Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Φλόρα Ταλίν - Φαρούλ, τυπική διαδικασία!

Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 - 10:54

Η Φαρούλ βρίσκεται με το ένα... πόδι στην επόμενη φάση και το μόνο που μένει είναι να διαχειριστεί το αποψινό παιχνίδι! 

Προκριματικά Conference League: Φλόρα Ταλίν - Φαρούλ, τυπική διαδικασία!

16/08/2023, (19:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 858

Α' Ματς: Φαρούλ - Φλόρα Ταλίν 3-0

Αγώνας ρεβάνς για τον 3ο προκριματικό γύρο. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Φλόρα με 3 γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στα πλέι οφ με τον νικητή του ζευγαριού Κάραμπαγκ (Αζερμπαϊτζάν) - Ελσίνκι (Φινλανδία).

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Φλόρα Ταλίν

Πραγματοποίησε απογοητευτική εμφάνιση στην ήττα με 3-0 από τη Φαρούλ στη Ρουμανία. Είναι φανερό πως δεν ήταν έτοιμη φέτος, για το ευρωπαϊκό ταξίδι. Έχει δώσει, μέχρι τώρα τρία παιχνίδια, σε προκριματικά γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες, χωρίς μάλιστα να έχει σκοράρει. Η Φλόρα δεν είχε εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις να την απασχολήσουν μετά την ήττα στο Οβίντιου, καθώς το ματς με τη Βαπρούς για την 23η αγωνιστική είχε γίνει τον Ιούλιο.

Aγωνιστικά νέα

Δεν πρόλαβαν να αποθεραπευτούν ο βασικός φορ Λεπίκ και ο πολύπειρος χαφ Κρέιντα που έλειψαν και στο πρώτο ματς. Ρήξη χιαστών ο εφεδρικός μέσος Σουμέτς.

Φαρούλ

Κέρδισε άνετα τη Φλόρα και βρίσκεται κοντά στην πρόκριση για τα πλέι οφ της διοργάνωσης. Ουσιαστικά σε ένα ημίχρονο μόνο συνάντησε δυσκολία, αλλά εν τέλει τα κατάφερε. Στο πρωτάθλημα Ρουμανίας δεν αγωνίστηκε για να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη ρεβάνς. Στον τελευταίο χρονικά αγώνα που έδωσε έχασε με 3-2 από τη Πετρολούλ .Δείχνει πάντως πως ρίχνει πολύ βάρος στην ευρωπαϊκή της πρόκριση.

Αγωνιστικά νέα

Αμφίβολος ο κομβικός χαφ Ντουκουρέ. Παραμένουν τραυματίες ο νεαρός στόπερ Γκουστάβο Μάρινς, ο χρήσιμος μέσος Μπενσαϊμπ και ο ποιοτικός χαφ Μποργκίνο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3 3.4 2.05 1.84 1.78 1.3 3.05 1.67 2 1.6 1.22 1.28
Φλόρα Ταλίν - Φαρούλ / Εκτίμηση

Για τη τιμή των όπλων τουλάχιστον η Φλορά καλείται να βάλει ένα γκολ. Και για αυτό θα παίξει σήμερα, για τη τιμή της. Goal/goal (1.78).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr