Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Σερβέτ-Ρέιντζερς, γερή κόντρα στη Γενεύη!

Τρίτη, 15 Αυγούστου 2023 - 12:17

Ενα από τα πλέον αμφίρροπα ζευγάρια λύνει τις διαφορές του στο "Σταντ Ντε Ζενέβ", με την πρόκριση να είναι ανοικτή μετά τη νίκη των "διαμαρτυρόμενων" με 2-1 στη Σκωτία.

Προκριματικά Champions League: Σερβέτ-Ρέιντζερς, γερή κόντρα στη Γενεύη!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Σερβέτ-Ρέιντζερς

Ρεβάνς του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει το πλεονέκτημα του εκτός έδρας γκολ. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ τον νικητή του ζευγαριού Αϊντχόφεν-Στουρμ Γκρατς, ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί θα συμμετάσχει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Α' ΜΑΤΣ

Ρέιντζερς-Σερβέτ 2-1

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με τα γκολ των Τάβερνιερ (6'), Ντέσερς (15'), μείωσε ο Μπεντιά στο 44ο λεπτό.

Σερβέτ

Η Σερβέτ μπήκε νωθρά στο εκτός έδρας ματς με τη Ρέιντζερς και δέχθηκε το 2-0 στο πρώτο τέταρτο. Μείωσε σε καίριο σημείο, αλλά έμεινε με 10 παίκτες στο 59' και ουσιαστικά είναι επιτυχία το ότι διατήρησε την ήττα σε οριακά επίπεδα. Υπάρχει πίστη για τη ρεβάνς, αλλά σε 2ο σερί ευρωπαϊκό ματς χρεώνεται με πέναλτι και αποβολή, η έλλειψη εμπειρίας κοστίζει ακριβά. Το Σάββατο έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με τη Σεντ Γκάλεν, δεν είχε δυνάμεις (ανάμικτη ενδεκάδα).

Αρκετά προβλήματα

Τιμωρημένος ο Ντουλάν (μ. 3/0, 3/0), με πρόβλημα οι Κριβελί (ε. 2/0, 3/1), Τσουνεμόνο (μπακ), Τουατί (ε. 1/0, 2/0), Κουτέσα (μ. 3/0, 4/1), Φρικ (τ. 2/2 συμ.), Αντούνες (μ. 2/0, 2/0), Τσουνεμότο (α. 1/0, 2/0). Δύσκολα θα προλάβει κάποιος.

Ρέιντζερς

Η Ρέιντζερς θα μπορούσε να πάρει ασφαλέστερο σκορ εν όψει της ρεβάνς στην Ελβετία από τη στιγμή που προηγήθηκε 2-0 στο 15', αλλά σε κάθε περίπτωση κρατάει προβάδισμα. Η ομάδα από τη Σκωτία διαθέτει σαφώς περισσότερες και σημαντικές παραστάσεις από οριακά ματς στην Ευρώπη, αν και θα πρέπει να βρει τη λύση για τα «νεκρά» διαστήματα στα μετόπισθεν. Δεν είχε τέτοια στο εντός έδρας ματς με τη Λίβινγκστον το Σάββατο, έφτασε στο εμφατικό 4-0 και απάντησε μετά την ήττα της πρεμιέρας στο Κιλμάρνοκ.

Αμφιβολίες

Εκτός ευρωπαϊκής λίστας οι Καμαρά (μ.), Ρουφ (ε. 1/0), ΜακΛόφλιν (2ος τ.), Λόρενς (ε.). Αμφίβολοι δίνονται οι Γιλμάζ (α.), Μπ. Ντέιβις (α.), Τζακ (μ.).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.1 3.4 2.2 2 1.71 1.4 2.72 1.61 2.17 1.62 1.28 1.34
Σερβέτ - Ρέιντζερς / Εκτίμηση

Οι Ελβετοί κατάφεραν να μείνουν ζωντανοί και πλέον θα παίξουν τα.. ρέστα τους. Φυσικά η Ρέιντζερς είναι πιο ποιοτική και πολύ πιο έμπειρη. Δεν θα συνιστούσαμε το διπλό-φαβορί του 2,15, πιο safe επιλογή το σύνολο 2-3 τερμάτων (2,00).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr