Ποδόσφαιρο

Τσάμπιονσιπ: Ματς για πολλά γκολ!

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 - 09:28

Πολλά γκολ περιμένουμε στα ματς του Σαββάτου για την Τσάμπιονσιπ Αγγλίας.

Τσάμπιονσιπ: Ματς για πολλά γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Τσάμπιονσιπ.

ΚΟΒΕΝΤΡΙ-ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Δύο ήττες με τον ίδιο τρόπο μετρά η Κόβεντρι, καθώς μεσοβδόμαδα έχασε 2-1 στην έδρα της Γουίμπλεντον για το Λιγκ Καπ, παρ' όλο που προηγήθηκε στο σκορ, κάτι που είχε γίνει στο ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Λέστερ. Η ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς, δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την ήττα της στον περσινό τελικό των πλέι - οφ, όπου έφτασε αποκλείοντας την Μίντλεσμπρο. Η έδρα ήταν όπλο της στην περσινή σεζόν, καθώς έχασε εντός μόνο ένα από τα τελευταία δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος. Aμφίβολοι οι μέσοι Άλεν, Ο' Χερ και ο επιθετικός Ταβάρες.

Η Μίντλεσμπρο ξεκίνησε με το αριστερό τη νέα σεζόν, καθώς γνώρισε εντός έδρας ήττα από τη Μίλγουολ στην πρεμιέρα. Η ομάδα του Μάικλ Κάρικ, παρουσιάστηκε βελτιωμένη μεσοβδόμαδα, κερδίζοντας 3-2 στην έδρα της Χάντερσφιλντ για το Λιγκ Καπ. Μέχρι τώρα δεν έχει δέσει στην άμυνα και δεν έχει ανέπαφη εστία. Πλέον δεν έχει κερδίσει στα έξι τελευταία παιχνίδια Τσάμπιονσιπ. Θέλει εκδίκηση από την Κόβεντρι για την ήττα στα περσινά ημιτελικά των πλέι - οφ. Αμφίβολοι Σμιθ, Κλαρκ, Ντάικστιλ (μπακ) και ο επιθετικός Άκπομ, για το οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύο ομάδες που δεν ξεκίνησαν καλά, περιμένουμε όμως την Κόβεντρι να εκμεταλλευτεί την έδρα της.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΣΟΥΟΝΣΙ

Η Γουέστ Μπρομ., μετά την ήττα στην πρεμιέρα, έχασε 2-1 στην έδρα της Στόουκ μεσοβδόμαδα για το Λιγκ Καπ, έχοντας ηττηθεί με το ίδιο σκορ σε δύο σερί ματς. Με την ομάδα του να έχει κάνει μόλις δύο μεταγραφές μέχρι τώρα, ο προπονητής ζήτησε επειγόντως ενίσχυση από τη διοίκηση. Η έδρα ήταν ένα από τα όπλα της στην περσινή σεζόν, με μία ήττα στα τελευταία ματς Τσάμπιονσιπ ως γηπεδούχος. Πλέον δεν έχει ανέπαφη εστία σε πέντε σερί ματς στην κατηγορία. Aμφίβολοι οι Κέλι (μπακ), Ριτς, Ντιανγκανά (μέσοι), Μάτζα, Ντάικ (επιθετικοί).

Η Σουόνσι βρέθηκε πίσω στο σκορ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στη Μπέρμιγχαμ, αλλά κατάφερε να αντιδράσει και να σώσει έναν βαθμό. Η ομάδα του Μάικλ Νταφ μεσοβδόμαδα κέρδισε εύκολα 3-0 εντός έδρας τη Νορθάμπτον για το Λιγκ Καπ και έδειξε ότι βρίσκει ρυθμό. Πλέον έχει επεκτείνει το αήττητο σερί της στην Τσάμπιονσιπ σε δέκα συνεχόμενα παιχνίδια. Ο επιθετικός Πιρού, που άνοιξε λογαριασμό για φέτος μεσοβδόμαδα πετυχαίνοντας δύο γκολ στο Λιγκ Καπ, έχει σκοράρει σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια με αντίπαλο τη Γουέστ Μπρόμγουιτς. Αμφίβολος ο μέσος Γουόλς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σουόνσι κέρδισε τα δύο προηγούμενα χρόνια σε αυτή την έδρα και γιατί να μην το κάνει και τρίτο, με βάση τα προβλήματα των γηπεδούχων;

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΠΛΙΜΟΥΘ

Η Γουότφορντ έκανε τρομερή πρεμιέρα στη νέα σεζόν διαλύοντας την ΚΠΡ, όμως μεσοβδόμαδα με αλλαγές τα θαλάσσωσε στο Λιγκ Καπ, χάνοντας στα πέναλτι εκτός έδρας από τη Στιβενέιτζ (κ.α. 1-1). Η ομάδα του Βαλεριάν Ισμαέλ όμως σίγουρα δίνει πολύ περισσότερη σημασία στο πρωτάθλημα, όπου ο Λουζά σκοράρει σε δύο σερί αγώνες. Σε καλή κατάσταση ο Μπάγιο, έχει σκοράρει και στα δύο φετινά επίσημα παιχνίδια. Παίζει πρώτη φορά με Πλίμουθ από το 2010, τελευταία εντός έδρας ήττα από τη συγκεκριμένη αντίπαλο το 2008. Αμφίβολος ο μπακ Ενγκακιά και ο μέσος Ινς.

Καλύτερο ξεκίνημα στη σεζόν δε θα μπορούσαν να περιμένουν στη νεοφώτιστη Πλίμουθ, καθώς μετά την εντυπωσιακή νίκη της πρεμιέρας στην επάνοδο στην Τσάμπιονσιπ επί της Χάντερσφιλντ, κέρδισαν μεσοβδόμαδα 2-0 τη Λέιτον Όριεντ στο Λιγκ Καπ. Η ομάδα του Στίβεν Σουμάχερ μετρά έτσι δύο νίκες με δύο γκολ διαφορά. Πέρσι στη Λιγκ 1 σπάνια έχανε, ακόμα και στα εκτός έδρας παιχνίδια, όμως δεν έχει παίξει ως φιλοξενούμενη σε αυτό το επίπεδο από το 2010. Εκτός Κούπερ (τερμ.), Γκιλέσπι, Γκάλογουεϊ (μπακ), αμφίβολος ο μέσος Μίλερ. Αποκτήθηκε από τη Γουλβς ο μεσοεπιθετικός Καντλ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύο ομάδες με επιθετικό ταλέντο, μπορούν να μας προσφέρουν γκολ – γκολ και over 2.5.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΙΠΣΟΥΙΤΣ-ΣΤΟΟΥΚ ΣΙΤΙ

Με το δεξί έχει αρχίσει τη νέα σεζόν η Ίπσουιτς, που μετρά ήδη δύο νίκες σε επίσημα παιχνίδια. Η ομάδα του Κίραν ΜακΚένα, μετά τη θετική πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με τη νίκη στο Σάντερλαντ, μεσοβδόμαδα κέρδισε 2-0 την Μπρίστολ Ρόβερς και συνεχίζει στο Λιγκ Καπ. Συμπλήρωσε αισίως εννέα σερί επίσημες νίκες εντός έδρας, ενώ είναι αήττητη 18 παιχνίδια στο γήπεδό της σε όλες τις διοργανώσεις. Υποδέχεται μετά από χρόνια τη Στόουκ, την οποία κέρδισε τελευταία φορά εντός το 2004. Eκτός ο τερματοφύλακας Γουόλτον (παίζει ο Χλάντκι) και ο μέσος Λουόνγκο.

Η Στόουκ έχει κάνει θετικό ξεκίνημα ως τώρα στη σεζόν, καθώς μετράει δύο νίκες, μία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το 2-1 εντός επί της Γουέστ Μπρομ. στο Λιγκ Καπ. Η ομάδα του Άλεξ Νιλ έχει πληρώσει γκολ - γκολ και over 2.5 στα δύο επίσημα ματς ως τώρα. Εκτός έδρας είχε αδυναμίες πέρσι, με τρεις νίκες στα τελευταία 11 ταξίδια. Πολύ καλό ξεκίνημα έχει κάνει στη σεζόν ο Πορτογάλος μέσος Βιντιγκάλ, που έχει πετύχει τρία γκολ στα δύο επίσημα παιχνίδια. Aμφίβολοι οι μπακ Στίβενς, Μπέικερ και ο επιθετικός Τέζγκελ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Στόουκ έχει ξεκινήσει πολύ καλά και έχει τον πρώτο λόγο, όμως η Ίπσουιτς θα αντισταθεί και έτσι μπορεί να έχουμε διπλό και γκολ-γκολ.

ΚΑΡΝΤΙΦ-ΚΠΡ

Η Κάρντιφ προέρχεται από δύο ισοπαλίες με ακριβές σκορ 2-2 στην κανονική διάρκεια σε ισάριθμα επίσημα ματς, τα οποία έχουν εξελιχθεί με την ίδια να προηγείται 2-0 αλλά να ισοφαρίζεται. Ωστόσο μεσοβδόμαδα η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ κατάφερε να προκριθεί τουλάχιστον στα πέναλτι επί της Κόλτσεστερ εντός έδρας στο Λιγκ Καπ. Θέλει πάντως βελτίωση στη φυσική κατάσταση για να μη «ξεφουσκώνει» στο τέλος. Πλέον δεν έχει κερδίσει στα έξι τελευταία εντός έδρας επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, σε κανονική διάρκεια αγώνα. Εκτός ο τερματοφύλακας Όλσοπ, αμφίβολος ο μέσος Ραλς.

Η ΚΠΡ δείχνει να επιβεβαιώνει ως τώρα τις απαισιόδοξες προβλέψεις των οπαδών της, καθώς μετά τη ντροπιαστική ήττα με 5-0 στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας από την Όξφορντ, δέχτηκε τεσσάρα στην πρεμιέρα της Τσάμπιονσιπ από τη Γουότφορντ. Ο προπονητής Γκάρεθ Έινσγουορθ αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο της ομάδας από το ημίχρονο και ζήτησε το λιγότερο τέσσερις μεταγραφές από τη διοίκηση, καθώς υπάρχει απειρία στο ρόστερ. Πέρσι, τελείωσε τη σεζόν κάνοντας μεγάλες νίκες εκτός έδρας απέναντι στην πρωταθλήτρια Μπέρνλι αλλά και τη Στόουκ, όμως φέτος τα πράγματα δείχνουν σκούρα. Εκτός ο μπακ Νταν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τον πρώτο λόγο η Κάρντιφ, σκοράροντας τουλάχιστον δύο φορές απέναντι σε μία κακή άμυνα.

ΜΙΛΓΟΥΟΛ-ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο δείχνει η Μίλγουολ στο ξεκίνημα. Η ομάδα του Γκάρι Ρόουετ, άρχισε το πρωτάθλημα με διπλό στην έδρα της Μίντλεσμπρο, αλλά στη συνέχεια με αλλαγές, συνετρίβη 4-0 εντός έδρας από τη Ρέντινγκ στο Λιγκ Καπ, χάνοντας έναν πρώτο στόχο. Γενικά θέλει να αποκτήσει ξανά τη φήμη της σκληρής έδρας, καθώς έχασε ήδη ένα ματς φέτος στο γήπεδό της, ενώ πέρσι τελείωσε τη σεζόν με τρεις άσους στα τελευταία δέκα παιχνίδια. Ο επιθετικός Μπράντσο σκόραρε σε δύο από τα τελευταία τρία ματς με Μπρίστολ Σίτι.

Η Μπρίστολ Σίτι δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με Πρέστον, αλλά ξέσπασε μεσοβδόμαδα, διαλύοντας 5-1 εντός την Όξφορντ στο Λιγκ Καπ. Έτσι η ομάδα του Νάιτζελ Πίρσον πλήρωσε το γκολ - γκολ και στα δύο επίσημα παιχνίδια της, ψάχνοντας την πρώτη φετινή ανέπαφη εστία. Εκτός έχει πληρώσει μόνο ένα over 2.5 σε εννέα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός ο μπακ Άτκινσον, ο μέσος Μπεναρούς και ο επιθετικός Κόνγουεϊ, αμφίβολος ο επιθετικός Βάιμαν. Φεύγει για Μπόρνμουθ ο καλός επιθετικός Σκοτ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Mπρίστολ Σίτι δείχνει ικανή για το Χ απέναντι σε μία Μίλγουολ που δεν έχει βρει ακόμα σταθερότητα, παρά τη νίκη της πρεμιέρας.

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ ΣΙΤΙ-ΛΙΝΤΣ

Η Μπέρμιγχαμ, αν και δεν είναι ακόμα πλήρης λόγω κάποιων τραυματισμών, δείχνει αρκετά καλά στοιχεία ως τώρα. Η ομάδα του Τζον Γιούστας, μετά το Χ στο Σουόνσι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κέρδισε 2-0 στην έδρα της Τσέλτεναμ μεσοβδόμαδα στο Λιγκ Καπ. Έχει πληρώσει under 2.5 και στα δύο φετινά επίσημα παιχνίδια. Εντός έδρας πέρσι είχε μόλις τρεις νίκες στα τελευταία 14 παιχνίδια της στην Τσάμπονσιπ και τέσσερις σε 15, οπότε θέλει καλύτερο ρεκόρ φέτος. Εκτός οι Ρόμπερτς (μπακ), Χολ (μέσος). Αμφίβολοι Όκλι (μπακ) και Ρόμπερτς (μεσοεπιθετικός, πρώην παίκτης της Λιντς).

Η Λιντς έσωσε την ισοπαλία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με Κάρντιφ, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω με 2-0 στο σκορ, ενώ μεσοβδόμαδα με αλλαγές κατάφερε να κερδίσει 2-1 εντός τη Σριούσμπερι στο Λιγκ Καπ, έχοντας δεχτεί και πάλι πρώτη γκολ. Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε, έδειξε ότι έχει μεγάλες δυνατότητες επιθετικά, αλλά στα μετόπισθεν δεν έχει βρει χημεία. Πέρσι κέρδισε μόνο ένα από τα τελευταία 11 εκτός έδρας παιχνίδια. Έχει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, καθώς λείπουν οι Κούπερ, Φίρπο, Ντάλας (μπακ), Άνταμς, Χάρισον (μέσοι) και Γκρίνγουντ, Μπάμφορντ, Ριτέρ, Τζόζεφ (επιθετικοί).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Oι δύο ομάδες μπορούν να προσφέρουν θέαμα με γκολ – γκολ και over 2.5, καθώς βρίσκουν τα πατήματά τους.

Εδώ βρίσκεις μία αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση

ΠΡΕΣΤΟΝ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Δεν έχει πάρει μπρος η Πρέστον, καθώς προέρχεται από δύο ισοπαλίες σε κανονική διάρκεια αγώνα, κόντρα στη Μπρίστολ Σίτι στην πρεμιέρα της Τσάμπιονσιπ και εντός με Σάλφορντ μεσοβδόμαδα για το Λιγκ Καπ (2-2), όπου έχασε τελικά στα πέναλτι. Η ομάδα του Ράιαν Λόου, έχει πλέον σερί με έξι αγώνες χωρίς νίκη σε επίπεδο Τσάμπιονσιπ. Εντός έδρας όμως πέρσι έχασε μόνο ένα από τα τελευταία οκτώ. Δεν έχει καλή προϊστορία εντός με Σάντερλαντ, τελευταία της νίκη ως γηπεδούχος το 2007 στο Κύπελλο, τελευταία στο πρωτάθλημα το 2006. Εκτός ο επιθετικός Έβανς.

Η Σάντερλαντ μόνο θετικά δεν έχει αρχίσει τη χρονιά, αφού μετρά δύο ήττες σε ισάριθμα επίσημα παιχνίδια, αρχικά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και μεσοβδόμαδα στα πέναλτι στο Λιγκ Καπ εντός με Κρου (κ.α. 1-1). Η ομάδα Τόνι Μόουμπρεϊ έχει πληρώσει το γκολ - γκολ σε αμφότερα τα παιχνίδια. Πέρσι τα εκτός έδρας ήταν από τα δυνατά της σημεία. Έκανε τρία διπλά στα τελευταία τέσσερα ταξίδια πρωταθλήματος, με τον αμυντικό Σέρκιν να σκοράρει στα δύο. Εκτός Αλέσε (μπακ), Έμπλετον, Έβανς (μέσοι) και Στιούαρτ (επιθετικός), αμφίβολοι οι Σέιλτ (μπακ) και Ντακ (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άλλο ένα ματς που δείχνει ιδανικό για γκολ-γκολ και over 2.5.

ΡΟΔΕΡΑΜ-ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Η πρεμιέρα της Τσάμπιονσιπ με την τεσσάρα από τη Στόουκ (με τρία γκολ ήδη από το πρώτο ημίχρονο) έδειξε πόσες δυσκολίες θα έχει φέτος η Ρόδεραμ. Η ομάδα του Ματ Τέιλορ, παρηγορήθηκε με τη νίκη στα πέναλτι μεσοβδόμαδα εντός επί της Μόρκαμ στο Λιγκ Καπ (κ.α. 1-1), αλλά η ζωή χωρίς τους κορυφαίους πέρσι Ογκμπένε και Χάρντινγκ είναι δύσκολη. Πέρσι σώθηκε από την έδρα της, όπου πέτυχε και τις πέντε τελευταίες νίκες πρωταθλήματος. Τελευταία της εντός έδρας ήττα από την Μπλάκμπερν ήταν το 2016. Εκτός Πέλτιερ Φέργκιουσον (μπακ), Ιβς (επιθετικός), αμφίβολοι Χολ (μπακ), Λίντσι (μέσος).

Η Μπλάκμπερν παρατάσσει μία αρκετά νεανική ομάδα και δείχνει ότι έχει δυνατότητες. Η ομάδα του Γιον Νταλ Τόμασον, μετά τη νίκη της πρεμιέρας, κέρδισε 4-3 τη Γουόλσολ εντός μεσοβδόμαδα στο Λιγκ Καπ. Παρά την παραχώρηση του Μπρέρετον, δείχνει καλή επιθετικά, ενώ πληρώνει γκολ - γκολ και over 2.5 δύο σερί ματς. Πέρσι τελείωσε τη σεζόν με πέντε ισοπαλίες στα τελευταία εννέα εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος. Εκτός οι επιθετικοί Σίγκουρντσον, Βέιλ, Γκάλαχερ. Έφυγε ο βασικός τερματοφύλακας Καμίνσκι και αντικαταστάθηκε από τον Νορβηγό Βάλστεντ της Οντ, που αναμένεται να κάνει και ντεμπούτο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Mπλάκμπερν δείχνει σε καλή κατάσταση και μπορεί να πάρει το διπλό.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΝΟΡΙΤΣ

Η Σαουθάμπτον πήρε τη νίκη στο πρώτο ματς πρωταθλήματος, αλλά μεσοβδόμαδα έχασε 3-1 στην έδρα της Τζίλιγχαμ για το Λιγκ Καπ. Η ομάδα του Ράσελ Μάρτιν, έχει μεγάλο ταλέντο στο ρόστερ, αλλά λείπει η συγκέντρωση, με γκολ - γκολ και over 2.5 στα δύο επίσημα παιχνίδια της σεζόν. Θέλει να ξανακάνει φρούριο την έδρα, με δεδομένο ότι τελείωσε την περσινή σεζόν με επτά ματς χωρίς νίκη εκεί. Εκτός ο μπακ Λαριός, οι μέσοι Γουόρντ - Πράουζ και Λάβια κοντά σε ομάδες Πρέμιερ Λιγκ, ενώ έφυγε και ο ακραίος μπακ Λιβραμέντο.

Η Νόριτς, παρά το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ εντός από τη Χαλ, κατάφερε την ανατροπή και να ξεκινήσει με τρίποντο το πρωτάθλημα. Για την ομάδα του Ντάβιντ Βάγκνερ, έρχεται όμως το πρώτο μεγάλο τεστ, με αντίπαλο που έχει επίσης τον στόχο της ανόδου. Πέρσι είχε τέσσερις ισοπαλίες στα τελευταία οκτώ εκτός έδρας ματς. Τα «καναρίνια» έχουν κακή προϊστορία στην έδρα των «Αγίων», καθώς κέρδισαν τελευταία φορα εκεί σε οποιαδήποτε διοργάνωση το 2008. Εκτός οι μπακ Χάνλι, Τόμκινσον, ο μέσος Πλασέτα και ο επιθετικός Χάινς, προς παραχώρηση ο μπακ Άαρονς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Aμφίρροπο ματς, με τις δύο ομάδες πάντως να έχουν επιθετικά ατού. Over 2.5.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

ΧΑΛ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΙ

Η Χαλ προέρχεται από δύο σερί ήττες με 2-1 σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ με τον ίδιο τρόπο, αφού μεσοβδόμαδα εντός με τη Ντόνκαστερ προηγήθηκε στο σκορ, αλλά δέχτηκε στη συνέχεια δύο γκολ. Η ομάδα του Λιαμ Ροσίνιορ επέτρεψε 28 τελικές στη Νόριτς την πρώτη αγωνιστική και ψάχνει επειγόντως λύσεις στην αμυντική λειτουργία. Πέρσι, ολοκλήρωσε την Τσάμπιονσιπ με μόνο μία ήττα στα τελευταία 12 εντός έδρας παιχνίδια της σεζόν. Ωστόσο, τα έξι από αυτά τα ματς ήταν ισόπαλα, όλα με σκορ 0-0 ή 1-1. Εκτός οι μέσοι Σίνικ, Σαγιαντμανές, Ντόχερτι.

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ έφτασε κοντά στον πρώτο πόντο της σεζόν στην πρεμιέρα, αλλά δεν απέφυγε την ήττα από τη Σαουθάμπτον. Μεσοβδόμαδα η ομάδα του Χίσκο Μουνιόθ, χρειάστηκε τα πέναλτι για να αποκλείσει τη Στόκπορτ εντός έδρας στο Λιγκ Καπ, μετά από ισοπαλία 1-1. Και τα τρία φετινά της γκολ ως τώρα έχουν επιτευχθεί στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ψάχνει την πρώτη φετινή ανέπαφη εστία. Δεν έχει πολύ καλή προϊστορία στο Χαλ, χάνοντας τις δύο τελευταίες της, με τελευταία νίκη εκεί το 2018. Εκτός ο μπακ Μπρέναν, αμφίβολος ο μέσος Γουίλκς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Xαλ αν αποδειχτεί πιο εύστοχη από το παιχνίδι της πρεμιέρας, θα πάρει τη νίκη απέναντι σε μία ομάδα που ακόμα ψάχνεται.

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ-ΛΕΣΤΕΡ

Η Χάντερσφιλντ δείχνει ανέτοιμη, έχοντας χάσει τα πρώτα δύο επίσημα παιχνίδια, το τελευταίο με 3-2 εντός από τη Μίντλεσμπρο στο Λιγκ Καπ, σε ματς που προηγήθηκε. Η ομάδα του Νιλ Γουόρνοκ, έχει πληρώσει γκολ - γκολ και over 3.5 και στα δύο ματς, δείχνοντας να είναι πίσω στον τομέα της φυσικής κατάστασης, έχοντας δεχτεί τέσσερα γκολ από το 60’ και μετά. Η Λέστερ τη δυσκολεύει παραδοσιακά, τελευταία φορά που την κέρδισε εντός έδρας ήταν το μακρινό 1995. Εκτός οι Λις, Πίρσον, Τέρτον (μπακ) και Κασούμου (μέσος), τιμωρημένος ο μπακ Χέντλι.

Η Λέστερ στέλνει αμέσως το μήνυμα ότι θέλει να κάνει αντεπίθεση μετά την περσινή τραγωδία. Η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα, έπειτα από τη νίκη - ανατροπή της πρεμιέρας, κέρδισε μεσοβδόμαδα 2-0 στην έδρα της Μπέρτον και έδειξε ότι παρά τις παραχωρήσεις, έχει αρκετές λύσεις στο ρόστερ της. Πετυχαίνει ακριβώς δύο γκολ ανά αγώνα ως τώρα. Η νίκη στο Μπέρτον ήταν ένα καλό σημάδι, καθώς οι «αλεπούδες» θέλουν να ξεχάσουν τις κάκιστες περσινές εκτός έδρας επιδόσεις, έχοντας μείνει χωρίς νίκη οκτώ σερί ταξίδια. Αμφίβολος ο μπακ Κόουντι και ο τερματοφύλακας Χέρμανσεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Xάντερσφιλντ δείχνει ευάλωτη στην άμυνα, η Λέστερ μπορεί να το εκμεταλλευτεί για το διπλό.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Βαθμολογία -

12/08/2023Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Γουότφορντ Γουότφορντ 3 1 1 0 0 4 0 4
2 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 3 1 1 0 0 4 1 3
3 Πλίμουθ Πλίμουθ 3 1 1 0 0 3 1 2
4 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 3 1 1 0 0 2 1 1
5 Ίπσουιτς Ίπσουιτς 3 1 1 0 0 2 1 1
6 Λέστερ Λέστερ 3 1 1 0 0 2 1 1
7 Νόριτς Νόριτς 3 1 1 0 0 2 1 1
8 Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον 3 1 1 0 0 2 1 1
9 Μίλγουολ Μίλγουολ 3 1 1 0 0 1 0 1
10 Κάρντιφ Κάρντιφ 1 1 0 1 0 2 2 0
11 Λιντς Λιντς 1 1 0 1 0 2 2 0
12 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 1 1 0 1 0 1 1 0
13 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 1 1 0 1 0 1 1 0
14 Πρέστον Πρέστον 1 1 0 1 0 1 1 0
15 Σουόνσι Σουόνσι 1 1 0 1 0 1 1 0
16 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 0 1 0 0 1 1 2 -1
17 Κόβεντρι Κόβεντρι 0 1 0 0 1 1 2 -1
18 Χαλ Χαλ 0 1 0 0 1 1 2 -1
19 Σέφιλντ Γουένσντεϊ Σέφιλντ Γουένσντεϊ 0 1 0 0 1 1 2 -1
20 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 0 1 0 0 1 1 2 -1
21 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 0 1 0 0 1 0 1 -1
22 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 0 1 0 0 1 1 3 -2
23 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 0 1 0 0 1 1 4 -3
24 ΚΠΡ ΚΠΡ 0 1 0 0 1 0 4 -4

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr