Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Γερμανίας: Με το δεξί η Κολωνία

Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023 - 09:08

Πρόκειται για νοκ άουτ αγώνες για τους «64» του κυπέλλου Γερμανίας. Κάποιοι από τους οποίους αναμένονται να έχουν πολλά γκολ. Ενώ η Κολωνία έχει αρκετές πιθανότητες για την πρόκριση.

Κύπελλο Γερμανίας: Με το δεξί η Κολωνία

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Κυπέλλου Γερμανίας.

ΛΟΥΜΠΕΚ-ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ

Η Λούμπεκ ξεκόλλησε από τα αλώνια των τοπικών πρωταθλημάτων και ανέβηκε φέτος στην Τρίτη κατηγορία. Χαμηλά κρατούν τον πήχη οι επιτελείς του συλλόγου, αφού το μπάτζετ δεν επιτρέπει υπερβάσεις. Στόχος η παραμονή στην Λίγκα 3 και η αξιοπρεπής παρουσία στο κύπελλο. Και στα φιλικά και στην πρεμιέρα στην Τρίτη κατηγορία όπου παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στην Σαντχάουζεν πρόσεξε πολύ την άμυνά της. Εκεί θα στηριχθεί στην μάχη για την σωτηρία, αλλά και στο ματς με την Χοφενχάιμ. Απουσιάζουν οι Χάουπτμαν, Κάστενχοφερ, Κέλε, Ντρίνκουτ και Μπέχρενς.

Η Χοφενχάιμ κινήθηκε πολύ πιο χαμηλά από τα στάνταρντ των τελευταίων ετών την περασμένη σεζόν στην Μπουντεσλίγκα όπου περιορίστηκε στην 12η θέση. Φέτος θέλει να ανέβει ξανά επίπεδο, έγιναν ενισχυτικές κινήσεις στο ρόστερ. Στα φιλικά ματς παρουσιάστηκε άκρως επιθετικογενής, σκόραρε με ευκολία, αλλά έχει θέματα στην άμυνα. Και τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς προετοιμασίας εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2.5 γκολ. Απουσιάζουν οι Μπάουμγκαρτνερ και Γκάιγκερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λούμπεκ μπορεί να τα πήγε κακά, απέναντι στην Σαντχάουζεν. Αλλά η Χοφενχάιμ είναι πολύ δυσκολότερη αντίπαλος και το απόλυτο φαβορί για τη νίκη. N/G (2.27)

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ

Η Ρέγκενσμπουργκ κινήθηκε μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας την περασμένη σεζόν και κατέπεσε στην Τρίτη κατηγορία. Βασικός στόχος φέτος είναι η ανασύνταξη και επάνοδος στην Τσβάιτε Λίγκα. Έγιναν επιλεκτικές κινήσεις ενίσχυσης στο ρόστερ. Στην πρεμιέρα κόντρα στην νεοφώτιστη Ουντερχάχινγκ προβλημάτισε με την απόδοση και την ισοπαλία 1-1 που παραχώρησε. Τουλάχιστον σκοράρει με συνέπεια από τα φιλικά ματς φέτος. Αμφίβολος ο Τσίγκελε.

Το Μαγδεμβούργο αρκέστηκε σε πορεία στα μισά της κατάταξης πέρσι και στην 11η θέση στην δεύτερη κατηγορία. Φέτος ο πήχης μπαίνει ψηλότερα, καθώς οι κυανόλευκοι ενισχύθηκαν στο ρόστερ και θέλουν να πλασαριστούν στην πρώτη εξάδα. Το κύπελλο αποτελεί σταθερά στόχο. Η επίθεση αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς και στη φετινή περίοδο,. Στα δύο πρώτα ματς στην δεύτερη κατηγορία σκόραρε αλλά και δέχθηκε γκολ. Συνολικά τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς επίσημα και φιλικά εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Μοναδικός απόντας ο Κρουτ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και δύο ομάδες δείχνουν καλή εικόνα, παρά το γεγονός ότι είναι σε διαφορετικές κατηγορίες. Ενώ και οι δύο, είναι άκρως επιθετικογενής. G/G (1.70)

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ-ΚΟΛΩΝΙΑ

Η Όσναμπρικ πέτυχε τον στόχο της περασμένης περιόδου που ήταν η επάνοδος στην δεύτερη κατηγορία. Οι «βιολέ» θέλουν φυσικά να εδραιώσουν την παρουσία τους στην Τβάιτε Λίγκα έκαναν κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, ενώ στον πάγκο παραμένει ο Τομπάιας Σβάινστάιγκερ. Σκοράρει με άνεση, το έκανε στα φιλικά αλλά και στην πρεμιέρα στην δεύτερη κατηγορία, παίρνοντας ισοπαλία 1-1 στο Πάντερμπορν. Απών ο αρχηγός Μπέερμαν.

Η Κολωνία προέρχεται από ανταγωνιστική σεζόν που την βρήκε να καταλήγει στην 11η θέση της κατάταξης. Το κάτι παραπάνω, μια θέση στην πρώτη δεκάδα θα ήταν το ιδανικό σενάριο για τη φετινή περίοδο, έγιναν κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση στο μεταγραφικό πεδίο. Στον πάγκο βέβαια παραμένει για Τρίτη σεζόν ο πετυχημένος Στέφεν Μπάουμγκαρντ. Θέλει να προχωρήσει και στο κύπελλο, θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο Όσναμπρικ. Δύσκολα θα είναι βασικός ο Λιούμπιτσιτς. Απόντες οι βασικοί Μάινα, Τίγκες και οι μη βασικοί Τίλμαν, Κάτερμπαχ και Ντιτς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Όσναμπρικ θέλει να βελτιώσει την αμυντική της λειτουργία. Όμως έρχεται αντιμέτωπη με την ανώτερη Κολωνία, η οποία θέλει τη νίκη, στο πρώτο της επίσημο παιχνίδι φέτος. 2 (1.80)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr