Ποδόσφαιρο

Β’ Γαλλίας: Πείθει η Οσέρ

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 - 09:50

Δεύτερη αγωνιστική στη Β’ Γαλλίας, με την Οσέρ να δείχνει ικανή για μία ακόμη νίκη στο ματς με την Αμιάν. Προβάδισμα και η Γκινγκάμπ κόντρα στην Ανεσι.

Β’ Γαλλίας: Πείθει η Οσέρ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Β' Γαλλίας.

ΡΟΝΤΕΖ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Η Ροντέζ προηγήθηκε νωρίς στο παιχνίδι με την Αζαξιό, ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, στο δεύτερο μέρος ακολούθησαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, τελικά το ματς τελείωσε ισόπαλο 1-1. Πέρυσι παρέμεινε στην κατηγορία, μετά τη διακοπή του αγώνα με τη Μπορντό, ωστόσο είναι αμφίβολο αν θα τα καταφέρει και τη νέα σεζόν. Το ρόστερ της είναι φτωχό, με περιορισμένες λύσεις και ουσιαστικά θα πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό της, ώστε να πετύχει στον στόχο της. Δικαίως, θεωρείται ως ένα από τα φαβορί για τον υποβιβασμού. Εκτός ο στόεπρ Βαντεναμπέλ.

Η Σεντ Ετιέν ηττήθηκε 0-1 από την Γκρενόμπλ, σε ένα παιχνίδι το οποίο είχε δραματικό φινάλε, καθώς στο 83' έχασε πέναλτι και τελικά δέχθηκε γκολ στο 91'! Πέρσι, μετά τον υποβιβασμό της προσπάθησε να προσαρμοστεί στα δεδομένα της κατηγορίας, στη αρχή είχε προβλήματα, στη συνέχεια ισορρόπησε, τελικά τερμάτισε στη 8η θέση. Φέτος, θέλει να ανέβει επίπεδο και να κυνηγήσει την πρώτη πεντάδα. Για να έχει όμως βάσιμες ελπίδες, πρέπει να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα σε σχέση με εκείνην της πρεμιέρας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σεντ Ετιεν στην πρεμιέρα παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων. Την περιμένουμε βελτιωμένη. Στο 1,98 το διπλό.

ΑΝΖΕ-ΑΝΕΣΙ

Η Ανζέ, έπειτα από ένα ισορροπημένο παιχνίδι με εκατέρωθεν ευκαιρίες, έχασε 0-1 από τη Λαβάλ. Πέρυσι, τερμάτισε τελευταία στο Σαμπιονά και υποβιβάστηκε. Μπορεί η επιθυμία της να είναι η άμεση επάνοδος στη μεγάλη κατηγορία, αλλά κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν δείχνει, κάτι που φάνηκε κιόλας από το πρώτο ματς της σεζόν. Ρεαλιστικός στόχος είναι να κινηθεί στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, κι αν προκύψουν οι προϋποθέσεις να κυνηγήσει την πεντάδα. Εκτός ο αμυντικός Καμαρά, ο μέσος Ελ Μελαλί και ο επιθετικός Νιανέ.

Η Ανεσί μπορεί να προηγήθηκε κόντρα στην Γκινγκάμπ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, αλλά το δεύτερο μέρος ήταν εφιαλτικό γι' αυτήν, δέχθηκε τέσσερα γκολ και έχασε με το βαρύ 1-4! Μπορεί πέρσι να τερμάτισε στη 17η θέση και να υποβιβάστηκε, αλλά τελικά λίγες ημέρες πριν το ξεκίνημα του πρωταθλήματος αποφασίστηκε να παραμείνει στην κατηγορία και να πάρει τη θέση της Σοσό, η οποία έπεσε λόγω χρεών. Βέβαια, πρόκειται για μία ομάδα με πολλές αδυναμίες, όπως φάνηκε και στην πρεμιέρα και η παραμονή θα είναι δύσκολη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ισορροπημένο το σετ αποδόσεων. Θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία (3,15).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΜΠΑΣΤΙΑ-ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ

Η Μπαστιά έφερε ισοπαλία 0-0 κόντρα στη νεοφώτιστη Κονκαρνό. Θα μπορούσε πάντως η κατάσταση για την ίδια να ήταν χειρότερη, καθώς η αντίπαλος της έχασε πέναλτι στο 51'. Πέρσι, πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση και να ανέβει στο Σαμπιονά, τερματίζοντας τελικά στην 4η θέση. Δύσκολα, πάντως, τη νέα σεζόν θα έχει ανάλογη εικόνα, λογικά θα κινηθεί κάπου στη μέση της βαθμολογίας. Μάλιστα, οι αποχωρήσεις του επιθετικού Μαγκρί και του αμυντικοί Καϊμπουέ έχουν δημιουργήσει σημαντικά κενά στο ρόστερ, τα οποία, μέχρι στιγμής, δεν έχουν καλυφθεί. Εκτός ο στόπερ Γκιντί.

Η Βαλενσιέν βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Οσέρ, ισοφάρισε γρήγορα, στο διάστημα 60' – 80' έπαθε μπλακ άουτ δεχόμενη τρία γκολ και τελικά έχασε με το βαρύ 1-4. Πέρυσι, τερμάτισε στη 16η θέση, πετυχαίνοντας τον στόχο της παραμονής. Το φετινό καλοκαίρι έγιναν αρκετές αλλαγές, καθώς πλέον ανήκει σε νέα ιδιοκτησία, ενώ έχει και νέο προπονητή, τον Χόρχε Μασιέλ. Μεταγραφικές κινήσεις, ωστόσο, δεν έχουν γίνει και έτσι η ομάδα δεν έχει καταφέρει να ανέβει επίπεδο. Λογικά, θα κινηθεί στα ίδια πλαίσια με πέρυσι και θα παλέψει για την παραμονή της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπαστιά μπορεί να νικήσει τη Βαλενσιέν, η οποία ήταν απογοητευτική στην πρεμιέρα. Στο 1,80 ο άσος.

ΟΣΕΡ-ΑΜΙΑΝ

Η Οσέρ προηγήθηκε κόντρα στη Βαλενσιέν, ισοφαρίστηκε, αλλά στο διάστημα 60' - 80' πέτυχε τρία γκολ και επικράτησε με το ευρύ 4-1. Πέρσι, τερμάτισε στη 17η θέση του Σαμπιονά και επέστρεψε άμεσα στη 2η κατηγορία. Εχει «βαριά» φανέλα για τα δεδομένα του πρωταθλήματος και πάντα υπάρχουν απαιτήσεις. Προφανώς, ο στόχος είναι η επάνοδος στο Σαμπιονά, με το πρώτο δείγμα να είναι θετικό. Απαιτείται όμως συνέπεια καθώς η συγκεκριμένη νίκη επιτεύχθηκε κόντρα σε έναν αδύναμο αντίπαλο. Εκτός ο αμυντικός Μένσα και ο επιθετκός Καμαρά.

Η Αμιάν επικράτησε 1-0 της Κεβιγί με γκολ στο 94', έπειτα από ένα ισορροπημένο παιχνίδι, χωρίς πολλές ευκαιρίες. Πέρσι, είχε στο… μυαλό της την άνοδο, αλλά τελικά αποδείχθηκε πως δεν είχε τις δυνατότητες να τη διεκδικήσει. Σε κάποια φάση, δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις, ωστόσο δεν τα κατάφερε και τερμάτισε στη 12η θέση. Θεωρητικά, θα κυνηγήσει τα πλέι οφ, το πρώτο δείγμα ήταν θετικό μετά τη νίκη της στην πρεμιέρα, υπάρχουν βέβαια περιθώρια βελτίωσης. Αναμένεται να παίξει χωρίς προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εντυπωσιακή η Οσέρ στην πρεμιέρα. Εχει το προβάδισμα για τη νίκη. Στο 1,70 ο άσος.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

ΚΑΕΝ-ΠΟ

Η Καέν στο 33' του αγώνα με την Παρί απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, το εκμεταλλεύτηκε και επικράτησε με 2-0, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Πέρσι, πραγματοποίησε καλή πορεία, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην άνοδο, τερματίζοντας στην 5η θέση. Ευελπιστεί σε καλύτερη τύχη τη φετινή σεζόν. Υπάρχει η απαιτούμενη ωριμότητα για να πετύχει τον στόχο της, χρειάζεται, πάντως, περαιτέρω ενίσχυση ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες της. Πάντως, η εικόνα της στην πρεμιέρα ήταν καλή. Εκτός ο στόπερ Γιουσέφ.

Η Πο πραγματοποίησε καλή εμφάνιση κόντρα στη Μπορντό και επικράτησε με 3-0, με την αντίπαλο της να χάνει πέναλτι στο 65'. Πέρυσι, τερμάτισε στη 13η θέση, πετυχαίνοντας τον στόχο της παραμονής, για 3η διαδοχική σεζόν. Το θέμα μέχρι πότε θα τα καταφέρνει, καθώς και φέτος είναι μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας. Πάντως, το ξεκίνημα της ήταν εντυπωσιακό κόντρα σε έναν σαφέστατα πιο ποιοτικό αντίπαλο. Το ζητούμενο είναι να έχει ανάλογη συνέχεια και να είναι πιο άνετη στη βαθμολογία. Εκτός ο επιθετικός Μπασουαμινά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Καέν, θεωρητικά, υπερέχει της Πο και μπορεί να επιβεβαιώσει τον άσο (1,70).

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ-ΝΤΑΝΤΕΡΚ

Η Γκινγκάμπ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Ανεσί, αλλά στο δεύτερο μέρος ήταν εντυπωσιακή, πέτυχε τέσσερα γκολ και επικράτησε με 4-1. Πέρυσι, είχε καλή παρουσία, αν και ήταν μακριά από το να διεκδικήσει την άνοδο (τερμάτισε 6η). Προφανώς, φέτος, μπορεί να έχει καλύτερη τύχη από τη στιγμή που επανήλθαν οι θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου και δείχνει πως έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει το πλασάρισμα της στην πρώτη πεντάδα. Εκτός ο αμυντικός Βαλιέ.

Η Ντάντερκ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 από την Τρουά, αλλά κατάφερε να αντιδράσει και να φτάσει στην ισοφάριση (2-2). Πέρυσι, τερμάτισε στη 2η θέση της 3ης κατηγορίας και πήρε το «εισιτήριο» της ανόδου, επιστρέφοντας άμεσα στη Β’ Γαλλίας. Προφανώς, αγωνιζόμενη τη νέα σεζόν σε υψηλότερο επίπεδο, ο στόχος δεν είναι μπορεί να άλλως από την παραμονή. Το θετικό είναι ότι δεν υπήρξαν σημαντικές αποχωρήσεις, ενώ προχώρησε και σε 2-3 καλές κινήσεις. Στην πρεμιέρα έδειξε επιθετικές αρετές, αλλά και αμυντικά κενά. Εκτός οι επιθετικοί Νιαντουγιέ και Μπαγκνταντί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γκινγκάμπ ήταν εντυπωσιακή στο ματς με την Ανεσί. Θα την εμπιστευτούμε κόντρα στην Ντάντερκ. Στο 1,87 ο άσος.

ΤΡΟΥΑ-ΛΑΒΑΛ

Η Τρουά προηγήθηκε 2-0 κόντρα στην Ντάντερκ, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να φτάσει στη νίκη και περιορίστηκε στο ισόπαλο 2-2. Πέρσι, τερμάτισε στη 18η θέση του Σαμπιονά, ενώ με τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, δεν υπάρχουν περιθώρια αισιοδοξίας για άμεση επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Αποχώρησαν αρκετοί παίκτες, παράλληλα έγιναν και πολλές προσθήκες, γενικά θα χρειαστεί χρόνο ώστε να φτάσει σε ένα καλό επίπεδο. Στην πρεμιέρα, έδειξε καλά στοιχεία επιθετικά, είχε όμως και αμυντικές... αρρυθμίες. Εκτός ο επιθετικός Ριπάρ.

Η Λαβάλ, έπειτα από ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με εκατέρωθεν ευκαιρίες, επικράτησε 1-0 της Ανζέ. Πέρυσι, πέτυχε τον πρωταρχικό της στόχο, μένοντας στην κατηγορία, τερματίζοντας στη 15η θέση. Προφανώς και τη νέα σεζόν η επιδίωξη είναι ανάλογη, ωστόσο έχοντας μία χρονιά στην «πλάτη» της στη Β’ Γαλλίας, υπάρχουν προσδοκίες για κάτι καλύτερο. Εγιναν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της, το ζητούμενο είναι η απόκτηση συνοχής. Πάντως, το ξεκίνημα της ήταν ελπιδόφορο αν και δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Εκτός ο αμυντικός Σεϊντού και οι μέσοι Αντεότι (1/0) και Μπομπισόν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Περιμένουμε κλειστό ματς. Θα προσανατολιστούμε στο Under 2,5 (1,75).

Εδώ βρίσκεις μία αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση

ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ-ΠΑΡΙ

Η Γκρενόμπλ επικράτησε 1-0 της Σεντ Ετιέν σε ένα παιχνίδι το οποίο είχε δραματικό τέλος, καθώς στο 83' γλίτωσε όταν η αντίπαλος της έχασε πέναλτι και ενώ νωρίτερα είχε κινδυνέψει και σε άλλες περιπτώσεις και τελικά έφτασε στη νίκη με γκολ στο 91'! Πέρυσι κινήθηκε στην… αφάνεια, τερματίζοντας στη 10η θέση. Λογικά, στο ίδιο επίπεδο αναμένεται να κινηθεί, καθώς η δυναμικότητα της δεν έχει διαφοροποιηθεί σημαντικά. Και φέτος δε φαίνεται ότι θα μπλέξει σε περιπέτειες. Εκτός ο μέσος Ιζολά.

Η Παρί στο 33' του αγώνα με την Καέν έμεινε με δέκα παίκτες, δυσκόλεψαν έτσι γι' αυτήν οι συνθήκες του αγώνα και τελικά έχασε 0-2. Πέρυσι, είχε και πάλι ως στόχο την άνοδο, αλλά και πάλι δεν τα κατάφερε, τερματίζοντας στην 7η θέση. Φέτος, υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες, από τη στιγμή που οι θέσεις 3-5 οδηγούν ξανά στα πλέι οφ. Πάντως, αποτελεί ερωτηματικό η παρουσία της, με δεδομένο ότι υπήρξαν πολλές σημαντικές αποχωρήσεις. Τιμωρημένος ο μέσος Γκοντέν (1/0). Εκτός και ο επιθετικός Γκέιγ.

EKTIMHΣΗ: Περιμένουμε το παιχνίδι να κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα επιλέξουμε το Under 2,5 (1,70).

ΚΕΒΙΓΙ-ΑΖΑΞΙΟ

Η Κεβιγί έχασε 0-1 από την Αμιάν, με γκολ στο 94', έπειτα από ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με λίγες ευκαιρίες. Στο περυσινό πρωτάθλημα είχε ως πρωταρχικό στόχο την παραμονή και πέτυχε τον στόχο της και μάλιστα με άνεση, τερματίζοντας στην 11η θέση. Ουσιαστικά, η πορεία της ήταν πέρα από τις προσδοκίες και λογικά δύσκολα θα παρουσιάσει ανάλογη εικόνα και τη νέα σεζόν. Υπήρξαν αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της, δεν φαίνεται πάντως να έχει αναβαθμιστεί ποιοτικά, όπως έδειξε και στην πρεμιέρα. Εκτός ο αμυντικός Ρος (1/0).

Η Αζαξιό βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Ροντέζ, ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, στο δεύτερο μέρος ακολούθησαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, τελικά το ματς τελείωσε ισόπαλο 1-1. Πέρσι, τερμάτισε στη 18η θέση του Σαμπιονά και υποβιβάστηκε. Αν και προέρχεται από ανώτερη κατηγορία, δεν δείχνει ικανή ότι μπορεί να διεκδικήσει την άμεση επάνοδο της σε αυτήν. Αναμένεται να κινηθεί στο πρώτο μισό της βαθμολογίας και υπό προϋποθέσεις να κυνηγήσει το πλασάρισμα της στα πλέι οφ. Εκτός είναι ο μέσος Μπαρετό, ο μεσοεπιθετικός Ζακόμπ και ο επιθετικός Ιλ Ιντρίσι (1 αλλ/0).

EKTIMHΣΗ: Ισορροπημένες οι αποδόσεις. Θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία (3,05).

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Βαθμολογία -

12/08/2023Ligue 2: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Γκινγκάμπ Γκινγκάμπ 3 1 1 0 0 4 1 3
2 Οσέρ Οσέρ 3 1 1 0 0 4 1 3
3 Πο Πο 3 1 1 0 0 3 0 3
4 Καέν Καέν 3 1 1 0 0 2 0 2
5 Αμιάν Αμιάν 3 1 1 0 0 1 0 1
6 Γκρενόμπλ Γκρενόμπλ 3 1 1 0 0 1 0 1
7 Λαβάλ Λαβάλ 3 1 1 0 0 1 0 1
8 Τρουά Τρουά 1 1 0 1 0 2 2 0
9 Ντινκέρκ Ντινκέρκ 1 1 0 1 0 2 2 0
10 Ροντέζ Αβεριόν Ροντέζ Αβεριόν 1 1 0 1 0 1 1 0
11 Αζαξιό Αζαξιό 1 1 0 1 0 1 1 0
12 Κονκαρνό Κονκαρνό 1 1 0 1 0 0 0 0
13 Μπαστιά Μπαστιά 1 1 0 1 0 0 0 0
14 US Κεβιγί US Κεβιγί 0 1 0 0 1 0 1 -1
15 Ανζέ Ανζέ 0 1 0 0 1 0 1 -1
16 Σεντ Ετιέν Σεντ Ετιέν 0 1 0 0 1 0 1 -1
17 Παρί Παρί 0 1 0 0 1 0 2 -2
18 Βαλενσιέν Βαλενσιέν 0 1 0 0 1 1 4 -3
19 Αννεσύ Αννεσύ 0 1 0 0 1 1 4 -3
20 Μπορντό Μπορντό 0 1 0 0 1 0 3 -3
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr