Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Ντνίπρο – Σλάβια Πράγας, “κατρακύλησε” το διπλό!

Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 - 11:34

Οι Τσέχοι εντυπωσίασαν στον πρώτο αγώνα και οι περισσότεροι εκτιμούν πως θα ντουμπλάρουν τις νίκες τους κόντρα στους αποδυναμωμένους και νευρικούς Ουκρανούς.

Προκριματικά Europa League: Ντνίπρο – Σλάβια Πράγας, “κατρακύλησε” το διπλό!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ντνίπρο – Σλάβια Πράγας.

Ρεβάνς του 3ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.
Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης Ντνίπρο με τρία γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Πρώτος αγώνας: Σλάβια – Ντνίπρο 3-0
Ο νικητής θα αγωνιστεί στα πλέι οφ με τη Ζόρια, ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί θα παίξει στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ με το νικητή του ζευγαριού Λεχ Πόζναν-Σπάρτακ Τρνάβα.
Η αναμέτρηση διεξάγεται στο Κόζιτσε (Σλοβακία).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΡΗΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΤΗΝ BETSSON!

Ντνίπρο-1

Η Ντνίπρο βρέθηκε απο νωρίς να κυνηγά το σκορ και γενικότερα δεν κατάφερε να αμφισβητήσει την ανωτερότητα της Σλάβια με το σκορ να της βάζει... δύσκολα για τη ρεβάνς. Δεν δείχνει ικανή να επαναλάβει την περυσινή θετική πορεία εκτός συνόρων, συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς νίκη στην Ευρώπη, προβληματίζει και εντός συνόρων όπου την Κυριακή έμεινε στην ισοπαλία με τη Μινάι. Απο τον Τύπο τέθηκε και θέμα προπονητή και η νευρικότητα ειναι διάχυτη στο εσωτερικό της.
Συν και πλην
Εξέτισε ο ενίοτε βασικός μέσος Τάντσικ που αποβλήθηκε στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό. Νέο πρόβλημα ο βασικός μεσοεπιθετικός Τρειτιάκοφ, δεν υπολογίζεται και πάλι ο βασικός τερματοφύλακας Βόλινετς.

Οι «μάχες» Ολυμπιακού, Άρη και ΠΑΟΚ στο Pamestoixima.gr με σούπερ στοιχηματικές επιλογές!

Σλάβια Πράγας

Εξαιρετική εμφάνιση απο τη Σλάβια που επικράτησε πειστικά της Ντνίπρο και... ετοιμάζεται για τα πλέι οφ. Οι Τσέχοι πιστοποίησαν τη δυναμική τους εκτός συνόρων, μετρούν έξι διαδοχικές παρουσίες σε φάση ομίλων και στις δύο απο τις τρεις τελευταίες, έχουν να επιδείξουν παρουσία σε προημιτελική φάση! Συνέχισε τι;ς υψηλές πτήσεις και εντός συνόρων, την Κυριακή επικράτησε της Μλάντα Μπόλεσλαβ (1-0) και παραμένει.. αψεγάδιαστη στο πρωτάθλημα Τσεχίας.

Χωρίς Ογκμπου
Δεν υπολογίζεται ο βασικός στόπερ Ογκμπου που αποβλήθηκε στο πρώτο ματς, ενώ έμεινε στην Τσεχία λόγω μικροτραυματισμού, ο βασικός μεσοεπιθετικός Λινγκρ. Διαθέσιμος συνήθως βασικός μέσος Ντούντερα που δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση της Πράγας.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.5 3.85 1.64 1.98 1.74 1.35 2.95 1.75 1.91 2.07 1.2 1.15
Ντνίπρο-1 - Σλάβια Πράγας / Εκτίμηση

Οι δευτεραθλητές Τσεχίας έχουν ουσιαστικά κλειδώσει την υπόθεση πρόκριση μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα και επιβεβαίωσαν περίτρανα τον φαβοριτισμό τους. Η νευρικότητα ξεχειλίζει στη Ντίπρο και το διπλό έχει πάρει την κατιούσα τις τελευταίες ώρες.

Οι μάχες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη με 0% γκανιότα* στη Novibet

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr