Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: ΠΑΟΚ - Χάιντουκ, στα μέτρα του η πρόκριση!

Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 - 07:44

Ο ΠΑΟΚ θα τα δώσει όλα μέσα στην έδρα του έτσι ώστε να πάρει τη πολυπόθητη πρόκριση! 

Προκριματικά Conference League: ΠΑΟΚ - Χάιντουκ, στα μέτρα του η πρόκριση!

20:30, Νοvasports Prime
Α Ματς: Χάιντουκ Σπλιτ – ΠΑΟΚ 0-0
Αγώνας ρεβάνς για τον 3ο προκριματικό.
Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ισοπαλίας , ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι.
Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στα πλέι οφ με τον νικητή του ζευγαριού Ρόζενμποργκ - Χαρτς.

ΠΑΟΚ – Χάιντουκ 1:2.00 Χ:3.40 2:3.75

ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε και έφυγε αλώβητος από το πρώτο παιχνίδι απέναντι στη Χάιντουκ εκτός έδρας. Παρά τα αρκετά λάθη που έκανα αμυντικά, δεν το πλήρωσε εν τέλει με κάποιο γκολ. Αν ήταν πιο προσεκτική η Χάιντουκ θα μπορούσε να είχε εκμεταλλευτεί κάποια φάση και να σκοράρει. Το ίδιο ισχύει όμως και για τον δικέφαλο, αλλά δεν επέδειξε καθαρό μυαλό στη τελική προσπάθεια και δεν κατάφερε να σκοράρει. Το σημαντικό για την ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου είναι πως πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε, κυρίως γιατί η ρεβάνς είναι μπροστά στον κόσμο της και πλέον οι «ασπρόμαυροι» είναι το φαβορί για πρόκριση στα πλέι οφ του Europa Conference League.

Αγωνιστικά νέα

Στη Ναντ συνεχίζει την καριέρα του ο μέσος Αουγκούστο. To ιατρικό δελτίο έμεινε κενό και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Ρουμάνου προπονητή.

Πιθανή ενδεκάδα

Κοτάρσκι – Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Τσίγγαρας, Οζντόεβ – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Σαμάτα

Χάιντουκ

Παρόλο που είχε δύο δοκάρια και κάποιες καλές στιγμές μέσα στο παιχνίδι, δεν κατάφερε να σκοράρει στο πρώτο ματς η Χάιντουκ Σπλιτ και κόλλησε στο 0-0 εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα θα ήθελε να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη με κάποιο γκολ στο σακούλι της, ώστε να έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση, όμως τώρα καλείται να τα δώσει όλα και να βρει νίκη σε ένα δύσκολο γήπεδο. Φυσικά αυτό δεν αλλάζει κάτι και συνεχίζει να ελπίζει, καθώς θα παίξει στα ίσια τη πρόκριση. Για το πρωτάθλημα είχε αγωνιστική υποχρέωση απέναντι στη Σλάβεν Μπελούπο, την οποία την ξεπέρασε σαν αέρας με 3-0. Σαφώς δυσκολότερο το εμπόδιο του ΠΑΟΚ σήμερα για την ομάδα του Ιβάν Λέκο, που καλείται να βρει τρόπο διαφυγής από τη Τούμπα με τη πρόκριση στις αποσκευές του.

Αγωνιστικά νέα

Moναδική απώλεια ο μέσος Ρόκας Πούκστας.

Πιθανή ενδεκάδα

Λούτσιτς – Μούφι, Σάρλια, Φέρο, Μέλνιακ – Κροβίνοβιτς, Σίγκουρ – Σαχίτι, Οφόε, Μλάκαρ – Λιβάγια

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.88 3.3 4.35 1.65 2.15 1.22 3.95 1.95 1.75 1.2 1.32 1.88
ΠΑΟΚ - Χάιντουκ / Εκτίμηση

Ο ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο σημαντικό βήμα και πλέον η πρόκριση παίζεται σπίτι του. Η έδρα και ο κόσμος θα παίξουν το ρόλο τους. Παίζεται άνετα ο άσος σε τιμές του διπλασιασμού. 1 (2.00).

ΠΑΟΚ - Χάιντουκ με σούπερ προσφορά, money back και 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.