Ποδόσφαιρο

Α’ Σουηδίας: ΑΪΚ-Μπρομαποϊκάρνα, τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 - 12:47

Η ΑΪΚ έρχεται αντιμέτωπη με την Μπρομαποϊκάρνα. Οι δύο τους είναι ακριβώς αντίθετες στην εικόνα τους. Ενώ η ΑΪΚ είναι ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη.

Α’ Σουηδίας: ΑΪΚ-Μπρομαποϊκάρνα, τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Σουηδίας.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΑΪΚ Στοκχόλμης

Η ΑΪΚ φαίνεται να πατάει πολύ καλύτερα στα πόδια της τον τελευταίο μήνα, σε σχέση με το αποκαρδιωτικό ξεκίνημα της περιόδου. Πολύ καλή εμφάνιση και κόντρα στην θεωρητικά ανώτερη Κάλμαρ, θα μπορούσε ακόμα και να πάρει το διπλό αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια στο τελευταίο δεκάλεπτο. Μεγάλο το πρόβλημα στην αξιοποίηση της έδρας, όπου με πολύ άγχος οι κιτρινόμαυροι δεν κέρδισαν στα έξι πιο πρόσφατα ματς. Χαμηλά ο ρυθμός, Under 2,5 γκολ τα τρία πιο πρόσφατα ματς.

Μπρομαποϊκάρνα

Δεν λέει να πατήσει φρένο στον κατήφορο που κατρακυλά το τελευταίο δίμηνο η Μπρομαποϊκάρνα. Ακόμα και στο στοχευμένο για επανεκκίνηση ματς με την Βάρναμο η ομάδα από την Στοκχόλμη υπολειτούργησε και ηττήθηκε δίκαια εντός έδρας. Έξι ήττες στα επτά πιο πρόσφατα ματς, ψάχνουν από κάπου να κρατηθούν οι ροσονέρι. Χαμηλός ο ρυθμός από τους παίκτες του Όλαφ Μέλμπεργκ, τα τρία πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ και No Goal.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.68 3.7 4.35 2.02 1.7 1.4 2.72 1.7 1.98 1.16 1.22 2
ΑΪΚ Στοκχόλμης - Μπρομαποϊκάρνα / Εκτίμηση

Η ΑΪΚ είναι πολύ καλύτερη ομάδα τον τελευταίο καιρό. Ενώ η Μπρομαποϊκάρνα όσο πάει, πηγαίνει όλο και χειρότερα. Καμία από τις δύο όμως δεν πετυχαίνει εύκολα γκολ. Άσσος και under 4.5 (1.97)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr