Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Ρέιντζερς - Σερβέτ, "φαγωμένο" φαβορί!

Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2023 - 09:35

Υπερβολικός φαντάζει ο φαβοριτισμός στους γηπεδούχους που ξεκίνησαν με το... αριστερό τη νέα σεζόν και θα "προσπεράσουμε" τον φτηνό άσο, επιλέγοντας ποντάρισμα τερμάτων καθώς οι φιλοξενούμενοι εντυπωσίασαν στον προηγούμενο γύρο. 

Προκριματικά Champions League: Ρέιντζερς - Σερβέτ,

09/08/2023, (21:45), Κωδ. ΟΠΑΠ: 674

Πρώτο ματς για τον 3ο προκριματικό γύρο, ακολουθεί ρεβάνς (15/8). Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τη λήξη του δεύτερου 90λέπτου ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στα πλέι οφ με τον νικητή του ζευγαριού PSV Αϊντχόφεν - Στουρμ Γκρατς, ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί θα συμμετάσχει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Εδώ βρίσκεις μία αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση

Ρέιντζερς

Η Ρέιντζερς κινήθηκε κατά κύριο λόγο στη σκιά της Σέλτικ, τερμάτισε στο «-7» και αρκέστηκε στη 2η θέση (προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ). Ο Άγγλος τεχνικός Μάικ Μπιλ έπεισε τους διοικούντες και συνεχίζει. Η διοίκηση εκταμίευσε περί τα 10 εκατ. ευρώ για τους Ντανίλο (ε. Φέγενορντ) και Λάμερς (ε. Αταλάντα), ωστόσο η γκρίνια έκανε την εμφάνισή της με το «καλημέρα», καθώς το Σάββατο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Σκωτίας, οι «Διαμαρτυρόμενοι» έχασαν 1-0 στην έδρα της Κιλμάρνοκ και ενώ είχαν αρκετούς βασικούς στην ενδεκάδα.

Αγωνιστικά νέα

Δίνει αγώνα δρόμου ο σημαντικός επιθετικός Σάκαλα, δεν έχει τις πιθανότητες με το μέρος του, ο οποίος μάλιστα φαίνεται πως θα αποχωρήσει από το κλαμπ. Απόντες εδώ και καιρό οι τραυματίες Οφόμπορ και Ντέιβις, ο τελευταίος λείπει από πέρυσι κιόλας, ενώ στα πιτς παραμένουν οι Ουαλοί Λόρενς και Ματόντο.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Σερβέτ

Η Σερβέτ ήταν αξιόμαχη στο εντός έδρας 1-1 με την Γκενκ και στη ρεβάνς επί βελγικού εδάφους... ανέβηκε βουνό. Έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το πρώτο πεντάλεπτο, δύο φορές βρέθηκε πίσω στο σκορ (28', 51'), αλλά ισοφάρισε ισάριθμες (36', 63') και αφού άντεξε και στην παράταση, πανηγύρισε την πρόκριση στα πέναλτι. Μεγάλη επιτυχία για τη βελγική ομάδα, η οποία στερείται μεγάλων ευρωπαϊκών παραστάσεων. Εντός συνόρων έμεινε στο 1-1 εκτός με τη Λωζάνη-Ουσί, ο απολογισμός 1-2-0 οφείλεται και στον... αντιπερισπασμό των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Αγωνιστικά νέα

Τιμωρημένος ο Κριβεγί, εκτός ο Μάνιν, με πρόβλημα οι Τσουνεμότο, Στεφάνοβιτς, Φρικ, Αντούνες.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.48 4.5 5.75 2.27 1.55 1.47 2.47 1.72 2 1.12 1.17 2.52
Ρέιντζερς - Σερβέτ / Εκτίμηση

Οι Ρέιντζερς απογοήτευσαν και δείχνουν πως έχουν θέματα. Δεν αξίζει σε καμία περίπτωση ο άσος του 1.50. Η Σερβέτ έδειξε πως είναι μαχητική ομάδα. Goal/goal (1.80).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr