Ποδόσφαιρο

Premier League: Μπέρνλι - Μάντσεστερ Σίτι, φαβορί με αιτία!

Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 - 11:47

Η Σίτι που τα σάρωσε όλα πέρυσι ρίχνεται στη μάχη υπεράσπισης του τίτλου, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Μπέρνλι.

Premier League: Μπέρνλι - Μάντσεστερ Σίτι, φαβορί με αιτία!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μπέρνλι-Μάντσεστερ Σίτι

22:00, Novasports Prime

Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι 1:9.30 Χ:5.60 2:1.32

Μπέρνλι

Η Μπέρνλι πήρε περίπατο πέρσι την Τσάμπιονσιπ και θέλει να καθιερωθεί στα «σαλόνια», με τον Βινσέντ Κομπανί να παίρνει βάπτισμα του πυρός απέναντι στην ομάδα με την οποία δοξάστηκε. Τελευταία νίκη επί της Σίτι το 2015, είναι η μοναδική στα τελευταία 30 παιχνίδια μεταξύ τους σε όλες τις διοργανώσεις. Πέρσι έφαγε έξι από αυτή την αντίπαλο στο Κύπελλο.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Πολλές μεταγραφές

Εκτός ο επιθετικός Ομπαφέμι, στα μεταγραφικά αποκτήματα προστέθηκε ο μέσος Μπέργκε από Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Συνολικά έγιναν δέκα μεταγραφές σε όλες τις γραμμές, με παίκτες όπως οι Μπέγιερ, Κολεόσο, Ρέντμοντ και Μπρούουν Λάρσεν.

Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι έγραψε ιστορία πέρσι με το τρεμπλ και θέλει τον τέταρτο σερί τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, έχασε στα πέναλτι το Κομιούνιτι Σιλντ από την Άρσεναλ (κ.α. 1-1). Έχει κερδίσει 11 από τις 12 τελευταίες πρεμιέρες πρωταθλήματος, ενώ μετρά 12 σερί νίκες επί της Μπέρνλι σε όλες τις διοργανώσεις, με συνολικό σκορ 40-1.

Με Γκβαρντιόλ

Μεταγραφικά, ενισχύθηκε με τον σέντερ μπακ Γκβαρντιόλ από τη Λειψία και τον μέσο Κόβατσιτς από την Τσέλσι, έφυγε ο μέσος - αρχηγός Γκουντογκάν και ο εξτρέμ Μάχρεζ. Αμφίβολος ο μπακ Ακέ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
8.25 5.5 1.32 2.2 1.62 1.47 2.57 1.98 1.72 3.2 1.15 1.06
Μπέρνλι - Μάντσεστερ Σίτι / Εκτίμηση

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr