Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Σπάρτα Πράγας - Κοπεγχάγη, προβάδισμα στην έδρα!

Τρίτη, 15 Αυγούστου 2023 - 08:10

Mετά τη λευκή ισοπαλία του πρώτου παιχνιδιού. οι δύο ομάδες είναι έτοιμες να λύσουν τις διαφορές τους στα ίσια. 

Προκριματικά Champions League: Σπάρτα Πράγας - Κοπεγχάγη, προβάδισμα στην έδρα!

15/08/2023, 20:00

Πρώτο παιχνίδι: Κοπεγχάγη – Σπάρτα Πράγας 0-0

Ο νικητής θα παίξει με Ρακόβ (Πολωνία) ή Αρη Λεμεσού (Κύπρος).

Σπάρτα Πράγας

Η Σπάρτα Πράγας είχε δοκάρι και ακόμη δύο ευκαιρίες στη Δανία, ο αντίπαλος είχε δύο δοκάρια και αρκετές καλές στιγμές, οπότε το 0-0 είναι θετικό αποτέλεσμα για την τσεχική ομάδα. Το κακό είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορούσε να βγάλει ένταση στο παιχνίδι της και προβληματίστηκε. Εντός συνόρων εντυπωσιάζει, στο τελευταίο διέλυσε 5-1 τη Γιάμπλονετς και πορεύεται με το απόλυτο «τέσσερα στα τέσσερα», αποδεικνύοντας ότι κυνηγάει τον τίτλο με αξιώσεις. Όλα για την πρόκριση πλέον στα πλέι οφ του Champions League για την ομάδα του Μπράιαν Πρίσκε, που έχει χτίσει ένα καλοδουλεμένο σύνολο από πέρσι μέχρι σήμερα και μπροστά στο κοινό της θα επιδιώξει να κερδίσει με κάθε τρόπο μια υπολογίσιμη και έμπειρη κατά τα άλλα αντίπαλο.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός δράσης λόγω τραυματισμού ο Ολατούνζι, αμφίβολος λόγω ενοχλήσεων που αποκόμισε στο τελευταίο ματς δίνεται ο Κάιρινεν. Προκύπτει επαρκής αντικατάσταση σε κάθε περίπτωση.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Κοπεγχάγη

Η Κοπεγχάγη είδε τη νίκη να της ξεφεύγει στην έδρα της, ωστόσο η ρεβάνς της Πράγας κρατάει την πρόκριση ανοικτή και στις τάξεις της δανικής ομάδας πιστεύουν ακράδαντα ότι είναι εντός δυνατοτήτων η εκτός έδρας νίκη. Επιθετικά λειτουργεί σε υψηλές στροφές και βγάζει ευκαιρίες με μεγάλη ευκολία, το ζητούμενο, βέβαια, είναι να τις εκμεταλλευτεί. Την Παρασκευή νίκησε 2-1 την Οντένσε με ανατροπή (77', 90'), ήταν πολύ καλύτερη, έστω και αν χρειάστηκε να φτάσει στην ύστατη στιγμή. Με 4-0-0 εντός συνόρων, πλατιά τα χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας. Μπορούν να γίνουν ακόμα πιο πλατιά αν πετύχουν τη πολυπόθητη πρόκριση και σήμερα, απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο.

Αγωνιστικά νέα

Ο Χοτσολάβα υποφέρει από σοβαρό τραυματισμό και θα λείψει για αρκετό καιρό, ενώ ο Κορνέλιους βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης από μυϊκό τραυματισμό και δύσκολα θα προλάβει.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.17 3.3 3.25 1.78 1.92 1.32 3.05 1.7 2.02 1.31 1.3 1.64
Σπάρτα Πράγας - Κοπεγχάγη / Εκτίμηση

Πολύ δυνατό ζευγάρι και η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ισχνό προβάδισμα για την έδρα. 1Χ & under 3.5(1.85).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr