-ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ

Η Μποέμιανς είχε τον απόλυτο έλεγχο στο μικρό ντέρμπι του Δουβλίνου με την Γιού Σι Ντι και πήρε έστω δύσκολα μία ακόμα νίκη (2-0) που την κρατά στην μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη. Ομάδα που στηρίζεται κυρίως στην έδρα, εκεί μετρά τις τέσσερις πιο πρόσφατες νίκες στη σεζόν. Οι «τσιγγάνοι» έχουν το εύκολο γκολ. δημιουργούν πολλές ευκαιρίες σε κάθε ματς, αλλά παραμένουν ευάλωτοι στην άμυνα. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια.

Η Ντροχέντα μάχεται σε κάθε ματς για το βαθμολογικό κέρδος που θα την κρατήσει πάνω από την γραμμή των πλέι άουτ για την παραμονή στην κατηγορία. Της λείπει η ποιότητα αλλά διαθέτει εμπειρία και τσιμπάει βαθμούς όπως έκανε και στο πρόσφατο ματς με την ποιοτικότερη Σλίγκο (2-2). Τρεις ισοπαλίες ο απολογισμός στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στα οποία δεν έχει ηττηθεί. Τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αδιαμφισβήτητη η ανωτερότητα της Μποέμιανς και παρότι η Ντροχέντα κάνει ότι μπορεί για να ξεφύγει οριστικά από τον κίνδυνο, δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα στο Δουβλίνο (1,70).

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ BETSSON

ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ-ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ

Η Σλίγκο είναι μια επιθετικογενής ομάδα που προτιμά υψηλό ρυθμό στο παιχνίδι, δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες σε κάθε ματς και σκοράρει με άνεση. Το έκανε και στην εκτός έδρας αποστολή στην Ντροχέντα όπου βάση απόδοσης και φάσεων άξιζε το διπλό αλλά αρκέστηκε στην ισοπαλία (2-2), πληρώνοντας για μια ακόμα φορά τις αμυντικές αδυναμίες. Δεν κρατάνε καθαρή εστία οι ερυθρόλευκοι. Τα 6/7 πιο πρόσφατα εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ

Μαζεύτηκαν πολλά ματς για την Σεντ Πάτρικς το προηγούμενο διάστημα και το πλήρωσε στις εντός και εκτός συνόρων υποχρεώσεις. Στο Κόνφερενς Λιγκ αποκλείστηκε από την Ντουντελάνζ του Λουξεμβούργου, ενώ στο πρωτάθλημα υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία με την υποδεέστερη Κορκ (1-1). Πάει να της ξεφύγει η Σάμροκ και δεν έχει περιθώριο για νέα απώλεια βαθμών η ομάδα από το Δουβλίνο. Η άμυνα αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς, δύο γκολ παθητικό στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σχετικά άνετη βαθμολογικά η Σλίγκο, κάτι που αποτυπώνεται και στο αλέγκρε αγωνιστικό της στιλ όπου σκοράρει με ευχέρεια αλλά και δέχεται πολλά γκολ. Δεν θα είναι εύκολη έξοδος για την Σεντ Πάτρικς και θα στραφούμε στον συνδυασμό γκολ-γκολ και over (2,25).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr