Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Κοπεγχάγη-Σπάρτα Πράγας, με.. φόρα οι Δανοί

Τρίτη, 8 Αυγούστου 2023 - 11:27

Ενδιαφέρουσα κόντρα στην πρωτεύουσα της Δανίας, οι φορμαρισμένες Κοπεγχάγη και Σπάρτα Πράγας θέλουν να αποκτήσουν προβάδισμα πρόκρισης.

Προκριματικά Champions League: Κοπεγχάγη-Σπάρτα Πράγας, με.. φόρα οι Δανοί

Αναμέτρηση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολουθεί ρεβάνς την ερχόμενη εβδομάδα. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στους δύο αγώνες ακολουθεί παράταση και, εφόσον χρειαστεί, πέναλτι.

Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στα πλέι οφ με τον νικητή του Ρακόβ-Αρη Λεμεσού, ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί θα παίξει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με τον ηττημένο του AEK-Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Εδώ βρίσκεις μία αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση

Κοπεγχάγη
Η Κοπεγχάγη ήταν άνετη μετά το 2-0 επί της Μπρέινταμπλικ στην Ισλανδία, αλλά το 0-1 στο 9' την... τσίτωσε, ενώ κινδύνευσε με 2ο. Από το 33' έως το 47', όμως, πάτησε γκάζι και σημείωσε πέντε τέρματα, για το άνετο 6-3. Εξαιρετική λειτουργία από τη μέση και μπροστά για τη δανική ομάδα, η οποία στην εγχώρια λίγκα έχει κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα. Το Σάββατο διέλυσε με 4-0 τη Ράντερς, έκανε το «τρία στα τρία» και αποδεικνύει ότι είναι σοβαρή διεκδικήτρια του τίτλου. Το τεχνικό τιμ τόνισε ότι στο ανασταλτικό σκέλος προκύπτει δυνατότητα βελτίωσης.
Συν και πλην
Oλα καλά με τους Ασουρί (ε. 2/1, 2/0) και Κλεμ (μ. 2/0, 3/0), αντίθετα απουσιάζουν λόγω τραυματισμού οι Χοτσολάβα (α.), Κορνέλιους (ε. 1/0 πρωτάθλημα), Κλάεσον (μ.).
Σπάρτα Πράγας
Η Σπάρτα Πράγας αποδείχθηκε συνεπής στα κρίσιμα σημεία του περασμένου τσεχικού πρωταθλήματος και μπορεί να κατέκτησε τον τίτλο στην ισοβαθμία με τη Σλάβια Πράγας, ωστόσο ουδέποτε στην τελική ευθεία έχασε τον έλεγχο. Από πέρυσι στον πάγκο της ο Δανός τεχνικός Μπρίαν Μπρίσκε (πρώην των Μίντιλαντ και Βέιλε), είναι σημαντικό ατού εν όψει των ματς με την Κοπεγχάγη. Εξαιρετικό το ξεκίνημα στην τρέχουσα λίγκα. Το Σάββατο διέλυσε την Παρντουμπίτσε με 5-2, έκανε το «τρία στα τρία» και αποδεικνύει ότι κάθε άλλο παρά διατεθειμένη είναι να παραδώσει τα σκήπτρα στον ανταγωνισμό. Πέρυσι αποκλείστηκε στον 2ο προκριματικό του Κόνφερενς από τη Βίκινγκ (0-0 εντός, 1-2 εκτός).
Τίποτα το ιδιαίτερο
Ο Ολατούντζι (ε. 1/0 πρωτάθλημα) δίνεται αμφίβολος λόγω ενοχλήσεων, ωστόσο δεν αναφέρθηκαν δεδομένα αγωνιστικά προβλήματα στις τάξεις της.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
Κοπεγχάγη - Σπάρτα Πράγας / Εκτίμηση
Πολύ καλά μπήκε στη σεζόν η Κοπεγχάγη, έχοντας μόνο νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Εμπειρο σύνολο από την πλευρά τους οι Τσέχοι και σαφώς πιο υπολογίσιμο τα τελευταία χρόνια, με τη σειρά τους έχουν πραγματοποιήσει δυνατό ξεκίνημα. Αποφεύγουμε σημείο, βασική επιλογή το γκολ-γκολ (1,71).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr