Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Ολυμπιακός – Γκενκ, με γκολ για την πρόκριση!

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 - 11:05

Οι ανανεωμένοι “ερυθρόλευκοι” έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα στους “πληγωμένους” Λίμπουρχερς που διαθέτουν πάντως επιθετική ποιότητα και μπορούν να αβαντάρουν σε ποντάρισμα τερμάτων.

Προκριματικά Europa League: Ολυμπιακός – Γκενκ, με γκολ για την πρόκριση!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ολυμπιακός - Γκενκ

Α’ Αγώνας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.
Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.
Oποια ομάδα προκριθεί θα παίξει στα πλέι οφ με την Τσουκαρίτσκι, ενώ η ηττημένη θα παίξει στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ με τον νικητή του ζευγαριού Άδανα Ντεμίρσπορ – Όσιγιεκ.
22:00, Cosmote Sport 1 HD

Εδώ βρίσκεις μία αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση

Ολυμπιακός

Μετά απο τέσσερις διαδοχικές παρουσίες στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός ξεκινά την ευρωπαϊκή περιπέτεια απο το Γιουρόπα Λιγκ όπου τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στη φάση των ομίλων. Οι “ερυθρόλευκοι”΄μετά την περυσινή 3η θέση στη Σούπερ Λιγκ προχώρησαν σε αλλαγή τεχνικού και έδωσαν τα… κλειδιά του μαγαζιού στον Ντιέγο Μαρτίνεθ επιμένοντας στο… ισπανικό μοντέλο. Μέτρια τα αποτελέσματα στα φιλικά, στο πιο δυνατό τεστ επικράτησε της Ρέιντζερς (3-1).

Με νέο λουκ
Με αρκετές προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό, καθώς αποχώρησαν 16 ποδοσφαριστές, ανάμεσα τους και οι Εμβιλα, Παπασταθόπουλος, Μπακαμπού καικ Βαλμπουενά. Επέστρεψε απο δανεισμό ανάμεσα σε άλλους ο Μαντί Καμαρά, ξεχώρισαν οι προσθήκες των εμπειρων Ιμπορα, Κίνι, Ελ Κααμπι, ντύθηκε στα “ερυθρόλευκα” και ο Αλεξανδρόπουλος. Χωρίς ουσιαστικά αγωνιστικά προβλήματα, ο Μαρτίνεζ προκρίνει το 4-3-3 και “παίζονται” θέσεις στην μεσαία και επιθετική γραμμή.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Γκενκ

Η Γκενκ είχε αριθμητικό πλεονέκτημα απο το 5ο λεπτό αλλά υποχρεώθηκε στην ισοπαλία απο τη Σερβέτ και εν τέλει αποκλείστηκε στα πέναλτι. Ο αποκλεισμός έφερε γκρίνια στις τάξεις της ενώ η πληγή παραμένει… ανοιχτή καθώς το Σάββατο γνώρισε απρόσμενη εντός έδρας ήττα απο την “μικρή” Εουπεν για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βελγίου. «Η αγωνιστική νοοτροπία πρέπει να είναι καλύτερη» παραδέχτηκε ο τεχνικός Βράνκεν.

Χωρίς τον αρχηγό
Ο αρχηγός και βασικός μέσος Χέινεν τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά της ρεβάνς με τη Σερβέτ και παρότι στην αρχή υπήρξε ανησυχία για πολύμηνη απουσία, εν τέλει θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τέσσερις εβδομάδες. Επιστρέφει ο νεοφερμένος εξτρέμ Φαντέρα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.22 3.6 2.95 1.85 1.87 1.32 3.15 1.7 2.02 1.41 1.3 1.55
Ολυμπιακός - Γκενκ / Εκτίμηση

Οι αρκετές μεταγράφες έχουν αλλάξει το κλίμα στην ελληνική ομάδα που προσεγγίζει με αισιοδοξία το ματς κόντρα στην... πληγωμένη Γκενκ που είναι πάντως αξιόπιστη επιθετικά. “Παίζεται” ο άσος στο 2.20 ενώ μπορεί να συνδυαστεί με γκολ/γκολ στο 4.40 σε μια πιο τολμηρή επιλογή.

Ολυμπιακός – Γκενκ 1:2.09 Χ:3.45 2:3.50

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.