Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Μεγάλο ενδιαφέρον στο Νόρτζελαντ - Στεάουα!

Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 - 09:57

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο παιχνίδι Νόρτζελαντ - Στεάουα Βουκουρεστίου, αφού το 0-0 του πρώτου παιχνιδιού έχει αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. 

Προκριματικά Conference League: Μεγάλο ενδιαφέρον στο Νόρτζελαντ - Στεάουα!

Εκτιμήσεις, αναλύσεις και livscores για τα προκριματικά του Europa Conference League.

ΜΠΡΑΝ - ΑΡΟΥΚΑ

Α ΜΑΤΣ: ΑΡΟΥΚΑ-ΜΠΡΑΝ 2-1

Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στα πλέι οφ με τον νικητή του Σάντα Κολόμα (Ανδόρα) – Άλκμααρ (Ολλανδία).

Η Μπραν ήταν ανταγωνιστική στην Αρούκα, έβαλε το γκολ που δικαιούταν και ελπίζει στην ανατροπή στην ρεβάνς του νορβηγικού βορρά. Ζητούμενο βέβαια παραμένει η βελτίωση στην άμυνα για την ομάδα από το Μπέργκεν. Στο πρωτάθλημα πήρε ρεπό από την Ομοσπονδία για να ξεκουραστούν οι παίκτες.

Έφθασε κοντά σε σκορ πρόκρισης αλλά δεν κράτησε μέχρι το τέλος καθαρή εστία κόντρα στην Μπραν. Δεν το άξιζε κιόλας από τη στιγμή που δέχθηκε πολλές καθαρές ευκαιρίες από τους Νορβηγούς. Ομάδα που έχει το εύκολο γκολ, αλλά και θέματα στην αμυντική λειτουργία.

Eκτίμηση: Η Μπραν δεν τρομάζει και η αντίπαλός της θέλει γκολ. Over 2.5 (1.75).

Οι μάχες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη με 0% γκανιότα* στη Novibet

ΡΙΓΑ - ΤΒΕΝΤΕ

Α ΜΑΤΣ: ΤΒΕΝΤΕ-ΡΙΓΑ 2-0

Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού Φενέρμπαχτσε - Μάριμπορ.

ΡΙΓΑ: Η Ρίγα προερχόταν από σερί νικών σε όλες της διοργανώσεις, αλλά στην αποστολή στο Ενσέντε έπεσε σε τοίχο και ηττήθηκε δίκαια και εύκολα από την Τβέντε. Θεωρητικά ελπίζει, στην πράξη έδειξε πως είναι κατώτερου επιπέδου ομάδα. Το βάρος στο πρωτάθλημα όπου προηγείται στην κατάταξη.

ΤΒΕΝΤΕ: Η Τβέντε επιβεβαίωσε την θεωρητική ανωτερότητα της με εύκολη νίκη επί της Ρίγα. Θα μπορούσε και μεγαλύτερο σκορ, έχασε κλασικές ευκαιρίες. Οι ερυθρόλευκοι έχουν το εύκολο γκολ, ενώ είναι σχετικά αξιόπιστοι και στην άμυνα. Ξεκίνησε και το πρωτάθλημα, στοχεύει ξανά ψηλά, έχοντας ενισχυθεί στο ρόστερ.

Eκτίμηση: Η Ρίγα θα το παλέψει εντός έδρας, με τη Τβέντε να κρατάει τη πρόκριση στα χέρια της. ΔΕ 1Χ (2.00)

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ - ΧΑΜΡΟΥΝ ΣΠΑΡΤΑΝΣ

A MATΣ: ΧΑΜΡΟΥΝ ΣΠΑΡΤΑΝΣ-ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ 1-6

Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στα πλέι οφ με τον ηττημένο του ζευγαριού Ζαλγκίρις - Χάκεν του EUL.

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ: Η Φερεντσβάρος ξέσπασε για τον αποκλεισμό της από το Τσάμπιονς Λιγκ και έχει πάρει φόρα στο Κόνφερενς. Δε λυπήθηκε την Χαμρούν στην Μάλτα, ίσως το κάνει μέσω ροτέισον στην ρεβάνς καθώς είχε στο μεσοδιάστημα και ματς πρωταθλήματος με την Πούσκας (έχασε 1-2 εντός έδρας). Έμεινε πίσω στο πρωτάθλημα από την αρχή και πρέπει να δώσει και εκεί προσοχή πέρα από την Ευρώπη.

ΧΑΜΡΟΥΝ ΣΠΑΡΤΑΝΣ: Η Χαμρούν έπεσε σε πάνω στη πανίσχυρη Φερεντσβάρος και διασύρθηκε εντός έδρας, πληρώνοντας τις αμυντικές αδυναμίες. Πάει για τουρισμό στην ρεβάνς της Βουδαπέστης, όπου θα ολοκληρωθεί και η φετινή υπερβατική πορεία. Βρίσκεται πολύ πίσω από πλευράς ετοιμότητας αφού το πρωτάθλημα αρχίζει στις 16 Σεπτεμβρίου. Και μέχρι εδώ που έφτασε ίσως αποτελεί και υπέρβαση για την ομάδα.

Eκτίμηση: Η Φερεντσβάρος έχει ήδη προκριθεί, οπότε δεν θα σκοτωθεί για το ματς. Ουσιαστικά θα κάνει και ροτέισον. Ασιατικό over 1.25 στο πρώτο ημίχρονο (1.91).

Οι «μάχες» Ολυμπιακού, Άρη και ΠΑΟΚ στο Pamestoixima.gr με σούπερ στοιχηματικές επιλογές!

ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ - ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ

Α ΜΑΤΣ: ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚ. – ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ 0-0

Η νικήτρια με Σαμπάχ (Αζερμπαϊτζάν) ή Παρτιζάν (Σερβία).

ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ: Πολύ καλό κλίμα επικρατεί στις τάξεις της ομάδας που βλέπουν την ομάδα του Γιοχάνες Τόρουπ να πηγαίνει από το ένα θετικό αποτέλεσμα στο άλλο. Το 0-0 του πρώτου αγώνα είναι πολύ θετικό αποτέλεσμα για τη Νόρντζελαντ, γιατί ήρθε κυρίως απέναντι σε μια πολύ έμπειρη ομάδα σε τέτοιες καταστάσεις. Στο πρωτάθλημα η ομάδα του Γιοχάνες Τόρουπ πέρασε αέρας από την έδρα της Ράντερς με 5-0. Εξού και η αισιοδοξία που υπάρχει στην ομάδα. Στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Στεάουα στη Ρουμανία οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους και οι ελπίδες πρόκρισης πλέον είναι μεγαλύτερες ενόψει του αποψινού.

ΣΤΕΑΟΥΑ: Στην πρώτη αναμέτρηση με αντίπαλο την Νόρντζελαντ δεν έχει καλή εικόνα αλλά κατάφερε να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία μένοντας στο 0-0. Στάθηκε και τυχερή ειδικά στο τέλος του παιχνιδιού και δεν εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του αντιπάλου. Δεν αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο για το πρωτάθλημα στη Ρουμανία, με τελευταίο παιχνίδι να είναι το εντός έδρας τρίποντο απέναντι στην Κλουζ. Ακολουθεί εντός έδρας αγώνας πρωταθλήματος με την Πολιτέχνικα Ιάσι, στις 20/8.

Εκτίμηση: Η Νόρντζελαντ είναι σε φόρμα και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί σήμερα. Η Στεάουα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και μόνο η εμπειρία φυσικά δεν φτάνει. 1 & over 1.5 (1.80).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΡΗΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΤΗΝ BETSSON!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr