Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Στουρμ Γκρατς – Αϊντχόφεν, υπόσχονται γκολ!

Τρίτη, 15 Αυγούστου 2023 - 00:36

Η PSV έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για την πρόκριση μετά την άνετη επικράτηση στον πρώτο αγώνα, οι γηπεδούχοι ειναι... αναγκασμένοι να ρισκάρουν και το σκορ μπορεί να ξεφύγει!

Προκριματικά Champions League: Στουρμ Γκρατς – Αϊντχόφεν, υπόσχονται γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Στουρμ Γκρατς – Αϊντχόφεν.

Ρεβάνς του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.
Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Στουρμ Γκρατς με τρία γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Πρώτος αγώνας: Αϊντχόφεν – Στουρμ Γκρατς 4-1
Ο νικητής με Ρέιντζερς ή Σερβέτ.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Στουρμ Γκρατς

Η Στουρμ Γκρατς δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον επιθετικό οίστρο της Αϊντχόφεν και παρά το ότι μείωσε σε 3-1 προσωρινά, ηττήθηκε δικαίως με βαρύ σκορ. Η κατά τεκμήριο δεύτερη καλύτερη ομάδα της Αυστρίας δεν μπορούσε να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο και παρά το ότι υπάρχει ξεσηκωμός για τη ρεβάνς, οι όμιλοι του Γιουρόπα είναι λογική κατάληξη. Το Σάββατο έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με την Αούστρια Κλάγκενφουρτ, έπαιζε με 10 παίκτες από το 33'.
Μία απουσία
Εκτός δράσης παραμένει ο Σαρκάρια (ε. 1/0 πρωτάθλημα), ωστόσο αυτό είναι και το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει το τεχνικό τιμ.

Αϊντχόφεν

Η Αϊντχόφεν μπήκε δυνατά στο ματς με τη Στουρμ Γκρατς και το τελικό 4-1 θα ήταν ακόμη μεγαλύτερο με καλή εκμετάλλευση των ευκαιριών. Επί της ουσίας έχει ήδη περάσει στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ το Σάββατο επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Ουτρέχτης, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Ολλανδίας. Προ δεκαημέρου είχε ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις με την κατάκτηση του Σούπερ Καπ εις βάρος της Φέγενορντ, είναι προφανές ότι οι παίκτες του Πέτερ Μπος μπήκαν στη νέα σεζόν με φόρα και το ηθικό βρίσκεται στα ύψη.
Θέμα στα μετόπισθεν
Αμφίβολοι δίνονται οι Μπαμπάντι (ε. 1/1, 1/0), Ομπίσπο (α.), Ζούνιορ (α.), Οπεγκορντ (α.).


ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.15 3.55 2.1 2.17 1.61 1.47 2.47 1.54 2.3 1.67 1.27 1.32
Στουρμ Γκρατς - Αϊντχόφεν / Εκτίμηση

Οι δύο ομάδες προσέφεραν γκολ και θέαμα στον πρώτο αγώνα και περιμένουμε μια από τα... ίδια και στη ρεβάνς όπου οι γηπεδούχοι είναι... αναγκασμένοι να ρισκάρουν. Το λογικό over προσφέρεται σε “διαβασμένη” τιμή, θα το συνδυάσουμε με γκολ/γκολ στο 1.90. Επιλογή ρίσκου το διπλό με γκολ/γκολ (3.60).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr