Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Άρης - Ντιναμό Κιέβου, για την υπέρβαση!

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 - 08:58

O Άρης συνεχίζει στο Europa Conference League και αυτή τη φορά θα βρει μπροστά του την έμπειρη Ντιναμό Κιέβου. 

Προκριματικά Conference League: Άρης - Ντιναμό Κιέβου, για την υπέρβαση!

10/08/2023, 21:15

Novasports Prime

3ος προκριματικός γύρος του Conference League. Ο νικητής του ζευγαριού Άρης - Ντιναμό Κιέβου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μπεσίκτας - Ντέφτσι Μπακού.

Εδώ βρίσκεις μία αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση

Άρης

Αν και δυσκολεύτηκε παραπάνω από όσο αναμενόταν, ο Φαμπιάνο έδωσε την λύση στον Άρη απέναντι στην Αραράτ και το νικηφόρο 1-0 τον έστειλε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Εδώ όμως σοβαρεύουν περισσότερο τα πράγματα για την ομάδα του Απόστολου Τερζή, αντιμετωπίζοντας μια έμπειρη και αξιόλογη ομάδα, όπως η Ντιναμό Κιέβου. Αν προκριθεί πέφτει πάνω στην Μπεσίκτας. Άρα από εδώ και πέρα μόνο εύκολο δεν είναι το έργο του Άρη. Σίγουρα ο παράγοντας έδρα είναι κάτι που καλούνται να εκμεταλλευτούν οι «κίτρινοι», ενώ η ρεβάνς αναμένεται να διεξαχθεί στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Τα πρώτα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια του Άρη κινήθηκαν σε χαμηλό ρυθμό και σκορ, κάτι που αναμένεται να συμβεί και σε αυτόν τον γύρο. Η Ντιναμό βέβαια είναι ανώτερη της Αραράτ οπότε θα παίξει σημαντικό ρόλο η προσέγγισή της.

Αγωνιστικά νέα

Ο Μπράμπετς συνεχίζει να είναι εκτός που είναι και η πιο σημαντική απώλεια, ενώ ο Γκρέι είναι εκτός πλάνων εδώ και καιρό.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Ντιναμό Κιέβου

Η Ντιναμό Κιέβου δείχνει να έχει διαφορετική προσέγγιση τη φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα. Αυτό δείχνει πως έμαθε από τη περσινή και το πάθημα έγινα μάθημα. Μετά το 4-1 επί της Μινάι, ακολούθησε το διπλό επί της Όμπολον Κιέβου με 4-2 για να σημειώσει το δύο στα δύο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Εξάλλου θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο και να κοντράρει στα ίσια την αντίπαλό της Σαχτάρ. Φυσικά όλα αυτά τα αφήνει στην άκρη για λίγο, καθώς προτεραιότητα έχει η Ευρώπη. Θα δώσει το πρώτο δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί σε ρουμάνικο έδαφος. Θα στερηθεί δηλαδή το γήπεδό της.

Αγωνιστικά νέα

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με τους παίκτες, είναι πλήρης για αυτό το ματς.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
Άρης - Ντιναμό Κιέβου / Εκτίμηση

Σίγουρα η Ντιναμό Κιέβου είναι μια ανώτερη ομάδα σε σχέση με την Αραράτ, αλλά και ο Άρης μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα του. Πάμε με τη ΔΕ 1Χ (1.72).

Άρης – Ντιναμό Κιέβου 1:3.70 Χ:3.25 2:2.02

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.