Ποδόσφαιρο

Α' Αυστρίας: Ψάχνει αντίδραση η Στουρμ Γκρατς!

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 - 10:01

Η Στουρμ Γκρατς ψάχνει μια αντίδραση που θα την αφυπνίσει, ενώ Λιντζ και Βόλφσμπεργκερ μοιάζουν πιο κοντά στη νίκη. 

Α' Αυστρίας: Ψάχνει αντίδραση η Στουρμ Γκρατς!

Εκτιμήσεις, αναλύσεις και προγνωστικά για τα παιχνίδια της αυστριακής Bundesliga.

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ-ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΚΛΑΓΚΕΝΦΟΥΡΤ

Τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές στο ξεκίνημα κατέκτησε η Στουρμ Γκρατς, λυγίζοντας με ευκολία την αντίσταση της Λινζ ΛΑΣΚ. Οι «μπλάκις» έκαναν επίδειξη δύναμης, όπως και στην πρεμιέρα στην έδρα της Αούστρια Βιέννης, ουδόλως απειλήθηκαν. Ακολούθησε όμως η βαριά ήττα στην Ολλανδία με 4-1 από την Αϊντχόφεν για τον γ΄ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, γλιτώνοντας μάλιστα από επιπλέον τέρματα (άμεσα η ρεβάνς). Νοκ άουτ ο μέσος Μπόρκοβιτς.

Η Αούστρια Κλάγκενφουρτ παραχώρησε ισοπαλία στην Βολφσμπέργκερ κι ενώ στην πρεμιέρα είχε νικήσει μέσα στην έδρα της Τιρόλ. Ηταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και δικαίως προηγήθηκε, όμως στην επανάληψη το ματς γύρισε προτού ο Βέρνιτζιγκ σώσει ενα βαθμό σκοράροντας στην πρώτη του επαφή. Συμμετείχε για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία την σεζόν 2021-22 και σε αυτές τις δύο χρονιές τερμάτισε στην 6η θέση. Over και τα τρία επίσημα, απουσιάζει ο επιθετικός Καρβέινα.

Εκτίμηση: Με επιθετικές αρετές και οι δύο ομάδες. Πάμε με το goal/goal (1.72).

ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ-ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΛΟΥΣΤΕΝΑΟΥ

Θετικό είναι το ξεκίνημα της Βολφσμπέργκερ, μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί της Μπλάου Βάις Λινζ έφυγε με ένα βαθμό από την έδρα της Κλάγκενφουρτ. Η ομάδα του Μάνφρεντ Σμιντ ήταν νωχελική στο πρώτο μέρος, βελτιώθηκε πολύ στην επανάληψη και πέτυχε -προσωρινά- ανατροπή. Over και τα τρία επίσημα παιχνίδια της. Πήρε τους επιθετικούς Σάμπιτσερ (Λίντσερ), Ζίμερμαν (Ραπίντ Βιέννης) και τον στόπερ Κένεντι (Ρέγκενσμπουργκ), απουσιάζει ο αμυντικός Νόβακ.

Σε εντός έδρας ήττα από την Αούστρια Βιέννης υποχρεώθηκε η Αούστρια Λουστενάου, που στην πρεμιέρα είχε πάρει έναν ικανοποιητικό βαθμό στην έδρα της Χάρτμπεργκ. Δεν άξιζε καλύτερης τύχης καθώς εξαρχής βρέθηκε σε παθητικό ρόλο ενώ οι δύο ομάδες είχαν και από ένα χαμένο πέναλτι (η Λουστενάου στο 43’, η Αούστρια στο 85’). Είχαν προηγηθεί οκτώ συνεχόμενα over σε επίσημα και φιλικά, μοναδικός απόντας ο μέσος Ράιν.

Eκτίμηση: H Βόλφσμπεργκερ είναι ανώτερη και μπορεί να φτάσει σε μία ακόμη νίκη εντός. 1 (1.83).

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

ΛΙΝΖ ΛΑΣΚ-ΜΠΛΑΟΥ ΒΑΙΣ ΛΙΝΖ

Ντέρμπι του Λινζ. Η Λινζ ΛΑΣΚ έφυγε ηττημένη από την έδρα της Στουρμ Γκρατς, μένοντας με τον βαθμό της πρεμιέρας στις καθυστερήσεις απέναντι στην Ραπίντ Βιέννης. Ο νέος τεχνικός Τόμας Σάγκεντερ ανακάτεψε την τράπουλα κάνοντας έξι αλλαγές στο αρχικό σχήμα, κίνηση που δεν απέδωσε. Προσεχώς θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ζρίνσκι-Μπρειντάμπλικ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Εκτός πλάνων οι Μπα (αρ. μπακ) και Τάουι (εξτρέμ).

Τον πρώτο της βαθμό πήρε η Μπλάου Βάις Λινζ, δείχνοντας μαχητικότητα κόντρα στην Χάρτμπεργκ. Η νεοφώτιστη (πρόκειται για κλαμπ που ιδρύθηκε μόλις το 1997) είχε και τύχη (με τον αντίπαλο να χάνει πέναλτι στο 45’), αλλά και χαρακτήρα καθώς δεν τα παράτησε με το σκορ να είναι 1-3 στο 85’. Συνδυασμός γκολ-γκολ και over τα τέσσερα τελευταία φιλικά και επίσημα. Απουσιάζουν οι αμυντικοί Μαραντά, Πάσιτς και ο μεσοεπιθετικός Ντόμπρας.

Eκτίμηση: Οι νεοφώτιστοι έχουν θέματα στα μετόπισθεν. Πιο καλή ομάδα οι γηπεδούχοι. 1 & over 1.5 (1.75).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Βαθμολογία -

12/08/2023Bundesliga: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Στουρμ Γκρατς Στουρμ Γκρατς 6 2 2 0 0 5 0 5
2 Σάλτσμπουργκ Σάλτσμπουργκ 6 2 2 0 0 5 0 5
3 Αούστρια Κλάγκενφουρτ Αούστρια Κλάγκενφουρτ 4 2 1 1 0 5 3 2
4 Βόλφσμπεργκερ Βόλφσμπεργκερ 4 2 1 1 0 4 3 1
5 Ραπίντ Βιέννης Ραπίντ Βιέννης 4 2 1 1 0 5 1 4
6 Αούστρια Βιέννης Αούστρια Βιέννης 3 2 1 0 1 2 3 -1
7 Χάρτμπεργκ Χάρτμπεργκ 2 2 0 2 0 5 5 0
8 Μπλάου Βάις Λιντς Μπλάου Βάις Λιντς 1 2 0 1 1 4 5 -1
9 Αούστρια Λουστενάου Αούστρια Λουστενάου 1 2 0 1 1 2 4 -2
10 Λιντζ Λασκ Λιντζ Λασκ 1 2 0 1 1 1 3 -2
11 WSG Τιρόλ WSG Τιρόλ 0 2 0 0 2 1 6 -5
12 Αλτάχ Αλτάχ 0 2 0 0 2 0 6 -6
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr