Ποδόσφαιρο

Σούπερ Καπ Αγγλίας: Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ, αχόρταγοι οι Σίτιζενς!

Κυριακή, 6 Αυγούστου 2023 - 08:31

Το πρώτο ντέρμπι στο Νησί για τη νέα σεζόν είναι προ των πυλών, με τις Σίτι και Άρσεναλ να κονταροχτυπιούνται! 

Σούπερ Καπ Αγγλίας: Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ, αχόρταγοι οι Σίτιζενς!

Τελικός Σούπερ Καπ, στο ουδέτερο «Γουέμπλεϊ» στο Λονδίνο, όπου εδρεύει η Αρσεναλ.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι προέρχεται από τη σπουδαιότερη σεζόν στην ιστορία της, καθώς πήρε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ κατέκτησε και το Τσάμπιονς Λιγκ εις βάρος της Ιντερ. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα παραμένει στον πάγκο, μεταγραφικά κινήθηκε με μέτρο. Απέκτησε τους Κόβατσιτς (μ. 27/1 Τσέλσι), Γκβάρντιολ (α. 30/1 Λειψία), αποχώρησαν οι Γκουντογκάν (μ. 31/8), Μαχρέζ (μ. 30/5). Η νέα σεζόν τη βρίσκει και πάλι σε θέση απόλυτου φαβορί εντός συνόρων, ενώ θεωρείται μεγάλο φαβορί εκ νέου.

Αγωνιστικά νέα

Ο ηγετικός Ντε Μπρόινε (μ. 30/15) και ο χρήσιμος Ακέ (α. 14/2) έχασαν προπονήσεις λόγω ενοχλήσεων, ωστόσο η συμμετοχή τους στον τελικό του Σούπερ Καπ δεν έχει αποκλειστεί, οι πιθανότητες να παίξουν είναι αρκετές.

Πιθανή ενδεκάδα

Ederson, Walker, Ruben Dias, Akanji, Stones, Rodri, Bernardo Silva, Kovacic, Foden, Grealish, Haaland

Μια προσφορά* σε περιμένει

Άρσεναλ

Η Αρσεναλ διέγραψε εντυπωσιακή πορεία στο πρώτο μισό της Πρέμιερ Λιγκ, έδειχνε ικανή να κατακτήσει τον τίτλο, έχοντας αποσπαστεί από τον ανταγωνισμό, αλλά στην τελική ευθεία δεν ανταποκρίθηκε, είχε απολογισμό 3-3-3 και αρκέστηκε στη 2η θέση. Επιτυχημένη σε κάθε περίπτωση οι Λονδρέζοι του Μίκελ Αρτέτα (άλλοτε βοηθός του Γκουαρντιόλα), ακόμη πιο μεγάλες οι προσδοκίες. Πήρε Χάβερτς (ε. 35/7 Τσέλσι), Τίμπερ (α. 34/2 Αγιαξ), Ράις (μ. 37/4 Γουέστ Χαμ). Αποχώρησαν οι Π. Μαρί (α.), Τσάκα (μ. 37/7), είναι δεδομένα ενισχυμένη (και πιο ακριβή).

Αγωνιστικά νέα

Αναμένεται να λείψει λόγω τραυματισμού ο Ζεζούς (ε. 26/11), μυϊκό πρόβλημα κρατάει εκτός δράσης και τον Ζιντσένκο (α. 27/1). Σε εφεδρικούς παίκτες αφορούν τα όποια άλλα προβλήματα, προκύπτει πληθώρα επιλογών.

Πιθανή ενδεκάδα

Ramsdale, Timber, Saliba, Gabriel, Tomiyasu, Oedegaard, Partey, Rice, Saka, Nketiah, Martinelli

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.94 3.85 3.37 2.15 1.61 1.45 2.55 1.58 2.22 1.3 1.23 1.8
Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ / Εκτίμηση

Άλλο ένα δυνατό ντέρμπι, με τη Σίτι να μπαίνει και αυτή τη φορά σε θέση φαβορί. Η Άρσεναλ θα θελήσει να τις στερήσει έναν τίτλο, αλλά με τόσες απουσίες δύσκολο. 1 (1.78).

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr