Ποδόσφαιρο

Β’ Γερμανίας: Νίκη υψίστης σημασίας για την Σαν Πάουλι

Σάββατο, 5 Αυγούστου 2023 - 11:47

Αναμένονται αρκετά γκολ σε αυτούς τους τέσσερις αγώνες, στην δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου. Με την αναμέτρηση που ξεχωρίζει, να είναι αυτή την Σαν Πάουλι με την Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Β’ Γερμανίας: Νίκη υψίστης σημασίας για την Σαν Πάουλι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Β’ Γερμανίας.

ΕΛΒΕΡΣΜΠΕΡΓΚ-ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ

Η Ελβερσμπεργκ αιφνιδίασε το Αννόβερο και προηγήθηκε 2-0. Όμως, πιέστηκε, η άμυνα της δεν άντεξε και τελικά περιορίστηκε στο ισόπαλο 2-2. Πέρυσι, τερμάτισε στην 1η θέση της 3ης κατηγορίας και ανέβηκε απευθείας. Πρωταρχικός της στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Πάντως, δείχνει πως έχει τις απαιτούμενες δυνατότητες να τα καταφέρει και δεν θεωρείται από τα πρώτα φαβορί για τον υποβιβασμό. Ωστόσο, με την εικόνα που έδειξε στην πρεμιέρα, χρειάζεται βελτίωση στην άμυνα.

Η Χάνσα επικράτησε δίκαια της Νυρεμβέργης με 2-0. Πέρυσι, τερμάτισε στη 13η θέση, αλλά δεν κινδύνεψε άμεσα, έχοντας διαφορά στο τέλος επτά βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Φέτος, όμως πιθανό να έχει πιο δύσκολη σεζόν, καθώς το ρόστερ της έχει αποδυναμωθεί και ο πρωταρχικός της στόχος είναι η παραμονή. Πάντως, όπως έδειξε στην πρεμιέρα, με «όπλα» τη δύναμη και τη μαχητικότητα της, θα προσπαθήσει να πετύχει τον στόχο της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Έλβερσμπεργκ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο γήπεδο της, στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Κάτι που έχει προκαλέσει ενθουσιασμό. Η Χάνσα έδειξε καλή εικόνα και θα κυνηγήσει τo θετικό αποτέλεσμα. G/G και over 2.5 (2.02).

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ–ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ

Η Σαν Πάουλι επικράτησε με 2-1 της Καϊζερσλάουτερν, σε ένα παιχνίδι το οποίο απέκτησε ενδιαφέρον στο δεύτερο ημίχρονο. Πέρυσι, τερμάτισε στην 5η θέση, είχε βλέψεις για την άνοδο, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, τερματίζοντας οκτώ βαθμούς πίσω από την πρώτη τριάδα. Ευελπιστεί σε καλύτερη τύχη, θεωρείται 4ο φαβορί για την άνοδο, έχει τις δυνατότητες να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, με το πρώτο της δείγμα να είναι θετικό.

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ, έπειτα από ένα «κλειστό» παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις, επικράτησε της Χέρτα με 1-0. Πέρυσι, μπορεί να τερμάτισε στην 4η θέση, αλλά η διαφορά της από την 3η ήταν οκτώ βαθμοί και έτσι δεν διεκδίκησε με αξιώσεις την άνοδο. Ευελπιστεί φέτος να έχει καλύτερη τύχη. Αναμένεται να κινηθεί στο ίδιο επίπεδο κι αν ευνοήσουν οι συνθήκες να κυνηγήσει το πλασάρισμα της στην πρώτη τριάδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μεγάλη αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες θέλουν την άνοδο. Και έκαναν καλό ξεκίνημα, στο πρωτάθλημα. Η Σαν Πάουλι είναι εξαιρετική στην έδρα της, άσσος (2.20)

ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΚΙΕΛ-ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ

Η Κίελ στο 51’ του αγώνα με τη Μπραουνσβάιγκ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και τελικά έφτασε στην επικράτηση του αγώνα. Πέρυσι είχε μία σεζόν, χωρίς άγχος, τερματίζοντας στην 8η θέση, μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά και από την πρώτη τριάδα. Δεν έχει διαφοροποιηθεί σημαντικά η δυναμικότητα της τη νέα σεζόν, στο ίδιο επίπεδο αναμένεται να κινηθεί και φέτος χωρίς να δείχνει ικανή ότι μπορεί να κάνει το παραπάνω βήμα.

H Γκρόιτερτ Φιρτ μόλις στο 8’ του αγώνα με την Πάντερμπορν απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, στη συνέχεια το παιχνίδι αποτέλεσε έναν δικό της επιθετικό μονόλογο και τελικά έφτασε στην ευρεία επικράτηση με 5-0! Πέρυσι, τερμάτισε στη 12η θέση, αλλά δεν είχε θέμα με την παραμονή της καθώς η διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη ήταν στους επτά βαθμούς. Φέτος, παρουσιάζεται ενισχυμένη, μπορεί να κινηθεί σε υψηλότερο επίπεδο και να βρεθεί στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Εκτός ο επιθετικός Σρμπένι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο έρχονται από πρεμιέρες που πήραν νίκη και κράτησαν ανέπαφη την εστία τους. Ενώ πρόκειται για δύο διαφορετικές αγωνιστικά, ομάδες. G/G και over 2.5 (1.78).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΣΑΛΚΕ-ΚΑΙΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ

Η Σάλκε έχασε από το Αμβούργο με 3-5, έπειτα από ένα θεαματικό παιχνίδι! Βρέθηκε πίσω στο σκορ, έκανε την ανατροπή, τη συνέχεια δέχθηκε δύο γκολ, ισοφάρισε, αλλά στις καθυστερήσεις η εστία της παραβιάστηκε άλλες δύο φορές, παίζοντας από το 71’ με δέκα παίκτες. Πέρυσι είχε κακή χρονιά στη Μπουντεσλίγκα και τελικά δεν κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό, τερματίζοντας στην προτελευταία θέση. Αν και θεωρείται πρώτο φαβορί για την άνοδο.

Η Καϊζερσλάουτερν έχασε 1-2 από τη Σαν Πάουλι. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε, αλλά στη συνέχεια δέχθηκε 2ο γκολ. Πέρυσι, τερμάτισε στην 9η θέση, μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά και από την πρώτη τριάδα. Φέτος, πάντως, πιθανόν τα πράγματα να είναι πιο δύσκολα, καθώς έχει αποδυναμωθεί, αναμένεται να κινηθεί στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας και πιθανόν να κινδυνέψει. Ήδη, με την εικόνα που έδειξε στην πρεμιέρα, προβλημάτισε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Καϊζερσλάουτερν έχει σοβαρά προβλήματα στην άμυνα, όπως έδειξε και στην πρεμιέρα. Ενώ η Σάλκε, μπορεί να έχει παρόμοιο θέμα, αλλά είναι πολύ δυνατή στην επίθεση. Άσσος (1.81).

Μια προσφορά* σε περιμένει

Βαθμολογία -

05/08/20232. Bundesliga
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Βέχεν Βέχεν 4 2 1 1 0 2 1 1
2 Γκρόιτερ Φιρτ Γκρόιτερ Φιρτ 3 1 1 0 0 5 0 5
3 Αμβούργο Αμβούργο 3 1 1 0 0 5 3 2
4 Χάνσα Ροστόκ Χάνσα Ροστόκ 3 1 1 0 0 2 0 2
5 Καρλσρούη Καρλσρούη 3 1 1 0 0 3 2 1
6 Σαν Πάουλι Σαν Πάουλι 3 1 1 0 0 2 1 1
7 Φορτούνα Ντίσελντορφ Φορτούνα Ντίσελντορφ 3 1 1 0 0 1 0 1
8 Χόλσταϊν Κίελ Χόλσταϊν Κίελ 3 1 1 0 0 1 0 1
9 Αννόβερο Αννόβερο 1 1 0 1 0 2 2 0
10 Έλβερσμπεργκ Έλβερσμπεργκ 1 1 0 1 0 2 2 0
11 Μαγδεμβούργο Μαγδεμβούργο 1 1 0 1 0 1 1 0
12 Όσναμπρικ Όσναμπρικ 1 2 0 1 1 3 4 -1
13 Πάντερμπορν Πάντερμπορν 1 2 0 1 1 1 6 -5
14 Καϊζερσλάουτερν Καϊζερσλάουτερν 0 1 0 0 1 1 2 -1
15 Μπράουνσβαϊγκ Μπράουνσβαϊγκ 0 1 0 0 1 0 1 -1
16 Σάλκε Σάλκε 0 1 0 0 1 3 5 -2
17 Χέρτα Βερολίνου Χέρτα Βερολίνου 0 2 0 0 2 0 2 -2
18 Νυρεμβέργη Νυρεμβέργη 0 1 0 0 1 0 2 -2
Promotion - Bundesliga
Promotion - Bundesliga (Relegation)
2. Bundesliga (Relegation)
Relegation - 3. Liga

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr