Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Μπρειντάμπλικ-Ζρίνσκι, να... σώσουν ότι σώζεται οι Ισλανδοί

Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 - 12:22

Το εκκωφαντικό 6-2 στη Βοσνία δεν αφήνει περιθώριο ελπίδας στην αδύναμη Μπρειντάμπλικ. 

Προκριματικά Europa League: Μπρειντάμπλικ-Ζρίνσκι, να... σώσουν ότι σώζεται οι Ισλανδοί

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μπρειντάμπλικ-Ζρίνσκι.

Ρεβάνς του 3ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ

Ο νικητής θα αγωνιστεί στα πλέι οφ με την Λινζ ΛΑΣΚ, ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί θα παίξει στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ με το νικητή του ζευγαριού Στρούγκα-Σουίφτ Εσπεράνζ.

Πρώτος αγώνας: Ζρίνσκι-Μπρειντάμπλικ 6-2

Μπρέινταμπλικ Κοπαβογκούρ

Ολα πήγαν στραβά για τη Μπρεϊντάμπλικ στον πρώτο αγώνα. Δέχτηκε γκολ στο 2΄, έχανε 3-0 στο 30 και έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές και μοιραία το σκορ ξέφυγε. Οι Ισλανδοί είχαν δεχτεί οκτώ γκολ και στα δύο ματς με την Κοπεγχάγη στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και μοιραία καλούνται να σώσουν ότι σώζεται, έχοντας άλλωστε κι άλλη ευρωπαϊκή ευκαιρία.

Εκτός ο Εϊναρσον

Δεν υπολογίζεται ο βασικός μέσος Εϊναρσον που αποβλήθηκε στον πρώτο αγώνα, εκτός και οβασικός μέσος Σιγκούριανσον. Την Κυριακή αγωνίστηκε με την ΚΑ Ακουέρι στο πρωτάθλημα Ισλανδίας.

Ζρίνσκι Μόσταρ

Αστραψε και βρόντηξε η Ζρίνσκι στον πρώτο αγώνα που “πάτησε” και στο αριθμητικό πλεονέκτημα που απέσπασε στο 31' και έστησε πάρτι κόντρα στη Μπρεϊντάμπλικ. Ο αποκλεισμός από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας είδε ξεχάστηκε και είναι έτοιμη για ένα ματς ορόσημο, καθώς αν προκριθεί θα εξασφαλίσει παρουσία σε ευρωπαϊκό όμιλο για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η αναμέτρηση με τη Βελέζ για το πρωτάθλημα αναβλήθηκε ώστε να προετοιμαστεί για το ευρωπαϊκό ματς.

Χωρίς Μπάρισιτς

Ο βασικός στόπερ Μπάρισιτς αποχώρησε λόγω τραυματισμού και θα χάσει την ρεβάνς. Επιστρέφει ο χρήσιμος μέσος Κοζούλι, διαθέσιμος και ο αναπληρωματικός Ζλομισλιτς.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.82 3.37 2.27 2.3 1.55 1.52 2.35 1.47 2.45 1.52 1.27 1.35
Μπρέινταμπλικ Κοπαβογκούρ - Ζρίνσκι Μόσταρ / Εκτίμηση

Οι Βόσνιοι ανίχνευσαν πολύ γρήγορα τα τεράστια αμυντικά κενά της άσημης Μπρειντάμπλικ και δεν έδειξαν... έλεος. Θα προσπαθήσει να αποχαιρετίσει με αξιοπρέπεια την διοργάνωση η ισλανδική ομάδα, μπορεί τουλάχιστον να σκοράρει αλλά και να αποφύγει την δεύτερη ήττα. Χαμηλά το γκολ-γκολ, θα περιμένουμε το live.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr