Ποδόσφαιρο

Α' Αυστρίας: Τα combo δίνουν λύσεις!

Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 - 08:14

Tο παιχνίδια ανάμεσα στη Σάλτσμπουργκ και την Αούστρια μαγνητίζει τα βλέμματα στην 3η αγωνιστική της Αυστρίας! 

Α' Αυστρίας: Τα combo δίνουν λύσεις!

Εκτιμήσεις, αναλύσεις και προγνωστικά για τα παιχνίδια της αυστριακής Bundesliga.

ΑΛΤΑΧ - ΤΙΡΟΛ

Η Αλτάχ έχασε τη μπάλα στην έδρα της Ραπίντ Βιέννης, γνωρίζοντας την δεύτερη ήττα σε ισάριθμες αγωνιστικές χωρίς ακόμη να έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η ομάδα του Γιόακιμ Στάντφεστ (ανέλαβε φέτος) δεν μπόρεσε να προβάλλει την παραμικρή αντίσταση σε έναν καταφανώς ανώτερο αντίπαλο, πασιφανές ότι χρειάζεται χρόνο έχοντας προβεί σε μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ. Εκτός πλάνων ο γκολκίπερ Σουτσενάουερ και ο εξτρέμ Μπούκτα.

Η Τιρόλ είχε εκ των προτέρων πολύ δύσκολο έργο στην έδρα της Σάλτσμπουργκ και πράγματι δεν γλίτωσε την ήττα, μένοντας χωρίς βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές. Το σκορ θα μπορούσε να έχει πάρει και μεγαλύτερης διαστάσεις, καθώς από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό βρισκόταν σε θέση άμυνας. Γκολ-γκολ τα 8/10 τελευταία επίσημα και φιλικά. Νοκ άουτ οι μέσοι Μπλούμε, Σκρμπο, Σουλζμπάχερ και οι Οσβαλντ (γκολκίπερ), Τόμιτς (φορ).

Εκτίμηση: Δεν έχουν να επιδείξουν κάτι σημαντικό οι δύο ουραγοί της βαθμολογίας. Under 2.5 (2.07).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ

Δια περιπάτου επικράτησε η Ραπίντ Βιέννης της Αλτάχ κι ενώ στην πρεμιέρα είχε ισοφαριστεί στις καθυστερήσεις στην έδρα της Λινζ ΛΑΣΚ. Οι «πράσινοι» κυριάρχησαν απόλυτα, χάνοντας ευκαιρίες για ακόμη ευρύτερη νίκη. Η 32 φορές πρωταθλήτρια αργά την Πέμπτη υποδεχόταν την Ντέμπρετσεν για τον γ’ προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ, την προσεχή Πέμπτη η ρεβάνς στην Ουγγαρία. Δεν υπολογίζονται οι Χόφμαν (στόπερ), Πέγιτς (μέσος) και Μπάγιτς (επιθετικός).

Μέσα από την αγκαλιά της έχασε η Χάρτμπεργκ τη νίκη στην έδρα της Μπλάου Βάις Λινζ. Όπως και στην πρεμιέρα (κόντρα στην Αούστρια Λουστενάου) απώλεσε προβάδισμα δύο τερμάτων, αυτή τη φορά συνέβη με ακόμη πιο σκληρό τρόπο καθώς όχι μόνο δέχτηκε γκολ στο 85’ και στο 87’ αλλά και είχε χάσει πέναλτι νωρίτερα (45’)! Over τα επτά από τα οκτώ τελευταία επίσημα και φιλικά. Εκτός ο γκολκίπερ Εμαν.

Εκτίμηση: Η Ραπίντ μπορεί να πάρει ένα ακόμη τρίποντο εντός. 1 & over 1.5 (1.72).

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

Πανεύκολο έργο είχε η Σάλτσμπουργκ με αντίπαλο την Τιρόλ, κάνοντας το 2/2 με μηδέν παθητικό στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Μπορεί το σκορ να πήρε διαστάσεις στα τελευταία λεπτά αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι «ταύροι» αισθάνθηκαν απειλή, κάθε άλλο. Ήταν το ντεμπούτο του νέου τεχνικού Φάμπιαν Κοχ, που κάνει τα πλάνα του χωρίς τους Γκουίντο (αριστερός μπακ), Ντιαμπού, Καπάλδο, Ομορέγκιε (όλοι μέσοι) και Φερνάντο (επιθετικός).

Η Αούστρια Βιέννης αντέδρασε μετά την συντριβή της πρεμιέρας από την Στουρμ Γκρατς, κατακτώντας στην έδρα της Αούστρια Λουστενάου την πρώτη φετινή νίκη. Απόλυτα δίκαιη η επικράτηση των «βιολετών» με πρωταγωνιστή τον Γκρούμπερ που σκόραρε δις, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα χαμένο πέναλτι. Αργά την Πέμπτη αντιμετώπιζε στην Βαρσοβία την Λέγκια για τον γ’ προκριματικό Κόνφερενς Λιγκ. Τραυματίες οι αρ. μπακ Γκενούς (βασικός), Ελ Σέιβι, οι αν. μέσοι Βούστινγκερ, Ραγκούζ και ο αμυντικός Μπαλτάτσα.

Εκτίμηση: H Σάλτσμπουργκ είναι πολύ επιθετική και ποιοτική ομάδα, σε συνδυασμό με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της Αούστρια, μπορεί να φτάσει σε ένα εύκολο τρίποντο. 1 & over 2.5 (1.80).

Βαθμολογία -

12/08/2023Bundesliga: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Στουρμ Γκρατς Στουρμ Γκρατς 6 2 2 0 0 5 0 5
2 Σάλτσμπουργκ Σάλτσμπουργκ 6 2 2 0 0 5 0 5
3 Αούστρια Κλάγκενφουρτ Αούστρια Κλάγκενφουρτ 4 2 1 1 0 5 3 2
4 Βόλφσμπεργκερ Βόλφσμπεργκερ 4 2 1 1 0 4 3 1
5 Ραπίντ Βιέννης Ραπίντ Βιέννης 4 2 1 1 0 5 1 4
6 Αούστρια Βιέννης Αούστρια Βιέννης 3 2 1 0 1 2 3 -1
7 Χάρτμπεργκ Χάρτμπεργκ 2 2 0 2 0 5 5 0
8 Μπλάου Βάις Λιντς Μπλάου Βάις Λιντς 1 2 0 1 1 4 5 -1
9 Αούστρια Λουστενάου Αούστρια Λουστενάου 1 2 0 1 1 2 4 -2
10 Λιντζ Λασκ Λιντζ Λασκ 1 2 0 1 1 1 3 -2
11 WSG Τιρόλ WSG Τιρόλ 0 2 0 0 2 1 6 -5
12 Αλτάχ Αλτάχ 0 2 0 0 2 0 6 -6
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr