Ποδόσφαιρο

Α’ Ελβετίας: Ξεσπά η Βασιλεία!

Κυριακή, 6 Αυγούστου 2023 - 05:09

Κάποιοι δυνατοί αγώνες για το πρωτάθλημα της Ελβετίας. Με τον αγώνα ανάμεσα στην Γκρασχόπερς και την Βασιλεία να ξεχωρίζει. Καθώς η Βασιλεία θέλει να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα.

Α’ Ελβετίας: Ξεσπά η Βασιλεία!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Ελβετίας.

ΛΩΖΑΝΗ-ΙΒΕΡΝΤΟΝ

Δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα η Λωζάνη, αφού δείχνει να μη πατάει καθόλου καλά. Μετά την ήττα από τη Γιουνγκ Μπόις, ήρθε η ισοπαλία με τη Γκρασχόπερς με 1-1. Δεν κατάφερε να κρατήσει το ισχνό προβάδισμα που είχε και δεν γεύτηκε τη πρώτη της νίκη για φέτος. Πάντως και τα δύο παιχνίδια της έληξαν με γκολ-γκολ. Ακόμα και στα φιλικά μέτρησε 5/5 γκολ-γκολ. Φαίνονται οι αμυντικές της αδυναμίες.

Μπορεί να μην έχει κερδίσει μέχρι στιγμής η Ίβερντον, αλλά το 2-2 απέναντι στη Γιουνγκ Μπόις είναι σαν νίκη. Μεγάλη ισοπαλία απέναντι σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος, η οποία ήρθε μάλιστα λίγο πριν το φινάλε. Θεωρητικά δεν άξιζε τον βαθμό, αλλά απείλησε όσο μπορούσε και επιβραβεύτηκε. Ψάχνει ακόμα τη πρώτη της νίκη. Μοναδικό πρόβλημα για την ομάδα η απουσία το στόπερ Σόρενσεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λωζάνη, έχει μια σειρά κακών αποτελεσμάτων, ενώ η Ίβερντον έχει δείξει καλά σημάδια τελευταία. Κάτι που την καθιστά επικίνδυνη. Και οι δύο ομάδες, μπορούν να κάνουν ζημιά βέβαια. G/G και over 2.5 (1.87)

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Ούτε αυτή τη φορά κέρδισε η Γκρασχόπερς, μένοντας στο 1-1 εκτός έδρας με τη Λωζάνη. Για ακόμη μια φορά πλήρωσε το τίμημα, χάρη στη κακή της αμυντική λειτουργία. Δέχεται πολλές φάσεις και όπως είναι αναμενόμενο δέχεται και γκολ. Γκολ-γκολ και τα δύο ματς μέχρι στιγμής. Γκολ-γκολ και οβερ 2.5 και τα τέσσερα φιλικά που έδωσε. Δεν τα πάει καλά με τη Βασιλεία, το δείχνει και η προϊστορία. Έξι διπλά σε οχτώ επισκέψεις.

Με δύο ήττες στα τρία πρώτα επίσημα ξεκίνησε η Βασιλεία, σε Ευρώπη και πρωτάθλημα. Η νίκη επί της Βίντερτουρ με 5-2 ήρθε απλά να ρίξει λίγο τους τόνους πριν τον επαναληπτικό απέναντι στη Τόμπολ. Τώρα που έχασε τόσο νωρίς το τρένο της Ευρώπης είναι υποχρεωμένη να ρίξει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα. Οπότε δεν επιτρέπονται πολλές γκέλες. Και τα τρία επίσημά της συνδυάστηκαν με γκολ-γκολ και οβερ 2.5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γκρασχόπερς έχει πολύ άσχημη εικόνα στους τελευταίους της αγώνες. Το ίδιο όμως και η Βασιλεία, η οποία αποκλείστηκε από την Ευρώπη και έχει σοκάρει με τα αποτελέσματα της. Παρόλα αυτά, αναμένεται να υπάρξει αντίδραση, από τους φιλοξενούμενους. Χ2 και over 2.5 (2.35)

ΣΕΝΤ ΓΚΑΛΕΝ-ΛΟΥΚΕΡΝΗ

Παρότι έχασε με 1-0 από τη Λουγκάνο τη προηγούμενη αγωνιστική, η Σεν Γκάλεν έχει δείξει καλά δείγματα γραφής. Μία νίκη και μία ήττα μέχρι στιγμής ο απολογισμός. Άξιζε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι, αλλά δεν ήταν εύστοχη και αυτό της στοίχισε, Δημιούργησε πολλές ευκαιρίες αλλά καμία δεν κατέληξε στα δίχτυα. Δύσκολο παιχνίδι το σημερινό, απέναντι στην αήττητη Λουκέρνη.

Πολύ καλή η εκκίνησή της στις επίσημες διοργανώσεις για την Λουκέρνη. Αήττητη στο πρωτάθλημα και κέρδισε τον πρώτο αγώνα στα προκριματικά του Κόνφερενς. Στο πιο πρόσφατο στο πρωτάθλημα κέρδισε την Λωζάνη Ούκι με 2-1. Αν περάσει από την Ευρώπη θα πρέπει να συνεχίσει με δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη, κάτι που θα είναι πολύ δύσκολο. Δύο σερί γκολ-γκολ και οβερ 2.5 μετράει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σεν Γκάλεν τα πηγαίνει καλά στην έδρα της. Όμως η Λουκέρνη είναι σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση, μετά την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Αναμένεται ισορροπημένο παιχνίδι με αρκετά γκολ. G/G και over 2.5 (1.70)

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Βαθμολογία -

06/08/2023Super League
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λουγκάνο Λουγκάνο 6 2 2 0 0 4 0 4
2 Σερβέτ Σερβέτ 4 2 1 1 0 5 3 2
3 Ζυρίχη Ζυρίχη 4 2 1 1 0 4 2 2
4 Γιουνγκ Μπόις Γιουνγκ Μπόις 4 2 1 1 0 4 3 1
5 Λουκέρνη Λουκέρνη 4 2 1 1 0 2 1 1
6 Βασιλεία Βασιλεία 3 2 1 0 1 6 4 2
7 Σεντ Γκάλεν Σεντ Γκάλεν 3 2 1 0 1 2 2 0
8 Λωζάνη Λωζάνη 1 2 0 1 1 2 3 -1
9 Γκρασχόπερς Γκρασχόπερς 1 2 0 1 1 2 4 -2
10 Ιβερντόν Ιβερντόν 1 2 0 1 1 2 4 -2
11 Βίντερτουρ Βίντερτουρ 1 2 0 1 1 2 5 -3
12 Λωζάνη Ουσί Λωζάνη Ουσί 0 2 0 0 2 1 5 -4
Promotion - Super League (Championship Group: )
Super League (Relegation Group)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr