Ποδόσφαιρο

Α' Βελγίου: Εκτός έδρας αποστολές!

Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 - 00:46

Η φορμαρισμένη Γάνδη δοκιμάζεται στο Βέστερλο, η Αντερλεχτ έχει απαιτητική αποστολή στο “Στάγιεν” κόντρα στη Σιντ Τρουίντεν ενώ το διπλό της Μπριζ στο Εουπεν έχει πάρει... παιχνίδι στην στοιχηματική αγορά.

Α' Βελγίου: Εκτός έδρας αποστολές!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α' Βελγίου.

ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ – ΓΚΕΝΚ

Το εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο στάθηκε αρκετό στη Σερκλ Μπριζ που έκαμψε την αντίσταση της Σαρλερουά και κατέκτησε το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Σε συνδυασμό και με την θετική εμφάνιση παρά την ήττα στην πρεμιέρα απο την Αντβέρπ, τα πρώτα ματς επιτρέπουν αισιοδοξία στους φίλους της. Σκόραρε με το... καλημέρα ο φορ Ντένκι που έχει το δύσκολο έργο να καλύψει το κενό του Ουεντά (23 γκολ πέρυσι) που παραχωρήθηκε στη Φέγενορντ (9 εκατ.).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Γκέλα ολκής για τη Γκενκ που βρέθηκε να κυνηγά απο νωρίς στο σκορ την Εουπεν και παρότι είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες, δεν κατάφερε να σώσει ούτε τον βαθμό. Είχε προηγηθεί και ο δραματικός αποκλεισμός (στα πέναλτι) από τη Σερβέτ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και μοιραία η νευρικότητα ειναι διάχυτη στο εσωτερικό της. Την Πέμπτη ηττήθηκε (1-00 στην έδρα του Ολυμπιακού για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η καλοδουλεμένη Σερκλ Μπριζ μπορεί να βάλει δύσκολα στη νευρική στο ξεκίνημα Γκενκ. Σε αδιάφορη τιμή το λογικό γκολ/γκολ που προσφέρεται χαμηλά ακόμα και με συνδυαστικό over.

ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Νέα νίκη για τη πειθαρχημένη Σιντ Τρουιντεν που σταδιακά ανέβασε την απόδοση της, βρήκε δίχτυα και είχε και ευκαιρίες (δοκάρι) για ευρύτερη νίκη στο Κορτράικ. Δύο στα δύο για τα “καναρίνια” που κερδίζουν τις εντυπώσεις στο ξεκίνημα της σεζόν. No Goal και under 1,5 και τα δύο έως τώρα ματς.

Σπουδαία νίκη για την Αντερλεχτ που μπορεί να μην εντυπωσίασε με την απόδοση της, αλλά παρουσιάστηκε σοβαρή, πειθαρχημένη αλλά και τυχερή στο φινάλε και επικράτησε της περυσινής πρωταθλήτριας Αντβέρπ. Το πρώτο τρίποντο έδωσε την απαραίτητη.... ντόπα αυτοπεποίθησης στους “μοβ” που φέτος ενισχύθηκαν μεταγραφικά και ευελπιστούν να επιστρέψουν στην κορυφή.

EKTIMHΣΗ: Δυνατό ματς καθώς η Αντερλεχτ δείχνει να ανεβάσει στροφές ενώ η Σιντ Τρουιντεν ειναι πειθαρχημένη. Ακολουθούμε αριθμούς και επιλέγουμε το under.

ΕΟΥΠΕΝ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Εντυπωσιακό διπλό για την Εουπεν που “χτύπησε” νωρίς στη Cegeka Arena, έδειξε αμυντικές αρετές στη συνέχεια και επικράτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της εκτός έδρας της Γκενκ. Αήττητη στα δύο πρώτα ματς και το ξεκίνημα κρίνεται θετικό και με το παραπάνω, καθώς έχει αγωνιστεί με ομάδες που εντυπωσίασαν στη περυσινή σεζόν.

Αποστολή εξετελέσθη για τη Κλαμπ Μπριζ που ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο και παρά το άγχος των τελευταίων λεπτών, έκαμψε την αντίσταση της Βέστερλο. Πρώτο τρίποντο για την ομάδα του Ρόνι Ντέιλα που σταδιακά παρουσιάζεται καλύτερη έχοντας και απαιτητικό πρόγραμμα στις πρώτες εβδομάδες καθώς αγωνίζεται και εκτός συνόρων. Την Πέμπτη διέσυρε την Ακουέιρι (5-1) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

EKTIMHΣΗ: Ανεβάζει στροφές η Μπριζ που διαθέτει την ποιότητα να πρωταγωνιστήσει και φέτος. Ενισχύουμε το “φτηνό” διπλό με over 1,5.

ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ – ΣΤΑΝΤΑΡ

Λίγα πράγματα απο τη Σαρλερουά που ήταν... μουδιασμένη στο πρώτο ημίχρονο και παρότι ισορρόπησε στην επανάληψη δεν κατάφερε να αμφισβητήσει την καλύτερη Σερκλ Μπριζ. Δεν είχε πείσει και στην πρεμιέρα και η γκρίνια είναι πλέον διάχυτη ενόψει του ντέρμπι μίσους, με τους φιλάθλους να... απαιτούν περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση.

Λίγα πράγματα και πάλι απο τη Σταντάρ που περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο κόντρα στην Ουνιόν, με την αποβολή του Μπαλισίκβα (36') να σβήνει όσες ελπίδες της είχαν απομείνει για να επιστρέψει στο ματς. Δύο αγωνιστικές, δύο ήττες για την ομάδα του Καρλ Χουφκενς και η πίεση κρίνεται ήδη δεδομένη στη Λιέγη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κλασικό ντέρμπι όπου τα νεύρα θα ξεχειλίζουν. Και οι δύο ομάδες δεν πείθουν και έτσι η ισοπαλία έχει τύχη.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

ΒΕΣΤΕΡΛΟ – ΓΑΝΔΗ

Η Βέστερλο τα... βρήκε σκούρα στο πρώτο ημίχρονο απο τη Μπριζ, ήταν... τυχερή που δέχτηκε μόνο ένα γκολ και παρότι ρίσκαρε στο φινάλε, δεν κατάφερε να κλέψει τον βαθμό. Χωρίς νίκη μετά απο τις δύο πρώτες αγωνιστικές και χρειάζεται ένα αποτέλεσμα ουσίας και ψυχολογίας, καθώς μετά την περυσινή εξαιρετική σεζόν “ανοίχτηκ唨μεταγραφικά και έχει ανεβάσει τον πήχη.

Η Γάνδη έπαιξε με τη... φωτιά στο φινάλε αλλά ο τερματοφύλακας Ρουφ σταμάτησε πέναλτι στο 95' και εν τέλει... απέδρασε απο το Μαλίν. Οι “μπάφαλος” έχουν ξεκινήσει τη σεζόν με τέσσερα στα τέσσερα εντός και εκτός συνόρων και αφήνουν υποσχέσεις. Την Πέμπτη διέσυραν (5-0) τη Πόγκον για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δοκιμασία για την φορμαρισμένη Γάνδη καθώς η Βέστερλο μπορεί να βάλει δύσκολα στο φαβορί. Ρισκάρουμε με over 1,5 στο πρώτο ημίχρονο.

https://www.youtube.com/watch?v=CNMBkWi5OZg

Βαθμολογία -

10/08/2023First Division A: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ 6 2 2 0 0 3 0 3
2 Γάνδη Γάνδη 6 2 2 0 0 4 2 2
3 Σεντ Τρούιντεν Σεντ Τρούιντεν 6 2 2 0 0 2 0 2
4 Έουπεν Έουπεν 4 2 1 1 0 3 2 1
5 Κλαμπ Μπριζ Κλαμπ Μπριζ 4 2 1 1 0 2 1 1
6 Γκενκ Γκενκ 3 2 1 0 1 4 1 3
7 Σερκλ Μπριζ Σερκλ Μπριζ 3 2 1 0 1 2 1 1
8 Αντβέρπ Αντβέρπ 3 2 1 0 1 1 1 0
9 Άντερλεχτ Άντερλεχτ 3 2 1 0 1 1 2 -1
10 RWD Μόλενμπικ 47 RWD Μόλενμπικ 47 3 2 1 0 1 2 5 -3
11 Βέστερλο Βέστερλο 1 2 0 1 1 2 3 -1
12 Λέουβεν Λέουβεν 1 2 0 1 1 2 3 -1
13 Μαλίν Μαλίν 1 2 0 1 1 1 2 -1
14 Σαρλερουά Σαρλερουά 1 2 0 1 1 1 3 -2
15 Κόρτραϊκ Κόρτραϊκ 0 2 0 0 2 2 4 -2
16 Σταντάρ Λιέγης Σταντάρ Λιέγης 0 2 0 0 2 0 2 -2
Playoff
UEFA Conference League Play-offs
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr