Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Λουντογκόρετς-Αστάνα, ενδιαφέρουσα κόντρα

Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 - 13:05

Ανοιχτούς λογαριασμούς έχουν αφήσει Βούλγαροι και Καζάκοι, με την έδρα για την ανατροπή η Λουντογκόρετς.

Προκριματικά Europa League: Λουντογκόρετς-Αστάνα, ενδιαφέρουσα κόντρα

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Λουντογκόρετς-Αστάνα.

Ρεβάνς του 3ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ

Ο νικητής θα αγωνιστεί στα πλέι οφ με τον Αγιαξ, ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί θα παίξει στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ με το νικητή του ζευγαριού Βαλμιέρα-Παρτιζάνι Τιράνων.

Πρώτος αγώνας: Αστάνα-Λουντογκόρετς 2-1

Λουντογκόρετς

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Λουντογκόρετς που παρότι προηγήθηκε (όπως και στη ρεβάνς με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας) επέστρεψε με άδεια χέρια απο το Καζακτάν. Διαθέτει περίσσια εμπειρία (εννέα σερί παρουσίες σε ευρωπαϊκό όμιλο) αλλά δεν έχει αποκτήσει συνέπεια στην απόδοση της, ιδίως στην άμυνα όπου έχει δεχτεί γκολ στα τρία απο τα τέσσερα έως τώρα ματς των προκριματικών. Όποια ομάδα προκριθεί θα αγωνιστεί με τον Αγιαξ στα πλέι οφ. Το βράδυ της Κυριακής υποδέχτηκε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το πρωτάθλημα Βουλγαρίας.

Με Σον

Εξέτισε ο νεοφερμένος αλλά λογιζόμενος ως βασικός ακραίος αμυντικός Σον, επέστρεψε και ο χρήσιμος μέσος Νεντέλεφ. Ανέτοιμος ο επιθετικός Ντουά, εκτός ευρωπαϊκής λίστας τρεις ποδοσφαιριστές.

Αστάνα

Η Αστάνα μετρούσε τέσσερα σερί ματς χωρίς γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά κόντρα στη Λουντογκόρετς... ξύπνησε και επικράτησε με ανατροπή. Διαθέτει εμπειρία (πέντε παρουσίες σε ευρωπαϊκούς ομίλους) αν και φέτος δεν δείχνει να διαθέτει τη δυναμική προηγούμενων ετών έχοντας προβληματίσει στο απαιτητικό ραντεβού με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ). Στο πρωτάθλημα... καταδιώκει την πρωτοπόρο Ορντάμπασι, ενώ δεν είχε υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο ώστε να προετοιμαστεί για την ευρωπαϊκή ρεβάνς.

Επιστροφές

Διαθέσιμος ο βασικός αμυντικός Αρογιάν που έχασε τα δύο τελευταία ευρωπαϊκά ματς, αμφίβολος δίνεται ο βασικός μπακ Αμάνοβιτς.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.47 4.15 5.85 1.97 1.74 1.35 2.9 1.91 1.75 1.09 1.18 2.42
Λουντογκόρετς - Αστάνα / Εκτίμηση

Η ανατροπή στο πρώτο ματς κράτησε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης την Αστάνα, όμως δοκιμάζεται σε μία αρκετά σκληρή έδρα και η μόνιμη πια πρωταθλήτρια Βουλγαρίας είναι φαβορί. Ο άσος θα έπρεπε να δίνει παραπάνω, δεν έχει την παραμικρή αξία στο 1,45 και θα τον συνδυάσουμε με under 3,5 (2,10).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr