Ποδόσφαιρο

Α’ Ελβετίας: Νίκη ψυχολογίας για την Ζυρίχη

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 - 00:44
Α’ Ελβετίας: Νίκη ψυχολογίας για την Ζυρίχη

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Ελβετίας.

ΛΩΖΑΝΗ ΟΥΣΧΙ-ΖΥΡΙΧΗ

Αν και προηγήθηκε με πέναλτι, η νεοφώτιστη Λωζάνη Ούσχι δεν κατάφερε και πάλι να πάρει την πρώτη της νίκη στην μεγάλη κατηγορία, δεχόμενη στο 96΄, την ισοφάριση για το 1-1 εντός με την Σερβέτ. Ο Γάλλος τεχνικός, Άντονι Μπραϊζά ζήτησε εκμετάλλευση της έδρας καθώς ο βασικός στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση της στο δεύτερο ημίχρονο, η Ζυρίχη με τρία γκολ μέσα σε 13 λεπτά, κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 εντός της Λουγκάνο. Αήττητη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές η ομάδα του Δανού τεχνικού, Μπο Χένρικσεν που μετά την περσινή κακή σεζόν, δείχνει ικανή φέτος να διεκδικήσει υψηλότερους στόχους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ζυρίχη θέλει να παραμείνει στην κορυφή και θέλει τη νίκη. Παρά το γεγονός, ότι η Λωζάνη Ούσχι είναι σε καλή κατάσταση, έχει μπροστά της έναν ισχυρό αντίπαλο. 2 (1.90).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΒΙΝΤΕΡΤΟΥΡ-ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ

Τοπικό της Ζυρίχης χωρίς πάντως μεγάλη αντιπαλότητα. Για ακόμα ένα παιχνίδι, η Βιντερτούρ δεν κατάφερε να σταθεί αξιοπρεπώς και δέχτηκε δεύτερη διαδοχική πεντάρα, αυτήν την φορά από την Γιουνγκ Μπόις εκτός. Χωρίς νίκη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές η ομάδα του Πάτρικ Ράχμεν δείχνει από νωρίς ότι και φέτος ο στόχος της παραμονής μόνο βατός δεν θα είναι.

Με πολύ καλή εμφάνιση κυρίως στο πρώτο μέρος όπου σημείωσε τρία τέρματα, η Γκραχόπερς πήρε σπουδαία νίκη με 3-1 εντός επί της Βασιλείας. “Πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα να χτίσουμε την πορεία μας”, τα λόγια του άκρως ικανοποιημένου τεχνικού, Μπρούνο Μπέρνερ που ευελπιστεί σε ανάλογη συνέχεια με στόχο πρωτίστως να μην μπει σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Βίντερτουρ έχει πολύ κακή εικόνα, στους τελευταίους αγώνες. Ενώ η Γκρασχόπερς, έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μέρα από μια μεγάλη νίκη, αλλά ακόμα έχουν πρόβλημα στην άμυνα. G/G (1.67)

ΣΕΡΒΕΤ-ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ

Με τέρμα στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Σερβέτ κατάφερε να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας με 1-1 εκτός με την νεοφώτιστη Λωζάνη Ούσχι. Αήττητη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές η ομάδα του Ρενέ Γουίλερ αλλά με δυο ισοπαλίες, έχοντας βέβαια και την σκέψη στα ευρωπαϊκά κύπελλα, αφού είχε την Τετάρτη το πρώτο ματς με την Ρέιντζερς για τον 3ο προκριματικό στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Με ανατροπή στο σκορ, η Σεν Γκάλεν κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 εντός της Λουκέρνης και να πετύχει την δεύτερη της νίκη σε τρία ματς στο φετινό πρωτάθλημα. Ο τεχνικός, Πήτερ Ζίντλερ θέλει να πιστεύει ότι φέτος θα υπάρξει μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοση της ομάδας, για να μπορέσει να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Και στα τρία παιχνίδια ως τώρα έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα τέρμα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σερβέτ έχει ευρωπαϊκό αγώνα, οπότε αναμένεται να κάνει ροτέισον. Κάτι που σίγουρα βοηθάει την Σεν Γκάλεν. 2 (2.00).

Βαθμολογία -

12/08/2023Super League
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Ζυρίχη Ζυρίχη 7 3 2 1 0 7 2 5
2 Γιουνγκ Μπόις Γιουνγκ Μπόις 7 3 2 1 0 9 5 4
3 Λουγκάνο Λουγκάνο 6 3 2 0 1 4 3 1
4 Σεντ Γκάλεν Σεντ Γκάλεν 6 3 2 0 1 4 3 1
5 Σερβέτ Σερβέτ 5 3 1 2 0 6 4 2
6 Γκρασχόπερς Γκρασχόπερς 4 3 1 1 1 5 5 0
7 Λουκέρνη Λουκέρνη 4 3 1 1 1 3 3 0
8 Ιβερντόν Ιβερντόν 4 3 1 1 1 4 5 -1
9 Βασιλεία Βασιλεία 3 3 1 0 2 7 7 0
10 Λωζάνη Λωζάνη 1 3 0 1 2 3 5 -2
11 Λωζάνη Ουσί Λωζάνη Ουσί 1 3 0 1 2 2 6 -4
12 Βίντερτουρ Βίντερτουρ 1 3 0 1 2 4 10 -6
Promotion - Super League (Championship Group: )
Super League (Relegation Group)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr