Ποδόσφαιρο

Championship: Οι έδρες δίνουν προβάδισμα!

Σάββατο, 5 Αυγούστου 2023 - 01:31

Σέντρα είχαμε στο Νησί την Παρασκευή, συνέχεια σήμερα με τη διεξαγωγή 8 αγώνων.

Championship: Οι έδρες δίνουν προβάδισμα!

Εκτιμήσεις, αναλύσεις και livescores για τα παιχνίδια της Τσάμπιονσιπ.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΚΠΡ

Ντέρμπι με αντιπαλότητα. Η Γουότφορντ ξεκίνησε την περασμένη σεζόν με σαφείς προσδοκίες ανόδου, αλλά ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και κακή απόδοση, πορεύτηκε με δύο προπονητές και έτσι όχι μόνο δεν διακρίθηκε, αλλά τερμάτισε μετά βίας στο πρώτο μισό της κατάταξης (11η). Νέος τεχνικός φέτος ο Γάλλος Βαλεριέν Ισμαέλ, αμφιλεγόμενη η διαδρομή του. Αποχώρησαν παίκτες που έκαναν τη διαφορά μεσοεπιθετικά, ωστόσο το ρόστερ της έχει την απαραίτητη πολυτέλεια και αν βρεθεί η σωστή οργάνωση, η διεκδίκηση της ανόδου μέσω των πλέι οφ είναι μία λογική συνθήκη. Δεν αναφέρθηκαν αξιοσημείωτα αγωνιστικά προβλήματα και το πιο πιθανό είναι το τεχνικό τιμ να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κατά την πρεμιέρα.

Η ΚΠΡ άρχισε τη σεζόν με προσδοκίες, αλλά σύντομα κλήθηκε να περάσει από πολύ δύσκολες καταστάσεις. Συνολικά πορεύτηκε με τρεις προπονητές και έσωσε στο τέλος την παρτίδα, κυρίως επειδή νίκησε τα δύο από τα τελευταία τρία ματς. Ο Γκάρεθ Έινσγουορθ δεν τη βελτίωσε ιδιαίτερα, ωστόσο παραμένει στον πάγκο και φέτος ψάχνει κάτι καλύτερο. Το ρόστερ παρουσιάζεται κατά βάση αποδυναμωμένο και θα χρειαστεί προσπάθεια για να μείνει μακριά από καταστάσεις πίεσης, οι ειδικοί δεν της δίνουν πιθανότητες για κάτι καλό. Ουσιαστικά είναι «άγνωστη ποσότητα», πρέπει να τη δούμε. Εκτός δράσης λόγω τραυματισμού οι αμυντικοί Νταν και Κλαρκ-Σάλτερ, ενώ θα λείψει και ο μέσος Κόλμπακ, ο οποίος είναι πίσω ως προς τη φυσική κατάσταση.

Εκτίμηση: Άγνωστη η εικόνα των δύο ομάδων. Θα πάμε με τους γηπεδούχους κυρίως λόγο έδρας. 1 (1.88).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ-ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Η Μίντλεσμπρο άρχισε τη σεζόν προβληματικά, ωστόσο μόλις τον Οκτώβριο προέβη σε αλλαγή προπονητή και με τον Μάικλ Κάρικ στο τιμόνι, έπαιξε ποδόσφαιρο υψηλών απαιτήσεων. Τερμάτισε στην τετράδα και έδειχνε φαβορί για την άνοδο, πλην όμως έχασε στα ημιτελικά των πλέι οφ από την Κόβεντρι και της έμεινε πικρή γεύση. Βέβαια, ο Κάρικ ικανοποίησε και με το παραπάνω, παραμένει στον πάγκο, ενώ το μεγάλο στοίχημα είναι να διατηρήσει τον ηγετικό φορ Άκπομ στο ρόστερ της (δεν είναι πολλές οι πιθανότητες). Η λογική υπαγορεύει ότι θα πρωταγωνιστήσει και φέτος. Ο μέσος Χάουσον και ο επιθετικός Κόμπερν αναμένεται να χάσουν την πρεμιέρα, κάτι που ισχύει και για τον ηγετικό φορ Άκπομ (28 γκολ πέρυσι στο πρωτάθλημα).

Η Μίλγουολ παρουσίασε το γνωστό, σκληροτράχηλο, πρόσωπο που συνήθως τη χαρακτηρίζει, πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν σε τροχιά πλέι οφ, αλλά τα έχασε για έναν βαθμό, χάνοντας στο φινάλε από την Μπλάκμπερν. Ο τελευταίος που θεωρήθηκε υπεύθυνος ήταν ο τεχνικός Γκάρι Ρόουετ, ο οποίος κλείνει πενταετία στον πάγκο των «λιονταριών». Ο κορμός παραμένει σε μεγάλο ποσοστό, η ενίσχυση είναι σε λογικά πλαίσια (επιλεκτική) και για ακόμη μία φορά η ομάδα αρχίζει με βασικό στόχο το να μην μπλέξει. Δύσκολα, πάντως, θα διαγράψει τόσο καλή πορεία όσο η περσινή. Απουσιάζουν δύο εφεδρικοί από την προετοιμασία, ωστόσο το σημαντικό είναι ότι το τεχνικό τιμ δεν καλείται να αντιμετωπίσει αξιοσημείωτες απουσίες.

Εκτίμηση: Από το ξεκίνημα η Μίντλεσμπρο θα θελήσει να βάλει στέρεες βάσεις, κυρίως εντός έδρας που έχει καλή εικόνα. Προβάδισμα στον άσο. 1 (1.98).

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Η Μπλάκμπερν ξεκίνησε εντυπωσιακά την περασμένη σεζόν, πέρασε διάστημα ακόμη και στην κορυφή της βαθμολογίας, έδειχνε έτοιμη για τα πλέι οφ, τα οποία, όμως, έχασε στη διαφορά τερμάτων. Ο Δανός Γιαν Νταλ Τόμασον είχε καλή παρουσία και παραμένει στον πάγκο, ωστόσο δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από μέρα σε μέρα. Αιτία, το γεγονός ότι ο Ινδός ιδιοκτήτης αναγκάστηκε να περικόψει το μπάτζετ επειδή αυτή είναι η προσταγή της χώρας του προς επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό. Το ρόστερ δεν πρόκειται να δυναμώσει, μία ήρεμη πορεία είναι πλέον το ζητούμενο. Ο ηγετικός μέσος Σμόντις δέχεται... πρέσινγκ από αρκετές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ και δεν αποκλείεται να έχει πουληθεί μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η Γουέστ Μπρομ θεωρήθηκε ένα από τα δυνατά φαβορί για την άνοδο, ωστόσο μπήκε στη σεζόν με πολλά προβλήματα. Η αλλαγή προπονητή έφερε άμεση βελτίωση, ο Ισπανός τεχνικός Κάρλος Κορμπεράν τη βελτίωσε θεαματικά και παρά το ότι τα πλέι οφ χάθηκαν για τρεις βαθμούς, η κατάσταση στον πάγκο παραμένει αναλλοίωτη. Το κακό είναι ότι το ρόστερ έχει υποστεί «αφαίμαξη» και αν δεν προβεί σε ντεμαράζ προσθηκών μέχρι να εκπνεύσει ο Αύγουστος, η αβεβαιότητα είναι δεδομένη. Αν, πάλι, βρει τις απαραίτητες λύσεις, έχει τη δυναμική ώστε να τερματίσει στην πρώτη εξάδα. Στις τάξεις της ομάδας αδημονούσαν για την επιστροφή του ταλαντούχου ακραίου Ριτς, αλλά ο εν λόγω υπέστη υποτροπή και θα λείψει για ακόμη ένα τετράμηνο.

Εκτίμηση: Η Γουέστ Μπρομ έχει υψηλότερες βλέψεις για τη φετινή χρονιά. 2Χ & under 3.5 (1.88).

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ-ΠΡΕΣΤΟΝ

Η Μπρίστολ Σίτι δεν φοβήθηκε τον ανταγωνισμό της Τσάμπιονσιπ, βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό σε παίκτες από τα δικά της «φυτώρια» και από τη στιγμή που έκανε ταμείο στο «+14» από την τελευταία τριάδα, η πορεία της κρίνεται εντυπωσιακή. Ο τεχνικός Νάιτζελ Πίρσον ενστερνίστηκε εξ αρχής το πρότζεκτ των διοικούντων και κρατάει το τιμόνι για 3η σεζόν. Οι προτάσεις για τους πιτσιρικάδες της έρχονται σωρηδόν και αν αναγκαστεί να πουλήσει, θα πρέπει να βρει αντικατάσταση. Ειδάλλως, το ταμείο θα γεμίσει, αλλά η επιβίωση αναμένεται να δυσκολέψει σημαντικά. Δεν αναφέρθηκαν αξιοσημείωτα αγωνιστικά προβλήματα και το πιο πιθανό είναι το τεχνικό τιμ να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κατά την πρεμιέρα.

Η Πρέστον ήταν μία από τις πλέον «αθόρυβες» παρουσίες της περασμένης σεζόν. Μοναδικό μέλημα ήταν το να διαγράψει πορεία μακριά από εντάσεις και τα κατάφερε άριστα. Μάλιστα, τερμάτισε μόλις έξι βαθμούς πίσω από τα πλέι οφ και ενώ υπέστη τέσσερις ήττες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Ο τεχνικός Ράιαν Λόου είχε άμεση ανταπόκριση σε ό,τι του ζητήθηκε και συνεχίζει. Δεν αναμένεται να αλλάξουν πολλά πράγματα στο ρόστερ μέχρι το τέλος Αυγούστου, η λογική υπαγορεύει ότι ακόμη μία ήρεμη, ου μην και «αδιάφορη», σεζόν περιμένει την Πρέστον (σηκώνει βελτίωση στο θέμα του γκολ). Κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας προέκυψαν αρκετοί τραυματισμοί, αλλά στο σύνολό τους αποδείχθηκαν μικρής έκτασης και έτσι δεν υπάρχουν απρόοπτα.

Εκτίμηση: Στα φιλικά έδειξε σε καλή κατάσταση σε αντίθεση με την αντίπαλό της η Μπρίστολ. 1Χ & over 1.5 (1.88).

Μια προσφορά* σε περιμένει

ΝΟΡΓΟΥΪΤΣ-ΧΑΛ

Η Νόργουιτς έχει συνηθίσει εσχάτως το δρομολόγιο «Πρέμιερ – Τσάμπιονσιπ», κατά την περασμένη σεζόν ήταν φαβορί για την άνοδο, αλλά απογοήτευσε, δεν τερμάτισε καν στο πρώτο μισό της κατάταξης (13η). Ο Γερμανοαμερικανός τεχνικός Ντέιβιντ Βάγκνερ ανέλαβε μεσούσης της περιόδου και εξακολουθεί να κρατάει το τιμόνι, κυρίως επειδή είχε ανεβάσει στην Πρέμιερ τη Χάντερσφιλντ. Μπορεί να έχασε τον ηγετικό Φινλανδό φορ Πούκι, ωστόσο ο κορμός υφίσταται, δύσκολα θα διαγράψει ανάλογη πορεία με την περσινή. Με ένα καλό ξεκίνημα, μπορεί να πλασαριστεί αρκετά ψηλά. Ο μέσος Μπόρχα Σάινθ αποδείχθηκε από την Γκιρενσουσπόρ για να κάνει τη διαφορά, αλλά θα λείψει μέχρι τον Οκτώβριο, πολύ σημαντική απουσία.

Η Χαλ είχε επιφυλακτική προσέγγιση κατά την περασμένη σεζόν, στόχος ήταν σαφώς η σωτηρία και τα κατάφερε δίχως ιδιαίτερο πρόβλημα, καθώς τερμάτισε στη 15η θέση, στο «+14» από την τελευταία τριάδα. Ο τεχνικός Λίαμ Ροζίνιορ ανέλαβε μεσούσης της περασμένης σεζόν και παραμένει. Η διοίκηση είναι στιβαρή και κάνει καλές κινήσεις, όχι, όμως, και σε τέτοια ποσότητα που θα οδηγήσει σε άμεση αλλαγή επιπέδου. Η λογική υπαγορεύει ότι οι «τίγρεις» θα είναι κατά τι βελτιωμένες φέτος, ουσιαστικά βάζουν τις βάσεις για να πρωταγωνιστήσουν στο άμεσο μέλλον και να κοιτάξουν προς την Πρέμιερ. Προβλήματα τραυματισμού καθιστούν αμφίβολους τον χρήσιμο ακραίο Σαγιαντμανές και τον πρώτο σκόρερ Εστουπινιάν (13 γκολ σημείωσε πέρυσι).

Εκτίμηση: Ερωτηματικό αποτελούν και οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα της σεζόν. Η Νόριτς δεν εμπνέει τόση εμπιστοσύνη για να πάμε στον άσο. Over 2.5 (2.02).

ΠΛΙΜΟΥΘ-ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Η Πλίμουθ έψαχνε την εμπλοκή στα πλέι οφ ανόδου στην περασμένη Α' Αγγλίας, ωστόσο από το ξεκίνημα έκανε πρωταθλητισμό και όταν αμφισβητήθηκε τερμάτισε τη σεζόν με έξι διαδοχικές νίκες, για να εκπλήξει τους πάντες παίρνοντας τίτλο-άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Από το 2021 στον πάγκο ο Στίβεν Σουμάχερ, είναι «παιδί του συλλόγου» και απολαμβάνει την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης. Ο κόρμος παραμένει σε μεγάλο βαθμό, οπότε υπάρχει ομοιογένεια, ωστόσο δεν προκύπτει σοβαρή ενίσχυση και αυτό αναμένεται να τη δυσκολέψει στη μάχη για την επιβίωση. Ο ηγετικός μέσος Αζάζ (8 γκολ και εκπληκτικές εμφανίσεις) επέστρεψε εκ νέου ως δανεισμός και αυτά ήταν τα καλύτερα δυνατά νέα για τους «προσκυνητές».

Η Χάντερφιλντ βρισκόταν όλο και πιο κοντά στον υποβιβασμό κάθε μέρα που περνούσε κατά την περασμένη σεζόν, ωστόσο τον Φεβρουάριου προσέλαβε τον Νιλ Ουόρνοκ και υπό τις οδηγίες του 74χρονου τεχνικού, έφτασε στη 18η θέση και το «+9» από την τελευταία τριάδα, με εντυπωσιακό απολογισμό 6-2-1 στο φινάλε. Η περσινή περιπέτεια έληξε με χαμόγελα και ο πολύπειρος «δάσκαλος» συνεχίζει στον πάγκο. Κάπου εδώ εξαντλούνται τα καλά νέα, καθώς τα νέα από τη διοίκηση δεν είναι καλά. Δεν υπάρχει ιδιαίτερη προοπτική ενίσχυσης και θα χρειαστεί... ιδρώτας για μία ήρεμη πορεία. Ο βασικός μέσος Κασούμου και ο εφεδρικός μέσος Τζόουνς υποφέρουν από τραυματισμό και το πιο πιθανό είναι να χάσουν το ματς της πρεμιέρας.

Εκτίμηση: H Χάντερσφιλντ είναι πιο έμπειρη ομάδα, αλλά θα δείξει αν μπορεί να κοντράρει τον ενθουσιασμό της Πλίμουθ. ΔΕ Χ2 (1.72).

ΣΟΥΟΝΣΙ-ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Η Σουόνσι έπαιξε φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο και κέρδισε το χειροκρότημα, αλλά τον χειμώνα κατέρρευσε. «Ξύπνησε» στα μέσα Μαρτίου, τελείωσε με εκπληκτικό σερί 7-2-0, ωστόσο έχασε τα πλέι οφ για ένα τρίποντο. Ο τεχνικός Μάρτιν αποχώρησε για τη Σαουθάμπτον, ο νεόκοπος Μάικλ Νταφ πήρε τη θέση του, έχοντας να επιδείξει άκρως ενδιαφέρουσα δουλειά στην Μπάρνσλεϊ. Το μπάτζετ είναι συγκεκριμένοι και επί της ουσίας δεν μπορεί να ενισχυθεί δραστικά, αναμένεται να μοχθήσει για να κρατήσει στο ρόστερ τα «αστεράκια» της. Ενδεχομένως λίγο χειρότερα σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά. Οι μέσοι Άλεν και Ουόλς αναμένεται να απουσιάσουν λόγω τραυματισμού, ίσως συμβεί κάτι ανάλογο με τον επιθετικό Γκίνελι (σε λίγο καλύτερη μοίρα).

Η Μπέρμιγχαμ ξεκίνησε το περασμένο πρωτάθλημα εν μέσω αβεβαιότητας και σε αρκετά σημεία της σεζόν δυσκολεύτηκε, ωστόσο βρήκε τους απαραίτητους βαθμούς και παρά το ότι έκλεισε με τρεις διαδοχικές νίκες, η σωτηρία επιτεύχθηκε δίχως... ιδρώτα. Ο άπειρος τεχνικός Τζον Γιούστας τα κατάφερε και με το παραπάνω, λογική εξέλιξη το ότι συνεχίζει στον πάγκο. Μάλιστα, έπεισε τη διοίκηση ώστε φέτος να τον εξοπλίσει καλύτερα και δεν αποκλείεται η εκπρόσωποι των Μίντλαντς να κοιτάξουν για το κάτι παραπάνω. Σε μία ιδανική κατάσταση, αναμένεται να διεκδικήσει θέση στα πλέι οφ. Ο επιθετικός Χόγκαν (10 γκολ πέρυσι) πέρασε δύσκολες στιγμές λόγω αρκετών τραυματισμών, ωστόσο έκανε καλή προετοιμασία και είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Εκτίμηση: Η Μπέρμιγχαμ τις περισσότερες φορές έχει προβληματική εικόνα στα εκτός έδρας παιχνίδια. 1 (1.85).

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

ΣΤΟΟΥΚ-ΡΟΔΕΡΑΜ

Η Στόουκ είχε δυνατό ρόστερ την περασμένη σεζόν, αλλά η θεωρία απείχε πολύ από την πράξη και το ότι τερμάτισε στη 15η θέση αποτελεί παταγώδη αποτυχία. Για κάποιον λόγο, ο τεχνικός Άλεξ Νιλ έμεινε στο απυρόβλητο και όχι μόνο συνεχίζει, αλλά καλείται να διαχειριστεί και ένα εκπληκτικό ρόστερ, με τη διοίκηση να ξοδεύει απίθανα ποσά για τα δεδομένα της κατηγορίας. Μοναδικός στόχος είναι η άνοδος και αν η ομάδα αποδώσει κοντά στο ταβάνι των δυνατοτήτων της, δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Βέβαια, ανάλογη αισιοδοξία υπήρχε και πέρυσι, δίχως να προκύψει ανταπόκριση. Από σοβαρούς τραυματισμούς αναρρώνουν ο φορ Γκέιλ και ο μέσος Μπέικερ, ενώ ο έμπειρος μέσος Πίρσον δίνει αγώνα δρόμου και ενδέχεται να προλάβει την πρεμιέρα.

Η Ρόδεραμ κλήθηκε να κολυμπήσει σε βαθιά νερά, προερχόμενη από την Α' Αγγλίας, αλλά ουδέποτε στερήθηκε μαχητικού χαρακτήρα και με τέσσερις βαθμούς στα δύο τελευταία ματς του πρωταθλήματος, έδιωξε κάθε αμφιβολία σχετικά με τη σωτηρία (19η). Η παρουσία του τεχνικού Ματ Τέιλορ ήταν επιτυχημένη και με το παραπάνω, ο εν λόγω εξακολουθεί να κρατάει το τιμόνι της ομάδας. Το χρήμα δεν περισσεύει στις τάξεις των διοικούντων, ωστόσο γίνονται «ψαγμένες» κινήσεις, με πρωταρχικό στόχο η έστω και ελάχιστη βελτίωση που ενδεχομένως θα φέρει μία ακόμη πιο ήρεμη πορεία φέτος. Δεν αναφέρθηκαν αξιοσημείωτα αγωνιστικά προβλήματα και το πιο πιθανό είναι το τεχνικό τιμ να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κατά την πρεμιέρα.

Εκτίμηση: Η Ρόδεραμ μοιάζει αποδυναμωμένη συγκριτικά με πέρσι και δύσκολα θα βρεθεί σε θέση να πάρει αποτέλεσμα. 1 (1.65).

Βαθμολογία -

04/08/2023Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 0 0 0 0 0 0 0 0
2 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 0 0 0 0 0 0 0 0
3 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 0 0 0 0 0 0 0 0
4 Κάρντιφ Κάρντιφ 0 0 0 0 0 0 0 0
5 Κόβεντρι Κόβεντρι 0 0 0 0 0 0 0 0
6 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 0 0 0 0 0 0 0 0
7 Χαλ Χαλ 0 0 0 0 0 0 0 0
8 Ίπσουιτς Ίπσουιτς 0 0 0 0 0 0 0 0
9 Λιντς Λιντς 0 0 0 0 0 0 0 0
10 Λέστερ Λέστερ 0 0 0 0 0 0 0 0
11 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 0 0 0 0 0 0 0 0
12 Μίλγουολ Μίλγουολ 0 0 0 0 0 0 0 0
13 Νόριτς Νόριτς 0 0 0 0 0 0 0 0
14 Πλίμουθ Πλίμουθ 0 0 0 0 0 0 0 0
15 Πρέστον Πρέστον 0 0 0 0 0 0 0 0
16 ΚΠΡ ΚΠΡ 0 0 0 0 0 0 0 0
17 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 0 0 0 0 0 0 0 0
18 Σέφιλντ Γουένσντεϊ Σέφιλντ Γουένσντεϊ 0 0 0 0 0 0 0 0
19 Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον 0 0 0 0 0 0 0 0
20 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 0 0 0 0 0 0 0 0
21 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 0 0 0 0 0 0 0 0
22 Σουόνσι Σουόνσι 0 0 0 0 0 0 0 0
23 Γουότφορντ Γουότφορντ 0 0 0 0 0 0 0 0
24 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 0 0 0 0 0 0 0 0
Promotion - Premier League
Promotion - Championship (Play Offs: Semi-finals)
Relegation - League One

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr