Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Γερμανίας: Νίκη ψυχολογίας για την Σάλκε

Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 - 12:24

Οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο στις σημερινές αναμετρήσεις της φάσης των "64". Σε πτώση βρίσκεται τις τελευταίες ώρες το διπλό της Σάλκε, ενώ αρκετά πονταρίσματα έχει... μαζέψει και το διπλό της Καρλσρούης στο Σααρμπρίκεν. 

Κύπελλο Γερμανίας: Νίκη ψυχολογίας για την Σάλκε

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Κυπέλλου Γερμανίας.

Νοκ άουτ αναμετρήσεις για την φάση των "64".
Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

ΣΑΑΡΜΠΡΙΚΕΝ-ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ

Νοκ άουτ ματς στους «64» του κυπέλλου Γερμανίας. Η Σααρμπρίκεν είναι ομάδα τρίτης κατηγορίας που και φέτος θέλει αν διεκδικήσει την άνοδο για την οποία πάλεψε πέρσι. Σκοράρει και δέχεται εύκολα τέρματα. Στα πέντε πιο πρόσφατα φιλικά και η πρεμιέρα της Λίγκα 3 στο Ουλμ εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ.

Η Καρλσρούη θέλει και φέτος να είναι ανταγωνιστική και να κάνει την υπέρβαση διεκδικώντας την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα. Πέρσι κατετάγη έβδομη στην Τσβάιτε Λίγκα , φέτος ξεκίνησε με επιθετικές διαθέσεις. Σκοράρει και δέχεται εύκολα τέρματα. Στα δύο πρώτα ματς της δεύτερης κατηγορίας εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σααρμπρίκεν είναι φαβορί για την άνοδο από την Τρίτη στην δεύτερη κατηγορία. Αλλά η Καρλσρούη, είναι εξαιρετική ομάδα με καλή εικόνα. 2 (2.00)

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Η Σαντχάουζεν υποιβάστηκε στην Τρίτη κατηγορία έπειτα από κάκιστη σεζόν και έκανε όλες τις αναγκαίες κινήσεις για να ανασυνταχθεί και να διεκδικήσει την επάνοδο στην Ταβάιτε Λίγκ. Στην πρεμιέρα της Λίγκα 3 ωστόσο, αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της νεοφώτιστης Λούμπεκ, έπειτα από μέτρια εμφάνιση, δείχνοντας πως βρίσκεται ακόμα υπό την επήρεια του σοκ. Ο 37χρονος προπονητής Ντάνι Γκαλμ ανέλαβε φέτος τα ηνία με την προοπτική αν επαναφέρει τους μπλε στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Το Ανόβερο θέλει να αφήσει πίσω την περσινή μέτρια σεζόν στην δεύτερη κατηγορία και προσεγγίσει όσο γίνεται περισσότερο τις πρώτες θέσεις στη φετινή σεζόν, Το ξεκίνημα στην Τσβάιτε Λίγκα το βρήκε να αγωνίζεται επιθετικά, αλλά να βγάζει θέματα στην άμυνα. Και τα δύο πρώτα παιχνίδια στο πρωτάθλημα εξελίχθηκαν ισόπαλα με σκορ 2-2. Ο κόουτς Στέφαν Λάιτλ παραμένει για δεύτερη σεζόν στον πάγκο των πρασινόμαυρων. Δηλώνοντας πως το Ανόβερο οφείλει να προχωρήσει στην διοργάνωση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σαντχάουζεν δυσκολεύεται να βρει δίχτυα, τον τελευταίο καιρό. Ενώ το Αννόβερο Τα πηγαίνει καλά επιθετικά και παρά τα θέματα που έχουν στην άμυνα, αυτό έχουν το πλεονέκτημα. 2 (2.22)

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ-ΣΑΛΚΕ

Η Μπραουσνβάιγκ προέρχεται από μία πολύ δύσκολη σεζόν όπου μόλις κατάφερε να διασφαλίσει την παραμονή της στην δεύτερη κατηγορία, Το κακό είναι πως και φέτος δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν μετρώντας δύο ήττες σε ισάριθμα ματς, έστω στις λεπτομέρειες, με θέματα κυρίως στην άμυνα. Ο Γιένς Χερτλ που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία φέτος ζητά χρόνο για να αποδώσει η ομάδα σύμφωνα με τις επιθυμίες του.

Η Σάλκε υπέστη οδυνηρό υποβιβασμό πέρσι και πλέον καλείται να μαζέψει τα κομμάτια της και να επιστρέψει στην Μπουντεσλίγκα. Ομάδα με απόλυτα επιθετικούς προσανατολισμούς αλλά και θέματα στην άμυνα. Την πρώτη αγωνιστική δέχθηκε πέντε γκολ στο Αμβούργο, την δεύτερη έριξε τρία στην Καρλσρούη, σκοράρει αφιεδώς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπραουνσβάιγκ έχει πολύ κακή εικόνα, η οποία παραμένει από την προηγούμενη σεζόν. Ενώ έχει θέματα στην άμυνα. Από την άλλη η Σάλκε έχει καλή επίθεση και θέλει την νίκη ψυχολογίας. 2 (1.95).

Εδώ βρίσκεις μία αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr