Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Ελσίνκι-Καραμπάγκ, θα παλέψουν οι Φινλανδοί!

Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 - 11:49

Με τους Αζέρους της Καραμπάγκ να έχουν ελαφρύ προβάδισμα, η Ελσίνκι θα παίξει... ρέστα πρόκρισης.

Προκριματικά Europa League: Ελσίνκι-Καραμπάγκ, θα παλέψουν οι Φινλανδοί!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ελσίνκι-Καραμπάγκ.

Ρεβάνς του 3ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ

Ο νικητής θα αγωνιστεί στα πλέι οφ με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας, ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί θα παίξει στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ με το νικητή του ζευγαριού με την Φαρούλ Κοστάντα.

Πρώτος αγώνας: Καραμπάγκ-Ελσίνκι 2-1

Ελσίνκι

Η Ελσίνκι δυσκολεύτηκε στο ξεκίνημα, σταδιακά ισορρόπησε, απάντησε και είχε δοκάρι για την ανατροπή για να δεχτεί όμως τελικά και δεύτερο γκολ στα τελευταία λεπτά. Η εμφάνιση πιστοποίησε την βελτίωση μετά την αλλαγή τεχνικού, είχε αφήσει άλλωστε θετικές εντυπώσεις παρά τον αποκλεισμό και στις αναμετρήσεις με τη Μόλντε για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει αγωνιστεί τέσσερις φορές σε ευρωπαϊκό όμιλο (πέρυσι η τελευταία φορά). Η αναμέτρηση πρωταθλήματος αναβλήθηκε ώστε να προετοιμαστεί για το ευρωπαϊκό ματς.

Με Μπαντέ

Διαθέσιμος ο νεοφερμένος επιθετικός Μπαντέ, αμφίβολος ο βασικός φορ Ρίσκι που έχασε το πρώτο ματς. Σταθερά εκτός οι χρήσιμοι αμυντικοί Πελτόλα, Πάανανεν, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο τερματοφύλακας Ίλιεφ που ξεκίνησε βασικός.

Καραμπάκ

Η Καράμπαγκ ξεκίνησε καλύτερα, προηγήθηκε αλλά στη συνέχεια τα βρήκε σκούρα, γλίτωσε απο δοκάρι μέχρι να... λυτρωθεί στα τελευταία λεπτά με γκολ του Ζουνίνιο που ήρθε απο τον πάγκο. Σταθερά ανταγωνιστική η ομάδα του Κουρμπάν Κουρμπάνοφ που στερείται όμως συνέπειας στην άμυνα, έχοντας δεχτεί γκολ στα τρία απο τα τέσσερα φετινά ευρωπαϊκά ματς. Μετρά εννέα σερί παρουσίες σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης! Την Κυριακή υποδέχτηκε την Τουράν για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αζερμπαϊτζάν.

Πανέτοιμη

Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, ο Κουρμπάνοφ έδωσε... ανάσες σε τέσσερις βασικούς στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος!

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.87 3.3 2.27 1.88 1.81 1.32 3.05 1.65 2.05 1.54 1.27 1.34
Ελσίνκι - Καραμπάκ / Εκτίμηση

Και οι δύο ομάδες στηρίζονται στις παραγωγικές τους επιθέσεις, όπως και οι δύο έχουν φανερά αμυντικά κενά. Ολα τα αποτελέσματα παίζουν, επιλογή ο συνδυασμός γκολ-γκολ και over (2,15).

Οι «μάχες» Ολυμπιακού, Άρη και ΠΑΟΚ στο Pamestoixima.gr με σούπερ στοιχηματικές επιλογές!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr