Ποδόσφαιρο

Α’ Σουηδίας: Νίκη μεγάλης σημασίας για την Σίριους

Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 - 04:49
Α’ Σουηδίας: Νίκη μεγάλης σημασίας για την Σίριους

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Σουηδίας.

ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ-ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ

Έπειτα από ένα μίνι αήττητο σερί τριών αγώνων, με συγκριτικά βελτιωμένη απόδοση, η Γκέτεμποργκ επέστρεψε στις κάκιστες εμφανίσεις και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την Νόρκεπινγκ. Παραμένει σταθερά στην ζώνη υποβιβασμού, η γραμμή σωτηρίας απομακρύνεται, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για χαλάρωση στην πάλαι ποτέ πρωταγωνίστρια ομάδα. Γκρινιάζει για τον παραγκωνισμό του ο στράικερ Μάρκους Μπεργκ, που έμεινε στον πάγκο στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια. No Goal εξελίχθηκαν τα τρία τελευταία ματς.

Η Τζουργκάρντεν… απαλλάχθηκε από τον βραχνά των παράλληλων υποχρεώσεων στην Ευρώπη έπειτα από τον αποκλεισμό της από την Λουκέρνη και πλέον μπορεί να αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα, με στόχο μια θέση στην πρώτη τριάδα. Βελτιωμένη εσχάτως η ομάδα από την Στοκχόλμη όπου μετρά τέσσερις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια στην Ολσβενσκάν. Η άμυνα αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς για τους «νερατζούρι». Σε αυτές τις τέσσερις πρόσφατες νίκες δεν δέχθηκαν ούτε ένα γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γκέτεμποργκ δεν είναι σε καλή κατάσταση αγωνιστικά. Ενώ η Τζουργκάρντεν αποκλείστηκε από την Ευρώπη. Αναμένεται να είναι κλειστό παιχνίδι. 2-3 G (2.00).

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

ΣΙΡΙΟΥΣ-ΚΑΛΜΑΡ

Η Σίριους ήταν βελτιωμένη στην αποστολή στο Μπόρας όπου ηττήθηκε στα σημεία από την πρωτοπόρο Έλφσμποργκ. Η ουσία δεν αλλάζει πάντως για την ομάδα από την Ουψάλα που υπέστη την Τρίτη συνεχόμενη ήττα, ενώ έχει χάσει τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς. Οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη ψάχνει από κάπου να πιαστεί, στοχευμένο το ματς με την Κάλμαρ. Σε No Goal εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια.

Οι παράλληλες υποχρεώσεις εντός και εκτός συνόρων είχαν καταπονήσει το μικρό ρόστερ της Κάλμαρ με ανάλογα αρνητικά αποτελέσματα. Ο αποκλεισμός από την Πιούνικ Γερεβάν απαλλάσσει τους ερυθρόλευκους από περαιτέρω κόπωση και πλέον στοχεύουν σε ανάκαμψη και διατήρηση της θέσης της στην πρώτη εξάδα. Μόνο μία νίκη στα έξι πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός στην Ολσβενσκάν. Σε Under 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες είναι σε παρόμοια κατάσταση, με την Σίριους να αδικείται από τα αποτελέσματα που παίρνει. Ενώ η Κάλμαρ έχει κούραση από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Άσσος (2.15)

ΧΑΚΕΝ-ΒΑΡΜΠΕΡΓΚ

Πολλά τα ματς για την Χάκεν που συνεχίζει να αγωνίζεται εκτός των συνόρων παράλληλα με το πρωτάθλημα. Την περασμένη Πέμπτη έπαιξε στο Βίλνιους με την Ζαλγκίρις για το Γιουρόπα Λιγκ και την υποδέχεται την επόμενη Πέμπτη . Πασχίζει παράλληλα να κρατηθεί κοντά στην κορυφή για να υπερασπιστεί τον θρόνο στην Ολσβενσκάν. Τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς για την ομάδα από το Γκέτεμποργκ. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

Η αγωνιστική διπροσωπία της Βάρμπεργκ καλά κρατεί. Με πολύ άγχος οι Μπόις όταν αγωνίζονται στην έδρα τους προέρχονται από έξι συνεχόμενες ήττες ! Αντίθετα στις εξόδους τους με μεγαλύτερη άμεση και αξιοποίηση των αντεπιθέσεων παίρνουν αποτελέσματα που τους επιτρέπουν να ελπίζουν ως θα ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση. Στην πιο πρόσφατη έξοδο έκαναν πάρτι στο Χάλμσταντ ρίχνοντας πέντε γκολ. Τέσσερα στα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε όβερ 2,5 γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Χάκεν είναι ανεβασμένη ψυχολογικά και θέλει τη νίκη. Ενώ η Βάρμπεργκ δεν είναι στην καλύτερη της κατάσταση. Άσσος και over 2.5 (1.60)

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ-ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ

Η Χάλμσταντ είχε τις καλές στιγμές της κόντρα στην πανίσχυρη Μάλμε, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό σε ένα τόσο απαιτητικό ματς ώστε να πάρει θετικό αποτέλεσμα, Οι κυανόλευκοι συμπλήρωσαν τέσσερα παιχνίδια δίχως νίκη, υπέστησαν δύο μαζεμένες ήττες με παθητικό οκτώ τερμάτων. Επίσης βγάζουν κόπωση στη δημιουργικά, από τη στιγμή που δεν σκόραραν στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια. Έγιναν αλλαγές στην ενδεκάδα στο τελευταίο παιχνίδι αναμένεται αν συνεχιστεί το ροτέισον για φρεσκάρισμα των βασικών παικτών.

Σε εξαιρετική κατάσταση η Νόρκεπινγκ, έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της σεζόν κόντρα στην ανεβασμένη Γκέτεμποργκ και την προσγείωσε ξανά ανώμαλα. Θα μπορούσαν ακόμα και διπλάσιο σκορ οι κυανόλευκοι που δημιούργησαν 17 τελικές προσπάθειες σε ένα απολαυστικό παραγωγικά παιχνίδι. Τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, δικαιολογημένα πλασάρονται στην πρώτη πεντάδα της κατάταξης, δίχως άγχος για ψηλότερα, Τα έξι από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δύο ομάδες έχουν σαν κοινό παρονομαστή την κακή άμυνα. Παρότι η Νόρκεπινγκ είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. G/G (1.75)

ΧΑΜΑΡΜΠΙ-ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

Η Χάμαρμπι βρήκε επιτέλους ρυθμό και αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Η ομάδα από την Στοκχόλμη μετρά τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια, Και κόντρα στην ποιοτική Νόρκεπινγκ είχε την υπεροχή και υπερτριπλάσιες ευκαιρίες που θα μπορούσαν να μετουσιωθούν σε πολύ περισσότερα γκολ. Η άμυνα εξακολουθεί να αποτελεί αδύναμο σημείο για τους πράσινους. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

Η Έλσφμποργκ βγάζει κόπωση, απόρροια και του μικρού εύρους του ρόστερ της. Η ομάδα από το Μπόρας δυσκολεύτηκε πολύ να επικρατήσει της Σίριους, δεν είχε την παραγωγικότητα προηγούμενων αναμετρήσεων, αλλά έστω και έτσι με την καλή ψυχολογία και την αύρα της πρωτοπόρου πήρε το πολύτιμο τρίποντο,. Μαίνεται η μάχη, δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού για τους κιτρινόμαυρους. Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε No Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Έλφσμποργκ βρίσκει με ευκολία γκολ, αλλά εκτός έδρας δέχεται σχετικά εύκολα. Η Χάμαρμπι έχει κι αυτή κακή άμυνα, ενώ τώρα αφοσιώνεται στο πρωτάθλημα, αφού δεν έχει πλέον τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. G/G και over 2.5 (1.95),

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Βαθμολογία -

13/08/2023Allsvenskan
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Έλφσμποργκ Έλφσμποργκ 42 18 13 3 2 41 14 27
2 Μάλμε Μάλμε 41 18 13 2 3 41 15 26
3 Χάκεν Χάκεν 38 18 12 2 4 45 20 25
4 Τζουργκάρντεν Τζουργκάρντεν 33 18 10 3 5 26 22 4
5 Νόρκεπινγκ Νόρκεπινγκ 28 18 8 4 6 28 22 6
6 Καλμάρ Καλμάρ 26 18 7 5 6 21 24 -3
7 Μιάλμπι Μιάλμπι 25 18 7 4 7 19 19 0
8 Χάμαρμπι Χάμαρμπι 25 18 7 4 7 24 27 -3
9 Χάλμσταντ Χάλμσταντ 25 18 7 4 7 17 28 -11
10 Βάρναμο Βάρναμο 22 18 7 1 10 19 23 -4
11 Μπρομαποϊκάρνα Μπρομαποϊκάρνα 22 18 7 1 10 20 28 -8
12 ΑΪΚ Στοκχόλμης ΑΪΚ Στοκχόλμης 18 18 4 6 8 16 21 -5
13 Σίριους Σίριους 17 18 4 5 9 21 28 -7
14 Ντέγκερφορς Ντέγκερφορς 17 18 5 2 11 18 41 -23
15 Γκέτεμποργκ Γκέτεμποργκ 13 18 2 7 9 15 22 -7
16 Βάρμπεργκ Βάρμπεργκ 11 18 2 5 11 16 33 -17
Promotion - Champions League (Qualification)
Promotion - Europa Conference League (Qualification)
Allsvenskan (Relegation)
Relegation - Superettan

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr