Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: ΑΕΚ Λάρνακας - Μακάμπι Τελ Αβίβ, λύση στα γκολ!

Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2023 - 10:09

H AEK Λάρνακα υποδέχεται την έμπειρη και πάντα επικίνδυνη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με στόχο τη πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Προκριματικά Conference League: ΑΕΚ Λάρνακας - Μακάμπι Τελ Αβίβ, λύση στα γκολ!

09/08/2023, (20:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 665

Πρώτο ματς για τον 3ο προκριματικό γύρο, ακολουθεί ρεβάνς (17/8). Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τη λήξη του δεύτερου 90λέπτου ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στα πλέι οφ με τον νικητή του ζευγαριού Τσέλιε - Νεμάν.

Εδώ βρίσκεις μία αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση

ΑΕΚ Λάρνακας

H AEK ξεπέρασε με αρκετό άγχος το εμπόδιο της Τορπέντο στο προηγούμενο γύρο. Πάτησε πάνω στο εκτός έδρας 3-2 επί της Τορπέντο και στον επαναληπτικό αγωνίστηκε περισσότερο για να το διαφυλάξει. Όλο το ενδιαφέρον στον επαναληπτικό το είχαν οι καθυστερήσεις του ματς, εκεί όπου σημειώθηκαν και τα δύο τέρματα. «Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια. Έχουμε απέναντί μας μία πολύ δύσκολη αντίπαλο, με έναν εξαιρετικό προπονητή. Στο προηγούμενο ματς ίσως ήμουν εγώ λάθος σε κάποια πράγματα. Θα παίξουν όσοι βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν», τόνισε ο Όλτρα.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Αγωνιστικά νέα

Εκτός αποστολής έμειναν ο επιθετικός Εγγλέζου, ο αμυντικός Κατελάρης, οι μικροί Κωνσταντή, Γκονζάλες και ο νεοφερμένος μεσοεπιθετικός Σάντος που είναι ανέτοιμος.

Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Πετροκούμπ με δύο νίκες και το συνολικό 5-0. Στον εκτός έδρας επαναληπτικό επιβλήθηκε με 2-0 σκοράροντας και τα δύο τέρματα στις καθυστερήσεις. Η ομάδα του Ρόμπι Κιν εμφανίστηκε συγκεντρωμένη και δεν έδωσε δικαίωμα στους γηπεδούχους. ξαιρετικά τα πρώτα δείγματα γραφής για τους Ισραηλινούς, αφού πριν τις δύο νίκες, κατάφεραν να κερδίσουν για το Λιγκ Καπ Ισραήλ με 6-1 την Μπερ Σεβά. Αργεί η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα όπου υποδέχεται την Άσντοντ (26/8).

Aγωνιστικά νέα

Δεν υπολογίζεται λόγω τραυματισμού ο ακραίος Μιζράχι. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο επιθετικός Μίλσον, αλλά δύσκολα θα πάρει χρόνο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.25 3.2 2.02 1.58 2.12 1.19 3.85 1.92 1.72 1.61 1.25 1.24
ΑΕΚ Λάρνακας - Μακάμπι Τελ Αβίβ / Εκτίμηση

Καλές ομάδες και οι δύο, με την Μακάμπι να είναι συνεπώς πιο έμπειρη. Αξίζει το goal/goal στο 1.85.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr