Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Ντιναμό Κιέβου - Άρης, με ίδια προσέγγιση!

Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 - 07:38

Με... παρακαταθήκη το 1-0 του πρώτου αγώνα, ο Άρης δοκιμάζεται στο Βουκουρέστι κόντρα στη... μπαρουτοκαπνισμένη Ντιναμο Κιέβου ευελπιστώντας να αναστατώσει εκ νέου το φαβορί!

Προκριματικά Conference League: Ντιναμό Κιέβου - Άρης, με ίδια προσέγγιση!

A Mατς: Άρης – Ντιναμό Κιέβου 1-0
Αγώνας ρεβάνς για τον 3ο προκριματικό.
Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση επικράτησης της Ντιναμό με ένα γκολ διαφορά, ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι.
Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στα πλέι οφ με τον νικητή του ζευγαριού Mπεσίκτας - Ντέφτσι Μπακού.
20:00, Νοvasports Prime
Η αναμέτρηση διεξάγεται στο Βουκουρέστι (Ρουμανία).

Ντιναμό Κιέβου – Άρης: 1:1.78 Χ:3.65 2:4.65

Ντιναμό Κιέβου

Απογοητευτική εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης για τη Ντιναμό Κιέβου, χάνοντας δίκαια από τον Άρη με 1-0. Δεν έπαιξε καλά, ενώ μάλλον το σκορ την ευνοεί στη προκειμένη περίπτωση, αφού θα μπορούσε να είχε δεχθεί και δεύτερο. Κάτι που σημείωσε και ο προπονητής της, Μιρτσέα Λουτσέσκου, κάνοντας αναφορά στην απόδοση της ομάδας του. Όπως και να έχει διατηρεί ελπίδες να συνεχίσει στην Ευρώπη, αρκεί να ανατρέψει το σκορ μακριά από την έδρα της. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Βουκουρέστι. Η εμπειρία είναι σύμμαχος για αυτή την ομάδα, σήμερα όμως θα πρέπει να ανεβάσουν κατά πολύ την απόδοση τους αν θέλουν να αποκλείσουν τον Άρη και να βρεθούν στα πλέι οφ του Europa Conference League. Δεν έπαιξε για το πρωτάθλημα και γέμισε μπαταρίες για το αποψινό ματς. Έχει να παίξει στο πρωτάθλημα από της 4/8.

Αγωνιστικά νέα

Δεν έχει αγωνιστικά θέματα, θα παραταχθεί πλήρης απόψε.

Πιθανή ενδεκάδα

Μπουσάν – Τίμτσικ, Σίροτα, Ντιάντσουκ, Ντούμπιντσακ – Σιντόρτσουκ, Σαπαρένκο – Γιαρμόλενκο, Μπενίτο, Μουγιάλσκι – Βάνατ

Άρης

Εξαιρετική εμφάνιση για τον Άρη μπροστά στο κοινό του, κάτι που επηρέασε και την απόδοσή του και του έδωσε το προβάδισμα. Μπορεί το 1-0 να είναι ισχνό, αλλά σίγουρα θα πάει με άλλον αέρα στη σημερινή ρεβάνς. Άργησε να σκοράρει, το έκανε στο 69' μετά από αρκετές ευκαιρίες, ενώ είχε δυνατότητα και για ένα ακόμη τέρμα. Η ομάδα του Απόστολου Τερζή έδειξε ότι μπορεί να κοιτάξει την αντίπαλο της στα μάτια και να την πετάξει εκτός διοργάνωσης. Σήμερα λογικά θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα και με την ίδια προσέγγιση στο ματς μπορεί να κάνει τη ζημιά. Αν σκοράρει φυσικά θα απλουστεύσει την κατάσταση για την πρόκριση τα πλέι οφ του Europa Conference League.

Αγωνιστικά νέα

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς και ο Κίκε Σαβέριο έκαναν για μια ακόμη μέρα ατομικό και θεραπεία αντίστοιχα. Σε ό,τι αφορά τον Χουλιάν Κουέστα, ο οποίος τραυματίστηκε στην ποδοκνημική στο τέλος της προπόνησης, θα έκανε μαγνητική.

Πιθανή ενδεκάδα

Χουτεσιώτης – Μοντόγια, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Φεράρι – Τζούρασεκ, Τζουλ, Νταρίντα – Κάρλσον, Μορόν, Πάλμα

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.84 3.6 4.15 1.72 2.02 1.25 3.7 1.91 1.78 1.22 1.27 1.94
Ντιναμό Κιέβου - Άρης / Εκτίμηση

Η Ντιναμό θα πιέσει για να σκοράρει. Ο Άρης αν είναι ψύχραιμος και σοβαρός θα μπορέσει να κάνει τις ευκαιρίες του, και γιατί όχι να τις μετατρέψει σε γκολ. Θα πάμε με το safe 2-3 γκολ (1.95) που καλύπτει αρκετά σενάρια.

Η μάχη του Άρη στην Ευρώπη με 0% γκανιότα* στη Novibet

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr