Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Αρχή με το Αστάνα-Λουντογκόρετς

Τρίτη, 8 Αυγούστου 2023 - 12:49

Το Europa League ανοίγει απόψε την αυλαία του για την σεζόν 2023/24, με την διεξαγωγή του πρώτου από τους οκτώ αγώνες για τον τρίτο προκριματικό γύρο, με αντιπάλους Αστάνα και Λουντογκόρετς (17:00).

Προκριματικά Europa League: Αρχή με το Αστάνα-Λουντογκόρετς

Την Πέμπτη θα γίνουν οι υπόλοιποι επτά αγώνες, ανάμεσά τους και η συνάντηση του Ολυμπιακού με την Γκενκ, ενώ οι ρεβάνς θα διεξαχθούν την επόμενη Πέμπτη 17 Αυγούστου.

Εδώ βρίσκεις μία αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση

Αστάνα

Η Αστάνα ξεπέρασε αρχικά το εμπόδιο της Ντιναμό Τιφλίδας, αλλά απέτυχε στο πιο απαιτητικό ραντεβού με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ όπου αποκλείστηκε χωρίς να σκοράρει σε 180 λεπτά. Διαθέτει εμπειρία (πέντε παρουσίες σε ευρωπαϊκούς ομίλους) αν και φέτος δεν δείχνει να διαθέτει τη δυναμική προηγούμενων ετών. Μετρά τέσσερα ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς μάλιστα να παραβιάσει την αντίπαλη εστία. Η αναμέτρηση πρωταθλήματος με την Οκζτεπες αναβλήθηκε για να προετοιμαστεί για τα ευρωπαϊκά ματς.

Με Αρογιάν
Επιστρέφει ο βασικός αμυντικός Αρογιάν που έχασε τη ρεβάνς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αμφίβολος δίνεται ο μπακ Αμάνοβιτς.

Λουντογκόρετς

Η Λουντογκόρετς προηγήθηκε στη Σλοβενία, αλλά εν τέλει αποκλείστηκε με γκολ στο 92’, ενώ αστόχησε σε πέναλτι για να στείλει το ματς στην παράταση στο 90’+12’! Ο αποκλεισμός απο την Ολίμπια έφερε γκρίνια αλλά και τρεις νέες μεταγραφές! Στο πρωτάθλημα ξέσπασε στη Μπότεφ Βράτσα (5-0) στη δεύτερη κολλητή “πεντάρα”. Μετρά εννέα παρουσίες σε φάση ομίλων, πέρυσι κατέλαβε την 3η θέση σε γκρουπ στο Γιουρόπα Λιγκ.

Συν και πλην

Τιμωρημένος ο Ισπανός αμυντικός Σον, διαθέσιμοι οι νεοφερμένοι Νονάτο και Σούντμπεργκ. Αμφίβολοι οι ενίοτε βασικοί μέσοι Γιορντάνοφ και Νεντέλεφ που έχασαν την ρεβάνς της Λιουμπλιάνα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.05 3.3 2.17 1.67 2.07 1.23 3.7 1.84 1.82 1.58 1.27 1.31
Αστάνα - Λουντογκόρετς / Εκτίμηση

Και οι δύο ομάδες έχουν πλέον μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία και θα πάνε "συγκρατημένα" στην πρώτη τους σύγκρουση. Πρώτη τύχη στο under.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr