Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Μαρσέιγ – Παναθηναϊκός, για την υπέρβαση στο 1.95!

Τρίτη, 15 Αυγούστου 2023 - 10:30

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς εξορμά στο “Βελοντρόμ” με… παρακαταθήκη τη νίκη του πρώτου αγώνα και θα προσπαθήσει να αναστατώσει εκ νέου το φαβορί.

Προκριματικά Champions League: Μαρσέιγ – Παναθηναϊκός, για την υπέρβαση στο 1.95!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μαρσέιγ – Παναθηναϊκός.

Ρεβάνς του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.
Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Μαρσέιγ με ένα γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Πρώτος αγώνας: Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ 1-0
Ο νικητής με Μπράγκα (Πορτογαλία) ή Μπάτσκα Τόπολα (Σερβία).
22:00, Cosmote Sport 1HD

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ ήταν ασύνδετη και υποτονική στη Λεωφόρο, ουδέποτε απείλησε ουσιαστικά, έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 65' και δέχθηκε το γκολ στο 83'. Πρώτο δείγμα αρνητικό για την ομάδα του Μαρθελίνο, η οποία έχει κάνει οικονομικό «άνοιγμα» για να ενισχύσει το ρόστερ και η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είναι έως και υποχρέωση. Το Σάββατο νίκησε 2-1 τη Ρεμς με ανατροπή για την πρεμιέρα της Α' Γαλλίας, δεν έπεισε.

«Είμαι αισιόδοξος, πάντα είμαι. Εάν ο προπονητής είναι απαισιόδοξος, τότε θα μεταδώσει την απαισιοδοξία στους παίκτες μου. Πιστεύω ότι έχουμε την ικανότητα να νικήσουμε το παιχνίδι και να προκριθούμε» τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

Γνωστά προβλήματα
Τιμωρημένος ο Κοντογκμπιά (μ. 1/0, 1/0), εκτός λίστας οι Λιρόλα (α.), Μαλινόφσκι (μ.), παραχωρήθηκε ο Ουντέρ (μ.-ε.).

Πιθανή σύνθεση: Λόπεζ – Κλος, Ζιγκό, Μπεμπά, Λόντι – Σαρ, Γκεντουζί, Βερετού, Ουναχί – Ομπαμεγιάνγκ, Ν’Ντιαγέ

Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός στην πίεση και την αναχαίτιση των ατού της γαλλικής ομάδας, κόπιασε πολύ και ανταμείφθηκε. Ουδείς στο στρατόπεδο των «πρασίνων» θεωρεί την ομάδα φαβορί στη Μασσαλία, ωστόσο η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε προβάδισμα και τα δίνει όλα στη Μασσαλία για να κάνει την υπέρβαση. Η μεγάλη διαφορά σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν είναι το «βάθος» στο ρόστερ. Λογικά την Παρασκευή η πρεμιέρα του πρωταθλήματος (εντός έδρας με τον Ατρόμητο).

«Στον Παναθηναϊκό γυρίζουμε πάντα στο παρελθόν. Και όταν το κάνουμε αυτό αφορά τις ευρωπαϊκές εκείνες νύχτες, που είχες μεγάλες επιτυχίες η ομάδα. Το παιχνίδι με την Μαρσέιγ είναι τεράστια πρόκληση για μας. Καταλάβαμε πως η νίκη με τους Μασσαλούς είχε θετική ανταπόκριση από τους φίλους της ομάδας. Αυτή η ιστορία μας βοηθάει. Η ομάδα όμως πλέον έχει δείξει πως θέλει να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα στα ευρωπαϊκά παιχνίδι απ' όσα σκεφτόταν στην αρχή της χρονιάς» υπογράμμισε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Χωρίς απρόοπτα
Εκτός λίστας οι Γκάνεα (α.), Ζέκα (μ.), Αϊτόρ (μ.), Γερεμέγεφ (ε.), Σένκεφελντ (α. 1/0), με τους τελευταίους να έχουν και θέμα τραυματισμού. Αναμένεται η ίδια ενδεκάδα σε σύγκριση με το πρώτο ματς.

Πιθανή σύνθεση: Μπρινιόλι – Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ – Τζούρισιτς, Ρουμπέν, Βιλένα – Παλάσιος, Σπόραρ, Βέρμπιτς

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.5 4 6.85 1.84 1.88 1.31 3.25 2.02 1.71 1.13 1.22 2.4
Μαρσέιγ - Παναθηναϊκός / Εκτίμηση

Η πιο ποιοτική Μαρσέιγ έχει τον πρώτο λόγο αλλά το 1.55 κρίνεται υπερβολικό βάσει της εικόνας των δύο ομάδων στον πρώτο αγώνα. Ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να πάρει περισσότερα ρίσκα αν θέλει να ελπίζει. Δεν θα… μπλέξουμε με σημείο, κρατάμε τα 2-3 γκολ που καλύπτουν τα αρκετά ενδεχόμενα.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.