Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Μπάτσκα Τόπολα-Μπράγκα, τυπική διαδικασία

Τρίτη, 15 Αυγούστου 2023 - 11:36

Σε ένα από τα ζευγάρια που η πρόκριση έχει ουσιαστικά κριθεί, αναμετρώνται η δευτεραθλήτρια Σερβίας με την αντίστοιχη της Πορτογαλίας.

Προκριματικά Champions League: Μπάτσκα Τόπολα-Μπράγκα, τυπική διαδικασία

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μπάτσκα Τόπολα-Μπράγκα

Ρεβάνς του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει το πλεονέκτημα του εκτός έδρας γκολ. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ.

Α' ΜΑΤΣ

Μπράγκα-Μπάτσκα Τόπολα 3-0

Εύκολη νίκη για την πορτογαλική ομάδα με τους Μπρούμα (17'), Πίτσι (19') και Τζαλό (87').

TSC Backa Topola

Η Μπάτσκα Τόπολα συμμετέχει μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία της σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και δεν είναι τυχαίο το ότι δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της Μπράγκα. Μετά τα δύο γκολ που δέχθηκε στο πρώτο εικοσάλεπτο είχε βουνό να ανέβει, δεν τα κατάφερε και επί της ουσίας περιμένει την κλήρωση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, όσο και αν γίνεται λόγος για μεγάλη προσπάθεια στη ρεβάνς. Το Σάββατο νίκησε 1-0 εντός τη Ραντνίτσκι για το πρωτάθλημα Σερβίας, έχει 2-1-0.

Τίποτα το ιδιαίτερο

Δεν αναφέρθηκαν αξιοσημείωτα αγωνιστικά προβλήματα. Αποκτήθηκε ο Βούλιτς (μ. 8/0) με θητεία στη Β' Ιταλίας, ωστόσο δεν πρόλαβε την ευρωπαϊκή προθεσμία και έμεινε εκτός λίστας.

Μπράγκα

Η Μπράγκα μπήκε «με το μαχαίρι στα δόντια» στο εντός έδρας ματς απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα και από τη στιγμή που προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο εικοσάλεπτο, έφτασε στην ευρεία νίκη (3-0) με άνεση. Επί της ουσίας περιμένει αντίπαλο στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, εμπειρία και ποιοτική στάθμη στενεύουν τις πιθανότητες ώστε να πέσει θύμα έκπληξης. Την Παρασκευή, όμως, παρατάχθηκε με αλλαγές στην πρεμιέρα του πορτογαλικού πρωταθλήματος και έχασε 2-1 από τη Φαμαλικάο με γκολ στο 95ο λεπτό.

Μία απουσία

Ο ποιοτικός κεντρικός αμυντικός Τορμένα απουσιάζει κυρίως λόγω του ότι το πιο πιθανό είναι να αποχωρήσει μέχρι να τελειώσει ο Αύγουστος. Τέθηκε εκτός λίστας, όπως και τέσσερις εφεδρικοί.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.75 4 1.64 2.05 1.67 1.41 2.7 1.72 1.98 2.17 1.21 1.17
TSC Backa Topola - Μπράγκα / Εκτίμηση

Η χαώδης διαφορά των δύο αντιπάλων ήταν εμφανέστατη στο πρώτο ματς. Και το αποψινό θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από την διάθεση των Πορτογάλων, αλλά στο 1,65 το διπλό δεν έχει αξία. Θα ρισκάρουμε το no goal (2,07).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr