Ποδόσφαιρο

Α’ Δανίας: Κοπεγχάγη-Ράντερς, αναμένονται γκολ

Σάββατο, 5 Αυγούστου 2023 - 11:58

Η Κοπεγχάγη έρχεται αντιμέτωπη με την Ράντερς, σε αγώνα που φαίνεται να έχει το πάνω χέρι, η γηπεδούχος. Ενώ αναμένονται πολλά γκολ και από τις δύο πλευρές.

Α’ Δανίας: Κοπεγχάγη-Ράντερς, αναμένονται γκολ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Δανίας.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Κοπεγχάγη

Η Κοπεγχάγη μεσοβδόμαδα διέλυσε με 6-3 την Μπρεϊντάμπλικ και προκρίθηκε στον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ όπου άμεσα θα αντιμετωπίσει την Σπάρτα Πράγας. Μοιραία περνάει σε δεύτερη μοίρα το ματς με την Ράντερς αλλά έχει κάνει και σούπερ ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και θέλει να δώσει συνέχεια. Δυνατό το ρόστερ της και την βοηθάει να τα βγάλει πέρα σε αυτό το δύσκολο πρόγραμμα.

Μια προσφορά* σε περιμένει

Ράντερς

Η Ράντερς ξεκίνησε πολύ δυνατά απέναντι στην Χβιντόβρε για να προηγηθεί με 2-0 αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει ο αντίπαλος. Με 2-2 έβγαλε και την πρεμιέρα της η ομάδα του Ράσμους Μπέρτελσεν που σίγουρα θα πρέπει να βρει λύσεις στην άμυνα για να μην πάει στράφι η πολύ καλή λειτουργία στην επίθεση. Πέρσι βρήκε θέση στην εξάδα και στο πρώτο γκρουπ, αλλά στα πλέι οφ ήταν τραγική.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.48 4.35 5.35 2.35 1.52 1.52 2.37 1.65 2.05 1.11 1.16 2.4
Κοπεγχάγη - Ράντερς / Εκτίμηση

Και οι δύο ομάδες έχουν πολλά γκολ και θέαμα στους αγώνες τους. Ενώ η Κοπεγχάγη έχει ψυχολογικό πλεονέκτημα, μετά την πρόκριση, στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. G/G και over 2.5 (2.15).

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr