Ποδόσφαιρο

Α' Ολλανδίας: Φαβορί με combo bet!

Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 - 00:49

Οι “μεγάλοι” έχουν την... τιμητική τους στις σημερινές αναμετρήσεις της πρεμιέρας στην Eredivisie και θα συνδυάσουμε τις νίκες τους με πονταρίσματα τερμάτων.

Α' Ολλανδίας: Φαβορί με combo bet!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α' Ολλανδίας.

ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ – ΕΞΕΛΣΙΟΡ

Στην 12η θέση πέρυσι, στην 11η το 2022! Η Ναϊμέγκεν είχε μια συνήθη για τα κυβικά της σεζόν πέρυσι και παρότι είχε ένα καλό πρώτο γύρο, αρκέστηκε στην άνετη παραμονή στην κατηγορία. Ο καλός τεχνικός Ρόχιερ Μέιερ έκλεισε τα... αυτιά του στις αρκετές σειρήνες, υπέγραψε νέο συμβόλαιο και φέτος θέλει να διεκδικήσει και το κάτι παραπάνω. Θετική η εικόνα στα φιλικά και στην πρόβα τζενεράλε επικράτησε της Βενέτσια (3-1).

Η Εξέλσιορ αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες πέρυσι στην επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια, προβλημάτισε αμυντικά αλλά χάρη κυρίως στη δυναμική του Βουντενστάιν κατάφερε να διατηρηθεί στην κατηγορία. Ξεκινά απο την ίδια βάση βέβαια και φέτος, με την παραμονή να αποτελεί το μοναδικό ρεαλιστικό στόχο. Προβλημάτισε στα φιλικά προετοιμασίας όπου απέτυχε σε όλα τα δυνατά τεστ. Επικράτησε πάντως στο τελευταίο τεστ κόντρα στη Ζ. Βάρεγκεμ (Β' Βελγίου).

EKTIMHΣΗ: Φιλόδοξη παρουσιάζεται η φετινή Ναϊμέγκεν και έχει τον πρώτο λόγο αν και ο άσος προσφέρεται σε... φαγωμένη τιμή. Θα τον συνδυάσουμε με over 1,5.

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤ.

Η Φέγενορντ παρουσιάστηκε απολαυστική πέρυσι, βρέθηκε στην 1η θέση απο την 14η αγωνιστική και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης κατακτώντας άνετα εν τέλει το πρώτο πρωτάθλημα μετά απο έξι χρόνια. Ο επιτυχημένος Αρνε Σλοτ αρνήθηκε πρόταση της Τότεναμ και οι Ροτερντάμερς ψάχνουν φέτος και το παραπάνω βήμα και εκτός συνόρων. Προβλημάτισε πάντως στο Σούπερ Καπ όπου ηττήθηκε απο την Αϊντχόφεν.

Η Φορτούνα Σιτάρντ ταλαιπωρήθηκε πέρυσι στο ξεκίνημα της σεζόν, προχώρησε νωρίς σε αλλαγή τεχνικού και παρότι δεν εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της απέφυγε τους μπελάδες παραμονής. Ο... οξύθυμος Χούλιο Βελάθκεζ δεν εξασφάλισε πάντως νέο συμβόλαιο και η δίοικηση έδωσε τα... κλειδιά του μαγαζιού στον Ντάνι Μπάους που μετά την αποτυχημένη παρουσία στη Γκρόνινγκεν, δεν τα κατάφερε και στον πάγκο της Μαλίν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Φέγενορντ ειναι μια καλοδουλεμένη μηχανή και δεν αναμένεται να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα σε μια ομάδα που θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Ο άσος με -2 πληρώνει στο 2.10.

ΑΛΚΜΑΑΡ – ΓΚΟ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ

Η Αλκμααρ παρουσιάστηκε ανταγωνιστική και πέρυσι και για 6η σερί χρονιά κατέλαβε μια θέση στην πρώτη εξάδα. Αν και διεκδίκησε ακόμα και ένα εισιτήριο στο Τσάμπιονς Λιγκ, συμβιβάστηκε με την 4η θέση που της έδωσε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ εντυπωσίασε και εκτός συνόρων όπου έφθασε μέχρι τα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ. Απόλυτο αφεντικό ο Πασκάλ Γιάνσεν που αντικατέστησε επάξια τον Αρνε Σλοτ και πέρυσι υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Την Πέμπτη

Η Γκο Αχέντ Ιγκλς ξεκίνησε μουδιασμένα πέρυσι με πέντε σερί ήττες, αλλά η διοίκηση επέμεινε στο Ρενέ Χάκε και δικαιώθηκε! Οι “αετοί” σταδιακά βελτιώθηκαν και κατέλαβαν εν τέλει την 11η θέση που αποτέλεί και την καλύτερη επίδοση απο το μακρινό 1986! Με χαμηλούς τόνους και φέτος, στοχεύει στην άνετη παραμονή και ότι καλό... βρεθεί στον δρόμο της. Δεν έπεισε πάντως στα φιλικά προετοιμασίας, όπου ηττήθηκε σε όλα τα δυνατά τεστ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σταθερά ανταγωνιστική η Αλκιμααρ που παρά τις αποχωρήσεις, διαθέτει περίσσια ποιότητα. Ο άσος απο το πρώτο ημίχρονο αγγίζει τιμές διπλασιασμού.

ΑΛΜΙΡΕ – ΤΒΕΝΤΕ

Έτοιμη να μετρήσει τις δυνάμεις της κόντρα στους μεγάλους ειναι η Αλμίρε! Πέρυσι, παρουσιάστηκε σοβαρή σε όλη την διάρκεια της σεζόν, στα πλέι οφ έδειξε... τσαμπουκά και εξασφάλισε την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ο τεχνικός Αλεξ Πάστοορ πιστώνεται την μεγαλύτερη στιγμή της σύντομης ιστορίας της αλλά θα έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο, με τον Τύπο της χώρας να την χρίζει ως το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Προβλημάτισε στα φιλικά, επικράτησε μόνο κόντρα σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών.

Η Τβέντε πραγματοποίησε μια άκρως ανταγωνιστική σεζόν πέρυσι, κατέλαβε την 5η θέση και επικρατώντας στα πλεί οφ εξασφάλισε για δεύτερη σερί χρονιά ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο επιτυχημένος Ρον Γιανς ολοκλήρωσε τον επιτυχημένο κύκλο του και αντικαταστάθηκε απο τον Γιόζεφ Οστινχ που επέδειξε σπουδαία δουλειά στη Βααλβάικ την τελευταία διετία. Σε διπλό... ταμπλό, την Πέμπτη υποδέχτηκε τη Ρίγα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Έχασε το ευρωπαϊκό ματς και δεν αναμένεται να προλάβει ο βασικός μπακ Σμαλ, δύσκολα και ο μεσοεπιθετικός Στέιν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Τβέντε είναι πιο έτοιμη και περιμένουμε να επαληθεύσει εύκολα τον φαβοριτισμό της. Συνδυάζουμε το διπλό με over στο 2.15.

Βαθμολογία -

10/08/2023Eredivisie
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Άλμερε Σίτι Άλμερε Σίτι 0 0 0 0 0 0 0 0
2 Φορτούνα Σιτάρντ Φορτούνα Σιτάρντ 0 0 0 0 0 0 0 0
3 Φόλενταμ Φόλενταμ 0 0 0 0 0 0 0 0
4 Βααλβάικ Βααλβάικ 0 0 0 0 0 0 0 0
5 Τσβόλε Τσβόλε 0 0 0 0 0 0 0 0
6 Αϊντχόφεν Αϊντχόφεν 0 0 0 0 0 0 0 0
7 Άγιαξ Άγιαξ 0 0 0 0 0 0 0 0
8 Τβέντε Τβέντε 0 0 0 0 0 0 0 0
9 Χέρενφεν Χέρενφεν 0 0 0 0 0 0 0 0
10 Φέγενορντ Φέγενορντ 0 0 0 0 0 0 0 0
11 Ναϊμέγκεν Ναϊμέγκεν 0 0 0 0 0 0 0 0
12 Ουτρέχτη Ουτρέχτη 0 0 0 0 0 0 0 0
13 Άλκμααρ Άλκμααρ 0 0 0 0 0 0 0 0
14 Φιτέσε Φιτέσε 0 0 0 0 0 0 0 0
15 Σπάρτα Ρότερνταμ Σπάρτα Ρότερνταμ 0 0 0 0 0 0 0 0
16 Χέρακλες Χέρακλες 0 0 0 0 0 0 0 0
17 Εξέλσιορ Εξέλσιορ 0 0 0 0 0 0 0 0
18 Γκόου Αχέντ Ιγκλς Γκόου Αχέντ Ιγκλς 0 0 0 0 0 0 0 0
Promotion - Champions League (Group Stage)
Promotion - Champions League (Qualification)
Promotion - Europa League (Qualification)
Promotion - Eredivisie (Conference League - Play Offs)
Eredivisie (Relegation - Play Offs: )
Relegation - Eerste Divisie

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr