Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Αϊντχόφεν – Στουρμ Γκρατς, φαβορί με γκολ!

Τρίτη, 8 Αυγούστου 2023 - 11:30

Οι δευτεραθλητές Ολλανδίας ξεκινούν με υψηλούς στόχους τη σεζόν, άφησαν θετικές εντυπώσεις στο Σούπερ Καπ και μπορούν να επαληθεύσουν τον φαβοριτισμό τους κόντρα στους Αυστριακούς.

Προκριματικά Champions League: Αϊντχόφεν – Στουρμ Γκρατς, φαβορί με γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Αϊντχόφεν – Στουρμ Γκρατς.

Α’ Αγώνας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.
Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Εδώ βρίσκεις μία αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση

Αϊντχόφεν

Η Αϊντχόφεν δεν κατάφερε να αμφισβητήσει τη Φέγενορντ και τερμάτισε στη 2η θέση του ολλανδικού πρωταθλήματος, γεγονός που αντιμετωπίστηκε με γκρίνια, από τη στιγμή που δεν ήρθε ο τίτλος σε μία προβληματική σεζόν του Άγιαξ. Βέβαια, πήρε το Κύπελλο τον Απρίλιο. Νέος τεχνικός ο έμπειρος και ικανός Πέτερ Μπος, ο οποίος είδε τους παίκτες του την Παρασκευή να επικρατούν 1-0 της Φέγενορντ και να σηκώνουν το Σούπερ Καπ της χώρας. Στα ύψη το ηθικό, αν και οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο πρώτος μεγάλος στόχος της σεζόν.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson


Τα… γνωστά
Το Σάββατο υποδέχεται την Ουτρέχτη, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Χωρίς ουσιαστικά προβλήματα, δεν υπολογίζονται οι Ομπίσπο (α.) και Ζούνιορ (α.) που έχασαν και το φινάλε της προηγούμενης σεζόν.

Στουρμ Γκρατς

Η Στουρμ Γκρατς δεν κατάφερε να αμφισβητήσει την κυριαρχία της Σάλτσμπουργκ στο πρωτάθλημα Αυστρίας, ωστόσο τερμάτισε στη 2η θέση, εξασφαλίζοντας θέση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Από το 2020 στον πάγκο της ο Κρίστιαν Ίλτσερ, οι διοικούντες του έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη από τη στιγμή που το πρότζεκτ «τσουλάει» αγωνιστικά και οικονομικά. Έχει δώσει ήδη δύο ματς για την εγχώρια λίγκα και μετά το 3-0 στην έδρα της Αούστρια, ήρθε και το εντός έδρας 2-0 με τη Λίντσερ για να πιστοποιήσει το ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση.
Συν και πλην
Αμφίβολος λόγω μυϊκού τραυματισμού ο Πρας (μ. 1/0), που ταξίδεψε πάντως στην Ολλανδία. Τέθηκε εκτός ο ενίοτε βασικός επιθετικός Σαρκάρια.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.5 4.15 6.15 2.1 1.65 1.45 2.55 1.78 1.92 1.11 1.22 2.4
Αϊντχόφεν - Στουρμ Γκρατς / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και το σετ μάλλον αδικεί τους φιλοξενούμενους που φέτος έχουν ανεβάσει τον πήχη ενώ η Αϊντχόφεν… χρειάζεται χρόνο προσαρμογής λόγω των αρκετών μεταβολών. Φτηνός ο άσος, θα ρισκάρουμε και θα τον συνδυάσουμε με γκολ/γκολ (2.90).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr