Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Ρακόβ-Αρης Λεμεσού, άκρατος ενθουσιασμός στους Κύπριους!

Τρίτη, 8 Αυγούστου 2023 - 11:39

Δύο ομάδες... πρωτάρες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Πολωνία.

Προκριματικά Champions League: Ρακόβ-Αρης Λεμεσού, άκρατος ενθουσιασμός στους Κύπριους!

Αναμέτρηση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολουθεί ρεβάνς την ερχόμενη εβδομάδα. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στους δύο αγώνες ακολουθεί παράταση και, εφόσον χρειαστεί, πέναλτι.

Εδώ βρίσκεις μία αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση

Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στα πλέι οφ με τον νικητή του ζευγαριού Κοπεγχάγη-Σπάρτα Πράγας, ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί θα παίξει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με τον ηττημένο του ζευγαριού Σλόβαν Μπρατισλάβας-Μακάμπι Χάιφα.

Ράκοβ

Η Ρακόβ πιέστηκε ασφυκτικά στο μεγαλύτερο διάστημα των δύο αναμετρήσεων με την Καραμπάκ, αλλά πήρε την τυχερή νίκη εντός (3-2), προηγήθηκε στη ρεβάνς (51'), άμεσα το 1-1 (60'), τυχερή και σ' αυτή την περίπτωση που το κράτησε. Πέρασε πολύ δυνατό εμπόδιο, εξασφάλισε ευρωπαϊκό όμιλο και ορέγεται τα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πολωνικό πρωτάθλημα ξεκίνησε με νίκη, αλλά το Σάββατο είχε αλλαγές, έχασε ευκαιρίες και δεινοπάθησε για να πάρει το «Χ» με τη Βάρτα Πόζναν, ισοφάρισε στο 82' σε 1-1. Μεσοεπιθετικά έχει καλές ιδέες, χωλαίνει ανασταλτικά.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Εχει θέματα

Εκτός οι Κοβάτσεβιτς (α.), Λόπεθ (μ.), Πέστκα (μ.), το παλεύει ο Ρούντιτς (α. 2/0), με πρόβλημα ο Γεμπόα (ε. 1/0, 4/0). Μαζεύτηκαν αρκετά ζητήματα για το τεχνικό τιμ.

Άρης Λεμεσού

Ο Αρης Λεμεσού δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα για να πάρει την πρόκριση εις βάρος της ΜΠΑΤΕ, στα παρθενικά παιχνίδια του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το ότι έβαλε 11 γκολ σε δύο ματς προκαλεί αίσθηση, ωστόσο θα μπορούσε να φτάσει τα 20 αν οι μεσοεπιθετικοί του ήταν στοιχειωδώς εύστοχοι. Φουλ επιθετική η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι από τη Λευκορωσία, οι επενδύσεις των τελευταίων ετών είναι ιδιαιτέρως σημαντικές και ο ενθουσιασμός περισσεύει. Στις 21/7 πήρε το Σούπερ Καπ (2-0 την Ομόνοια), στις 15/8 αρχίζει το πρωτάθλημα Κύπρου.

Δύο προβλήματα

Δεν υπολογίζονται για ακόμη ένα ευρωπαϊκό ματς οι Μπράουν (μ.), Σανέ (α.), αυτή τη φορά αναμένεται να βοηθήσει και ο Μποατσί (α.). Το ρόστερ διαθέτει σημαντικό βάθος, ιδίως μεσοεπιθετικά.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
Ράκοβ - Άρης Λεμεσού / Εκτίμηση

Και οι δύο ομάδες βασίζονται στις παραγωγικές επιθέσεις τους. Οι Πολωνοι έχουν ένα μικρό προβάδισμα στο αποψινό, λόγω έδρας και μόνο όμως ο άσος δεν είναι για 1,72. Αντιθέτως το over στο 2,08 έχει κάποια αξία.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr